Kontakt oss

Egen boligkjøpsrådgiver – det er lurt det!

Publisert 5. desember 2016 kjøpe bolig

Visste du at Krogsveen som første meglerkjede tilbyr en uavhengig boligkjøpsrådgiver til deg som er på boligjakt?  Les hva våre referanser sier om hjelpen de har fått!

Boligkjøpsrådgivning

Fornøyde referansekunder

- Konseptet har vært en suksess for de som så langt har benyttet seg av tjenestene.  Det være seg førstegangskjøperen med trangt budsjett, ekteparet på 50+ med mer penger, men mye usikkerhet, den unge familien i tidsklemma, den single voksne damen som ønsker objektive råd, rullestolbrukeren med spesielle behov eller utenrikskorrespondenten som ønsker en bolig å komme hjem til.  Med andre ord den jevne forbruker og folk som deg og meg, sier Trude Larsen, Daglig leder og Eiendomsmegler MNEF, Boligkjøpsrådgiver Krogsveen.

Heldigvis har vi ikke bare våre egne ord på at det er lurt å ha en egen uavhengig kjøpsrådgiver, men også historiene og referansene til tidligere kunder. Du er kanskje nysgjerrig på hvem som har benyttet seg av «ei hand å holde i» gjennom boligkjøpsprosessen?

Her har du et lite utvalg:

Travelt ungt par

Morten og Ranveig, et travelt par rundt de 30, kjøpte sin første bolig i Waldemars Hage.

«Vi satte veldig stor pris på å kunne overlate budrunden til boligkjøpsrådgiver og få profesjonelle råd om gjeldende markedspriser. Det hjalp oss til å sette en fornuftig prisgrense.»

Mye borte hjemmefra

To unge menn med jobb off shore, Frode  og Håkon  fikk hjelp til å kjøpe seg hver sin leilighet på Grunerløkka og Sagene.

«Med profesjonell oppfølging fra boligkjøpsrådgiver går det fint å skaffe seg leilighet selv om man ikke er så mye hjemme.»

Førstegangskjøper

Førstegangskjøperne JohannePål  , Vivienne og Veronika hadde trange budsjetter, allikevel klarte vi etter to – tre forsøk å vinne budrundene på Carl Berner, Kampen og Manglerud.

«Boligkjøpsrådgiver hjalp oss med å finne riktige markedspriser slik at vi gikk på de riktige visningene og vant budrunden til en ikke bare oppnåelig, men riktig pris.»

Senior

Berit  (62) fikk hjelp til å beregne bokostnader ved ulike kjøpsalternativ.  Dette var viktig da hun ikke ønsket å ha for trang økonomi i pensjonisttilværelsen.  

«Det betydde veldig mye for meg å få profesjonell hjelp og ha en samtalepartner når jeg skulle finne meg ny bolig. Mitt hjerte er fylt av glede og takknemlighet.»

Rullestolbruker

Heidi  er rullestolbruker og trengte å kjøpe ny leilighet innen en viss tidsfrist.  Det ble en ekstra utfordring å finne en passende leilighet som kunne tilpasses hennes behov og ikke minst krav til parkeringsforhold og universell tilgjengelighet.  

«Hjelpen til boligkjøpsrådgiver har vært helt uvurderlig. Det har vært deilig å ha noen sparre med. Boligkjøpsrådgiver har kun plukket ut de objektene som var helt aktuelle og har bistått meg hele veien.»

Bosatt i utlandet

NRK sin utenrikskorrespondent Tove Bjørgaas så med engstelse på de stigende boligpriser i Norge da hun hadde solgt boligen sin før hun flyttet til USA.

«Det var fint å ha en som jobbet aktivt med boligjakten for meg her hjemme. Lokal og markedskunnskapen til Trude ga meg mot til å fatte riktig beslutning i det avgjørende øyeblikk i budrunden. Jeg er strålende fornøyd med å ha sikret meg en bolig før prisene stiger enda mer.»

Fra enebolig til leilighet

Mona hadde solgt sin enebolig og så frem til ny tilværelse i lettstelt leilighet i byen.

«Jeg synes at konseptet med egen rådgiver for kjøper er både smart og betryggende med tanke på den store investeringen det er å kjøpe bolig. Jeg har kjøpt og solgt bolig på egenhånd tidligere men følte allikevel et behov for å ha en rådgiver når jeg skulle finne meg en leilighet for en ny epoke i livet. Jeg stortrives i mitt nye liv på Frogner.»

Krogsveen har kjøpt opp selskapet Boligkjøpsmegling AS som allerede har drevet med dette en stund og satser nå på å nå ut til enda flere med dette smarte konseptet. Undersøkelser har vist at mange kjøpere oppfatter at de ikke får den hjelpen de synes de trenger i en boligkjøpsprosess og at meglers fokus ofte er rettet mot selgers interesser. Og veldig mange kjøpere uttrykker at de føler seg usikre på flere områder i bolighandelen. Det ønsket vi i Krogsveen å gjøre noe med!

Du er ikke alene

Dersom du er på boligjakt og føler deg usikker, alene eller har vært i markedet en stund uten å komme i mål, skal du vite at du ikke er alene. Stadig flere oppsøker vår boligkjøpsrådgivningstjeneste får å få profesjonell hjelp til boligkjøpet.  Boligkjøpsrådgiver eller «home buying» consultant , er svært vanlig i mange andre land og nå ser det ut til at dette også er noe som er etterspurt  i Norge.

Les alle referansene her

Ta kontakt med oss idag!

Vil du vite mer om hva Boligkjøpsrådgiver Krogsveen kan gjøre for deg er du velkommen til å ta kontakt for et uforpliktende møte .

Du kan også lese flere kundehistorier og boligtips på www.boligdama.no   - for deg – om bolig og boligmarkedet. Lik oss også på Facebook

Relaterte boligtips

Totalt 117 relaterte blogginnlegg

Viktige flyttetips

Det lønner seg å være godt forberedt når du skal flytte. Begynn derfor planleggingen i god tid. Skal du...

Skift bolig mens du kan

Vi lever stadig lengre i dette landet og dagens eldre ønsker å leve et aktivt liv. Mange er tidlig ute med å...