Kontakt oss

Oslo

Boligprisstatistikk for Oslo

Sted
-1 % Prisendring siste måned
0,9 % Prisendring siste 12 måneder
kr 69 600 Kvadratmeterpris
27 dager Gjennomsnittlig formidlingstid
-7 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Tid for å endre boliglånsforskriften – markedet er godt nedkjølt nå!

Prisene falt med 1 prosent i Oslo i september. De siste 12 måneder har prisene steget med 0,9 prosent og 40,1 % siste 5 år.

For leiligheter isolert var gjennomsnittsprisen i Oslo i september 71.100 kroner pr kvadratmeter noe som betyr at prisene har steget det siste året med 0,5 prosent. Landsgjennomsnittet for leiligheter viser en økning på 0,2 prosent siste året og 29,3 prosent siste fem år. Grafen under viser årlig prisutvikling i ditt område.

Siden september 2016 har boligprisene i Norge steget med marginale 1,5 prosent. Korreksjonen i det norske boligmarkedet har nå pågått i fem måneder. Med et prisfall på 1,6 prosent siste måned - landet sett under ett - er det viktig å unngå at nedgangstrenden blir forsterket ytterligere.

Vi mener derfor at det nå er riktig å lette på boliglånsforskriften slik at bankene kan utøve funksjonen sin; nemlig å yte kreditt etter godt skjønn.

Les hele kommentaren av administrerende direktør i Krogsveen Leif J. Laugen.

Les også artikkelen i Aftenposten 2. oktober.

Vil du følge med på prisutviklingen i boligmarkedet? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev her. 

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

* De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder.

Bydelene

Figuren nedenfor viser prisnivå – og utvikling i de enkelte bydelene for leiligheter. Her har utviklingen vært noe varierende fra bydel til bydel.

Prisutvikling for leiligheter

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Krogsveen er en av de boligmeglerne i Oslo som kjenner markedet best. Hvis du har spørsmål om boligmarkedet i Oslo eller ønsker konkrete boligråd - enten du skal kjøpe eller selge, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med et av våre kontorer i Oslo: Frogner   Gamle Oslo   Grefsen      Grünerløkka      Hasle      Løren     Majorstuen      Nordstrand      Oppsal      Røa  Sagene      Stovner    Tjuvholmen     Torshov      Årvoll

Gå tilbake til Boligprisstatistikk