Kontakt oss

Lynrask verdivurdering fra Krogsveen

Publisert 3. oktober 2016 selge bolig

Lurer du på hva du har råd til neste gang du skal kjøpe bolig? Det avgjøres i stor grad av hvor mye du kan få for den nåværende boligen din, noe du ikke behøver å lure lenge på. Svaret er nemlig nærmere enn noensinne om du forsøker Krogsveens lynvurdering.no - nå med ny, forbedret funksjonalitet!

Lynvurdering.no

I den forbedrede utgaven av lynvurdering.no gir vi deg mulighet til å legge inn flere bilder av boligen, du ser hele tiden hvor du er i prosessen og du kan også mellomlagre og velge å fortsette senere. Lynvurderingen tar bare 3 minutter å fylle ut, den er gratis og du mottar lynvurderingen innen en arbeidsdag.

Hvordan fungerer lynvurdering.no?

Lynvurdering.no fungerer slik at du fyller inn all relevant informasjon om boligen som skal vurderes, eksempelvis størrelse, antall rom og fellesutgifter. I tillegg laster du opp bilder av rommene, slik at Krogsveens meglere også kan ta hensyn til standard, i tillegg til faktorer som beliggenhet og den løpende utviklingen i boligmarkedet. En lynvurdering av din boligs verdi, foretatt av erfarne eiendomsmeglere, kommer så i retur i løpet av bare én arbeidsdag.

Du får et tall estimert av noen av bransjens beste hoder, og dermed et tall som kan være veldig nyttig for deg som vurderer ditt neste trekk i boligmarkedet. Og så kan tallet helt sikkert være av interesse for alle dere andre som ganske enkelt er nysgjerrige på hva boligen deres er verdt.  

En Lynvurdering er som navnet tilsier raskt gjennomført. Selv om våre vurderinger er tuftet på innsikt over flere år, vil ikke en så kjapp prosess fullt ut erstatte en befaring. Før en eventuell salgsprosess, kommer vi gjerne innom for å se på boligen din med egne øyne. Da får vi et mer robust grunnlag for å vurdere boligen din og får et bedre grunnlag for å se hvilke grep som kan være hensiktsmessig å gjennomføre før boligen presenteres for markedet. Lynvurdering er en effektiv vurdering av boligverdien din, men kan naturligvis ikke erstatte den grundige oppfølgingen våre eiendomsmeglere gir deg når vi får jobben med å sikre et optimalt salg.

«Det første steget i jakten på din neste bolig, er som regel drømmen om hvilke boliger i markedet som er innen rekkevidde. Lynvurdering.no legger til rette for at man ganske fort kan bevege seg fra drøm til planlegging, med tanke på at egen boligs verdi er det avgjørende premisset for den videre boligjakten.» Karsten Onsrud Direktør forretningsutvikling og kommunikasjon, Krogsveen

Gratis tjeneste

Tjenesten er gratis tilgjengelig for alle boligeiere og er ikke forbeholdt de som nødvendigvis er på boligjakt. Ren nysgjerrighet knyttet til verdien av egen bolig er årsak god nok til å be om en lynvurdering av Krogsveens meglere.

- Har naboen din solgt leiligheten sin for en god pris, så er det lett å bli nysgjerrig på hva man selv kan få. Svaret på det spørsmålet er nå bare noen tastetrykk unna, sier Onsrud.  

Tjenesten er ingen erstatning for de tradisjonelle verdivurderingene, som inkluderer befaring av boligene som vurderes. Lynvurderingene gjøres uten befaring, men bilder gjør at eiendomsmeglerne også kan ta hensyn til boligens standard i arbeidet.

- Meglerne som foretar vurderingen av de ulike boligene har unik innsikt i de lokale markedene, og vil kunne tilby presise vurderinger av boligverdien uten hjemmebesøk. Grundig befaring fra megler blir først nødvending når boligeiere eventuelt er klar for å starte mer konkrete salgsforberedelser, sier Onsrud.

I et moderne samfunn kan det meste snart løses på nett. Vi i Krogsveen syns det var på tide at det kom en nettside som besvarer det mest sentrale spørsmålet for privatøkonomien til de fleste av oss. Hva er boligen min verdt?   

Sjekk ut Lynvurdering.no , så får du svaret!

Relaterte boligtips

Totalt 73 relaterte blogginnlegg

Viktige flyttetips

Det lønner seg å være godt forberedt når du skal flytte. Begynn derfor planleggingen i god tid. Skal du...

Ville budrunder i Oslo

Rekordsterk prisvekst, aggressive budrunder og påstand om lokkepriser er høstens kjennetegn på Oslos...

Høstsjekk av taket

Før vinteren setter inn for alvor, er det lurt å ta en inspeksjon av taket – husets paraply. Her finner du...

Klondike i Oslo

Med en boligprisstigning på 15,2 prosent de siste 12 måneder, må vi tilbake ti år for å finne tilsvarende...