Kontakt oss

Søndre Nordstrand

Boligprisstatistikk for Oslo

Sted
-1,8 % Prisendring siste måned
-0,5 % Prisendring siste 12 måneder
kr 42 000 Kvadratmeterpris
35 dager Gjennomsnittlig formidlingstid
+ 3,6 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Prisnedgang til tross; vi har bolig og hytter verdsatt til 8000 milliarder kroner

En oppdatert oversikt over eiendomsverdiene i Oslo viser at boligeierne har 1 566 milliarder kroner nedsyltet i sine eiendommer i hovedstaden. 

Selv om priser på boliger og hytter på kort sikt både kan gå opp og ned, har det å kjøpe eiendom vist seg som en god investering. Det å etablere et hjem og ha en tilhørighet kan ikke omregnes i penger. Men også som finansiell investering, er det vanskelig å finne et bedre «verdipapir» som sikrer realverdier og gir god beskyttelse mot inflasjon, sier adm.dir Leif J. Laugen i Krogsveen.

Les mer om de oppdaterte boligverdiene her

Prisutvikling i Oslo i oktober

Prisene falt med 1,8 prosent i Oslo i oktober. De siste 12 måneder har fallt med 2,8 prosent og steget med 37,7 % siste 5 år.

For leiligheter isolert var gjennomsnittsprisen i Oslo i oktober 70.000 kroner pr kvadratmeter noe som betyr at prisene har fallt det siste året med 3,3 prosent. Landsgjennomsnittet for leiligheter viser en nedgang på 1,2 prosent siste året og en økning på 29 prosent siste fem år. Grafen under viser årlig prisutvikling i ditt område.

Vil du følge med på prisutviklingen i boligmarkedet? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev her. 

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

* De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder.

Bydelene

Figuren nedenfor viser prisnivå – og utvikling i de enkelte bydelene for leiligheter. Her har utviklingen vært noe varierende fra bydel til bydel.

Prisutvikling for leiligheter

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Krogsveen er en av de boligmeglerne i Oslo som kjenner markedet best. Hvis du har spørsmål om boligmarkedet i Oslo eller ønsker konkrete boligråd - enten du skal kjøpe eller selge, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med et av våre kontorer i Oslo: Frogner   Gamle Oslo   Grefsen      Grünerløkka      Hasle      Løren     Majorstuen      Nordstrand      Oppsal      Røa  Sagene      Stovner    Tjuvholmen     Torshov      Årvoll

Gå tilbake til Boligprisstatistikk