Kontakt oss

Boligprisstatistikk for Oslo - Hele landet

Velg fylke

-1,10 % Prisendring siste måned
2,70 % Prisendring siste 12 måneder
kr 41 100 Kvadratmeterpris
43 Gjennomsnittlig formidlingstid
+ 4,6 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Prisutvikling i Oslo 3. kvartal

Stabilt boligmarked har gitt rekordomsetning i mange bydeler

Boligprisene i alle Oslos bydeler har fra andre til tredje kvartal i praksis ligget flatt ved at det var sterkest utvikling på St.Hanshaugen med små 0,7 prosent og svakest utvikling i Stovner bydel med en nedgang på marginale 0,8 prosent. Ser vi på utviklingen gjennom hele inneværende år er det fortsatt de vestlige bydeler og bydelene i indre øst som har hatt sterkest vekst med Ullern, Nordre Aker, Vestre Aker, Sagene, Gamle Oslo og St.Hanshaugen som alle ligger innenfor intervallet 5-6 prosent prisvekst fra fjerde kvartal 2017 til tredje kvartal i år.

Et stabilt prisnivå har gitt grunnlag for rekordartet omsetning, hvor det hittil i år har vært en omsetningsøkning i 12 av byens 15 bydeler sammenlignet med aktiviteten i samme periode i 2017. For hele Oslo har det blitt omsatt 7 prosent flere boliger enn i 2017, og hvor Gamle Oslo og Grünerløkka skiller seg ut med en økning på henholdsvis 17 og 12 prosent. Dette er imponerende når man ser hen til disse bydelenes størrelse. Det omsettes om lag like mange boliger på Grünerløkka som i hele Stavanger kommune og det omsettes langt flere boliger i Gamle Oslo enn i henholdsvis Drammen og Kristiansand!

Velg ditt område under kvartalsvise tall for å se utviklingen der du bor. 

Les Leif J. Laugen, administrerende direktør i Krogsveen, sine betraktning om prisutviklingen 3 kvartal her.

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Krogsveen er en av de boligmeglerne i Oslo som kjenner markedet best. Hvis du har spørsmål om boligmarkedet i Oslo eller ønsker konkrete boligråd - enten du skal kjøpe eller selge, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med et av våre kontorer i Oslo: Frogner   Gamle Oslo   Grefsen      Grünerløkka      Hasle      Løren     Majorstuen      Nordstrand      Oppsal      Røa  Sagene      Stovner    Tjuvholmen     Torshov      Årvoll

Gå tilbake til Boligprisstatistikk

Kilde: Eiendom Norge  

Tallene er hentet fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi. Les mer om bakgrunnen for endring i Eiendom Norges prisstatistikk fra januar 2018, og hvilke kommuner som inngår i de forskjellige områdene.