Kontakt oss

Sandefjord

Boligprisstatistikk for Sandefjord

Sted
-0,5 % Prisendring siste måned
+ 1,9 % Prisendring siste 12 måneder
kr 26 300 Kvadratmeterpris
43 dager Gjennomsnittlig formidlingstid
-9,9 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Prisnedgang også i november

Normalt er november en svak tid på året, og prisene var forventet å falle på landsbasis. Vi endte opp med 1,1 % nedgang.  Aktiviteten i markedet og besøk på visninger var tiltagende i Østlandsområdet, og mye tyder på at balansen er i ferd med å gjenopptas. Lavere befolkningsvekst, mye ferdigstillelse av nybygg og begrensninger i kjøpers låneopptak har bidratt til prisfallet i markedet. Dette ser vi fortsatt i de andre storbyene i landet. Dog tyder sterk oljepris, økt aktivitet i næringslivet, lavere arbeidsløshet og fortsatt lav rente på at norsk økonomi går bra og at boligmarkedet mest sannsynlig vil gå inn i en myk landingsfase, uten nye store prisfall. 

Les Eiendom Norge sin pressemelding her

Prisutvikling i Sandefjord i november

Prisene fallt med 0,5 % i Sandefjord i november. De siste 12 måneder har  prisen steget med 1,9 prosent  og med 21,6 prosent siste 5 år. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Sandefjord på 26.300 kroner i september er lavt sammenlignet med kommunene nærmere Oslo, se figur.

Vil du følge med på prisutviklingen i boligmarkedet? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev her. 

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

* De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder.

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Krogsveen er en av de boligmeglerne i Sandefjord som kjenner markedet best. Hvis du har spørsmål om boligmarkedet i Sandefjord eller ønsker konkrete boligråd - enten du skal kjøpe eller selge, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med Krogsveen Sandefjord .

Gå tilbake til Boligprisstatistikk