Krogsveen

HEER | DRØBAK

Rekkehus i meget populært boområde

Legg til i favoritter
 • Mastfoto
 • Entré
 • Kjøkken
 • Spiseplass
 • Stue
 • Stue
 • Bad
 • Barnerom
 • Barnerom
 • Soverom
 • Soverom
 • Kjeller
 • Terrasse
 • Hage
 • Mastfoto
 • Mastfoto
 • Garasje
 • 3D_hq-single_letterhead-Hovedetg
 • 3D_hq-single_letterhead-2 etg
 • 3D_hq-single_letterhead-Kjeller
Solgt

Pris

Prisantydning
2.600.000,-
Fellesgjeld
27.169,-
Totalpris
2.627.169,-

Adresse

Heer Terrasse 44 B

1445 DRØBAK

Fakta

Boligtype
Rekkehus
Eiertype
Andelsleilighet
Byggeår
1971
Soverom
3
Garasje
Ja
Felleskostnader
3.200,-
Primærrom
117m2
Bruksareal
130m2
Tomt
15530m2
Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
KR-kode
49139
Beliggenhet
Eiendomsopplysninger
Økonomi
Øvrig informasjon
 • Områdebeskrivelse

  Meget barnevennlig beliggende i populært boområde på Heer ca. 3 km nordøst for Drøbak sentrum. Området består i rekkehus- og eneboligbebyggelse. Rekkehusfeltet er oppført på 1970-tallet. God plass mellom husene gjør at det er store friarealer og ideelt for barn på indre bilfre gårdstun.

  Rett ved Heer barnehage og Heer barneskole. Kort vei til Seiersten ungdomsskole og nye Frogn videregående skole på Måna. I nærområdet finner en fotballbane, idrettshall, svømmehall, badevann, skiløyper, golfbane, tennisanlegg og treningssenter.

  Kiwi Heer, lege og frisør omkring 100 meter fra boligen, nærmeste handlesenter er Drøbak Amfi ellers kort vei til både Vinterbro og Ski Storsenter.

  Få minutter gangavstand til bussforbindelse mot blant annet Drøbak, Ski og Oslo. Morgen og ettermiddag er det hyppige rushtidsavganger (hvert 6. minutt) med direkte buss til Oslo (omkring 35 minutter til sentrum).

  Boligen ligger i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. 18-huls golfbane på vei til Drøbak sentrum. Golfbanen blir preparert av skiforeningen på vinterstid.

  Ca. 3 km til sjarmerende Drøbak sentrum med butikker, en rekke restauranter/kaffeer og servicetilbud. Drøbak er en perle sommer som vinter. Flott turområder i badeparken med både strender og svaberg, båthavn, saltvannsakvarium og nissehus.

  Ellers er det avgang til Oscarsborg fra Drøbak sentrum og Sund brygga rett nord for sentrum. Oscarsborg festning er et av Norges nasjonale festningsverk og åpent for publikum hver dag hele året, i tillegg til museum og de originale forsvarsverk er det i dag et spahotell med 190 sengeplasser, en kafé med lysstøperi, en gjestehavn med hyggelig havnekro og årlig 100 000 besøkende gjester. Oscarsborg er populært som sommersted i sommerhalvåret og kurs- og konferansested i vinterhalvåret. Oscarsborgoperaen som setter opp opera i august hvert år er også viktige bidragsytere til å sette stedet på kartet som en spennende kulturarena.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

 • Eiendommen

  Heer Terrasse 44 B, 1445 Drøbak

  Gnr. 63, bnr. 284 i Frogn kommune.

  Andelsnr. 16,Trekanten Borettslag,

  org.nr. 955 011 082

  Arealer og innholdsbeskrivelse

  Totalt bruttoareal: 144 kvm.

  Totalt bruksareal: 130 kvm.

  Totalt primærrom: 117 kvm.

  Primærrom:

  Kjeller 35 kvm: Gang, vaskerom, innredet rom.

  1. etasje 44 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue.

  2. etasje 38 kvm: Gang, soverom, bad, 3 soverom.

  Sekundærrom:

  Kjeller: 2 boder.

  2. etasje: 3 kott.

  I tillegg følger en garasjeplass i felles garasjerekke.

  De oppgitte arealer er hentet fra takst/boligsalgsrapport datert 29.01.2013 utført av BN Takst ved Tom Gunnar Olsen. Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter.

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

  Overtagelse

  Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt. Forkjøpsretten avklares raskt og skjer parallelt med salget.

  Tomten

  Felles eiet tomt på 15.530,4 kvm. Store pent opparbeidede fellesarealer med plener, varierende beplantning,

  sittegrupper, grillplass, lekeområder med lekeapparater og asfalterte gang- og kjøreveier.

  Boligen har hyggelig sydvestvendt terrasse med gode solforhold. Pent opparbeidet og hage med treplatting, beplantnig og busker.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Bebyggelse

  Gulv på grunn: Støpt dekke på kult. Vegger mot grunn: Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker: Trebjelkelag med undergulv av plater, antatt isolert med mineralull i henhold til gjeldene forskrifter da boligen ble oppført. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Flatt tak antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdører med isolerglass, karm og ramme i tre.

  Påkostninger: Nye vinduer i stue i 2012.

  Vi gjør oppmerksom på at det er byggeforskrifter fra oppføringstidspunktet som var gjeldende.

  For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til ovennevnte takst.

  Standard

  Innholdsrikt rekkus over tre plan med stue og kjøkken i første etasje, soverom og bad i andre og kjeller med vaskerom, bodplass og innredet kjellerstue.

  Koselig overbygget inngangsparti med inngang til vindfang med garderobeplass. Pent kjøkken med spiseplass. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen fra 2001 med profilerte skap- og skuffefronter samt vitrineskap. Fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ingen hvitevarer følger boligen - hvitevarer kan overtas etter nærmere avtale. Lys stue med utgang til sydvestvendt hage. Pipeløp.

  Andre etasje med soveromsgang og kott med garderobeplass. 3 soverom, hvorav to har inngang til kott med garderobeplass. Løse skap på soverom tas med av selger. Markise på sydvestvendte vinduer. Flislagt bad med toalett, baderomsinnredning, servant og badekar. Varme i gulv. Elektrisk avtrekksvifte. Selger har begrenset kunnskap om baderomskonstruksjonen.

  Kjelleretasje med vaskerom, to boder, og innredet kjellerstue. Vaskerommet inneholder utslagskum, 200 liter varmt vannsbereder og toalett. Sluk i gulv. Videre inneholder kjelleren romslig innredet kjellerstue med vedovn. Sikringskap med ny innmat og automatsikringer i bod i kjeller.

  Gulver: Parkett, laminat, fliser teppe og ubehandlet betong.

  Vegger: Malt glassfiberstie, panel, malt og ubehandlet panel.

  Himling: Malt, takess og trepanel.

  Boligen har en nøktern standard.

  Oppvarming

  Elektrisk. Vedkamin i underetasje.

  Det gjøres oppmerksom på at noen av rommene kan mangle oppvarming. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Parkering

  Egen garasjeplass i felles garasjerekke. Gjesteparkering på borettslagets område. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Det er tinglyst servitutt på borettslagets eiendommen vedrørende gjerde og vedlikehold av ledninger. Ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

  Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

  Leiligheten er tilknyttet Trekanten Borettslag.

  Borettslaget består av 7 rekkehus med 7 leiligheter i hvert rekkehus.

  Forretningsfører er USBL (Follo Boligbyggelag), tlf. 63 00 10 41 Ved Siren Trondsen.

  Dugnad må påregnes.

  Dyrehold er tillatt etter styregodkjenning. Se husordensregler og vedtekter for borettslaget.

  Foretatt påkostninger de senere år:

  Borettslaget foretar løpende vedlikehold av bygningsmassen. Det ble på generalforsamlingen i 2012 vedtatt å gjøre en undersøkelse av pipeløpene i borettslaget. Etter ønske fra endel beboere i borettslaget arbeider styret med å kartlegge bygging av nye og større garasje. Det foreligger ingen kostnadsramme på dette så langt.

  Generalforsamling for 2013 vil finnes sted i mars.

  Iht. borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

  Forkjøpsretten blir paralellavklart. Boligen er annonsert torsdag 07.02.2013 med meldefrist 14.02.2013 kl. 10.00. Forkjøpsretten gjelder andelseiere i borettslaget og medlemmer av USBL/Follo boligbyggelag. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare styregodkjenning av ny andelseier fra melding om salget er gitt borettslaget ved forretningsfører.

  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Heer stadfestet 24.09.64, sist revidert 25.08.2004.

  Nær det gjelder endringer nærområdet er det planarbeid pågående vedrørende omlegging av fylkes vei 152 på strekningen Gislerud - Måna. Det Statens vegvesen som har ansvaret for denne strekningen. Det har vært foreslått tre ulike traseer. Frogn kommune ønsker tunnel som er et av alternativene. Sannsynlig løsning er mer en omlegging av nåværende vei. Se Statens vegvesen sine hjemmesider for mer info.

  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

 • Eiendommens utgifter

  Felleskostnadene er 3.200,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesforsikring av bygninger, forretningsførsel, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag), kommunale avgifter (vann- og kloakk), daglig drift og løpende vedlikehold av borettslaget.

  Borettslaget er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og standard bredbåndsforbindelse. Enkel Tv-tuner/dekoder medfølger. Kostnaden for Get ligger i de faste felleskostnader.

  Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

  Nåværende eier har et strømforbruk i 2012 på 16.037 kwh. for hele året.

  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument 430,-

  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter 632,-

  - Forhåndsavklaring av forkjøpsrett kr. 5.375,-

  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på 500,- pr. ny andelseier.

  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er 2.633.606,-. Av dette beløpet utgjør 27.169,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

 • Avhendingsloven

  Eiendommen selges "as is" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

  Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring hos Help Forsikring AS. Forsikringen gir rett til juridisk bistand ved mangler etter avhendingsloven de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet og premien er

  8.250,- for enebolig, rekkehus, tomannsbolig, fritidsbolig og tomt.

  Budregler

  Budregler er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Budgiver kan få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Låneformidling

  Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

  Innhent komplett prospekt

  Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Meglerkontor

Pris

Prisantydning
2.600.000,-
Fellesgjeld
27.169,-
Totalpris
2.627.169,-

Adresse

Heer Terrasse 44 B

1445 DRØBAK

Fakta

Boligtype
Rekkehus
Eiertype
Andelsleilighet
Byggeår
1971
Soverom
3
Garasje
Ja
Felleskostnader
3.200,-
Primærrom
117m2
Bruksareal
130m2
Tomt
15530m2
Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
KR-kode
49139