Kontakt oss

Boligprisstatistikk for Sandefjord - Hele landet

Velg fylke

-1,5% Prisendring siste måned
2,0% Prisendring siste 12 måneder
kr 40 600 Kvadratmeterpris
49 Gjennomsnittlig formidlingstid
+ 1,6 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Svak boligprisutvikling i desember

Boligprisene i Norge sank med 1,1 prosent i desember 2017, og er nå 2,1 prosent lavere enn for ett år siden. Selv om det er normalt med fall i prisene i desember, så er dette en svakere utvikling enn normalt.
Administrerende direktør Leif J Laugen i Krogsveen anslår at boligprisene vil i snitt stige 2% i 2018. Les mer om hvorfor og de geografiske forskjellene her.

Prisutvikling i Sandefjord i desember

Prisene fallt med 0,3 % i Sandefjord i desember. De siste 12 måneder har  prisen steget med 1,4 prosent  og med 21,1 prosent siste 5 år. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Sandefjord på 26.100 kroner i september er lavt sammenlignet med kommunene nærmere Oslo, se figur.

Vil du følge med på prisutviklingen i boligmarkedet? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev her. 

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Krogsveen er en av de boligmeglerne i Sandefjord som kjenner markedet best. Hvis du har spørsmål om boligmarkedet i Sandefjord eller ønsker konkrete boligråd - enten du skal kjøpe eller selge, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med Krogsveen Sandefjord .

Gå tilbake til Boligprisstatistikk