Kontakt oss

Førstegangskjøper? Vi inviterer deg til en boligjakt med mål og mening!

Publisert 2. februar 2017 kjøpe bolig

Er du førstegangskjøper eller har vært ute av boligmarkedet en stund har du sikkert merket hvor vanskelig det er å treffe blink i dagens marked. Det er stor fare for at selvtilliten og pågangmotet synker i takt med bruk av tid på unødvendige visninger og tapte budrunder. Den gode nyheten er at det er hjelp å få!

Boligkjøpsrådgivning

Det er forståelig at mange mister motet.  Trøsten må være at det ikke er deg som er mislykket, men det er blitt uendelig mye vanskeligere å komme inn på boligmarkedet i Oslo og omegn den siste tiden. Krogsveen tilbyr som første meglerkjede uavhengig kjøpsrådgivning .  Du får ei hand å holde i gjennom hele kjøpsprosessen og vi sørger for at boligjakten blir effektiv og fokusert basert på dine ønsker og behov.  Selvsagt tilpasset ditt finansielle mulighetsområde.

Hurra! Jeg har kjøpt bolig! - Historien om Vivienne:

Kanskje kan historien om Vivienne (28) gi deg inspirasjon til hvordan du kan komme i mål med kjøpet av din første bolig. Hun tok kontakt med  boligkjøpsrådgiver Trude Larsen for å komme videre i boligjakten.  Og snaue to måneder etter var hun eier av en 30 m2 leilighet på Manglerud.

Otto Sognsvei 2 Etter snaue to måneder var Vivienne lykkelig eier av denne flotte leiligheten på Manglerud.

Her er  inntrykkene fra boligjakten med hennes egne ord:

Hvorfor tok du kontakt med boligkjøpsrådgiver?

Jeg valgte å ta kontakt med Boligkjøpsmegling fordi jeg ønsket målrettet hjelp i boligjakten.  Da jeg tok kontakt hadde jeg søkt etter bolig i 3 mnd  og gått på en del visninger på egenhånd og oppdaget at jeg med mitt budsjett ikke hadde en sjanse på de boligene jeg så på de første månedene. Jeg ønsket hjelp til å oppdage nye områder i Oslo og kartlegge mine muligheter med et trangt budsjett. Jeg ønsket veiledning til budrunder og hjelp til å vurdere boligens tekniske standard slik at jeg kunne gjøre et trygt og godt boligkjøp.

Hva synes du var vanskeligst med å være første gangs boligkjøper?

Det vanskeligste med å være førstegangskjøper synes jeg er å vurdere boligens tekniske standard og å velge ut de riktige visningene, det vil si boliger som jeg hadde en reell sjanse til å kjøpe. Fordi jeg ikke har oversikt over den reelle markedsprisen, oppdaget jeg at mange leiligheter jeg så på på var priset altfor lavt.

Hva satte du mest pris på ved hjelpen du fikk?

Jeg synes det var veldig nyttig å ta en kjøretur rundt i Oslo sammen med boligkjøpsrådgiver  for å bli kjent med områder utenfor sentrumskjernen. Videre satte jeg pris på at de valgte ut visninger for meg ut fra mine preferanser, markedspris og budsjett. Fordi det går veldig kort tid mellom visningen og budrunden satte jeg stor pris på å få profesjonell hjelp til å lese gjennom prospekt, salgsoppgave, sjekke økonomien i borettslaget og kvalitetssikre boligkjøpet.

Boligkjøpsrådgivning_førstegangskjøper Vivienne synes det var veldig nyttig å ta en kjøretur rundt i Oslo sammen med boligkjøpsrådgiver for å bli kjent med områder utenfor sentrumskjernen.

Er det noen annet du vil trekke frem om boligkjøpet?

Takk for god hjelp! Synes det var interessant å se kvadratmeterprisen i de ulike områdene i Oslo . Det bidro til en god realitetsorientering der jeg måtte prioritere to viktige kriterier som størrelse og beliggenhet ut fra budsjettet mitt. Trude ga god og tett oppfølging underveis, var svært tilgjengelig på mail/telefon og behjelpelig med å svare på spørsmål jeg hadde.

Spesialtilbud til førstegangskjøpere

Et oppdrag med boligkjøpsrådgivning hvor vi hjelper deg hele veien frem til du har funnet og overtatt din drømmebolig, koster normalt kr 20.000 inkl. mva. Uansett hvor lang tid det tar og hvor mange boliger vi må undersøke. Vi ønsker å hjelpe deg som førstegangskjøper spesielt, da vi vet at budsjettet ofte er trangt i denne delen av livet. 

Vi tilbyr deg derfor en pris på kr 17.500 inkl. mva for hele prosessen.

Før du bestemmer deg om du vil benytte deg av tilbudet er du velkommen til et uforpliktende møte for å gjennomgå dine ønsker og behov og kartlegge dine muligheter på boligmarkedet .

Les også: Ny på boligmarkedet? Gode råd til førstegangskjøpere , Kjøpe bolig for første gang? og gode tips til foreldre som skal hjelpe barna inn på boligmarkedet.

Relaterte boligtips

Totalt 125 relaterte blogginnlegg

Viktige flyttetips

Det lønner seg å være godt forberedt når du skal flytte. Begynn derfor planleggingen i god tid. Skal du...