Kontakt oss

Vi hjelper deg å finne din drømmebolig

Mye skal klaffe i jakten på drømmeboligen og letingen kan være tidkrevende. Registrerer du deg i BoligsøkerRegisteret, så kartlegger en av våre meglere dine ønsker for din neste bolig. På den måten kan du få drømmeboligen din på e-post – til og med før den dukker opp på finn.no.

Ja, jeg vil registreres

Slik finner du boligen du drømmen om:

Fortell oss om din drømmebolig

Våre meglere tar kontakt og kartlegger dine ønsker og behov. Enten det er antall rom, garasjeplass, kulturliv i nabolaget eller en solrik hageflekk som er viktig for deg – jo mer du forteller oss jo bedre mulighet har vi for å hjelpe deg.

Vi leter for deg

Våre meglere går selv gjennom alle våre ressurser for å finne det som kan passe akkurat deg. Hver nye bolig som matcher drømmeboligen din gir vi deg beskjed om – du får til og med beskjed før den legges ut til alle på finn.no.

Lokalkunnskap

Alle våre meglere er lokalkjent i sine områder. Hver avdeling bygges opp av meglere med lang og bred lokalkunnskap. Dette fortrinnet er avgjørende for å hjelpe deg å lokalisere akkurat din drømmebolig.

Ingen forpliktelser, bare fordeler

Å være registrert i vårt BoligsøkerRegister er helt gratis, og medfører ingen forpliktelser for deg. Du trenger ikke gjøre noe annet enn å lene deg tilbake og la oss gjøre jobben med å finne din drømmebolig – bortsett fra å gå på visning når den dukker opp, da.

Jeg ønsker å registrere meg i BoligsøkerRegisteret

Etter å ha sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en megler.