Kontakt oss

Krogsveen starter med kjøpsrådgivning

Publisert 3. november 2016 kjøpe bolig

Du som har vært boligkjøper og -selger en eller flere ganger har sikkert oppdaget at ditt fokus har vært noe forskjellig avhengig av hvilken posisjon du har vært i. Som selger er du opptatt av å oppnå en best mulig pris for boligen og at salget skal gå så smertefritt som mulig.  Som kjøper er du interessert i å finne din drømmebolig, og gjøre et godt kjøp både økonomisk og materielt.

Boligkjøpsmegling_
«Flere undersøkelser blant kjøperne i markedet viser at en god del mener at den tradisjonelle eiendomsmegleren først og fremst er selgers representant. Dette ønsker Krogsveen å ta på alvor.» Leif J. Laugen Administrerende direktør i Krogsveen

Resultater fra kundetilfredshetsundersøkelser viser at salgsmeglere i Krogsveen gjør en god jobb også i forhold til kjøperne.  Det er vi veldig fornøyd med. Men flere undersøkelser blant kjøperne i markedet viser at en god del mener at den tradisjonelle eiendomsmegleren først og fremst er selgers representant.  Dette, samt at kjøper kan ha spesielle behov som megler ikke rekker å ivareta, gjør at vi som første meglerkjede nå etablerer eget tilbud om boligkjøpsrådgivning.

Vi tilbyr deg en egen uavhengig rådgiver når du skal kjøpe bolig 

For å komme raskt i gang og sikre oss et solid fundament for virksomheten har vi kjøpt selskapet Boligkjøpsmegling AS. Dette selskapet, med eiendomsmegler Trude Larsen som gründer, startet opp et konsept for rådgivning til boligkjøpere i 2015.  Målsettingen er å tilby kjøpere i boligmarkedet den profesjonelle hjelp de fortjener samt skape større balanse mellom selger og kjøper i bolighandelen.  Kjøperen skal ha sin egen uavhengige rådgiver og «ei hånd å holde i» gjennom hele kjøpsprosessen.

Det kan dreie seg om å kartlegge muligheter i forhold til økonomi, ta de riktige valgene i kjøpsprosessen, få hjelp i budrunden, være med på visninger og kvalitetssikre prospekt, takst og kontrakt.  Kort og godt lose kjøper trygt gjennom hele prosessen.

- Konseptet har vært en suksess for de som så langt har benyttet seg av tjenestene.  Det være seg førstegangskjøperen med trangt budsjett, ekteparet på 50+ med mer penger, men mye usikkerhet, den unge familien i tidsklemma, den single voksne damen som ønsker objektive råd, rullestolbrukeren med spesielle behov eller utenrikskorrespondenten som ønsker en bolig å komme hjem til.  Med andre ord den jevne forbruker og folk som deg og meg, sier Trude Larsen.

Med utgangspunkt i de gode kundereferansene og kompetansen som er opparbeidet vil Krogsveen nå tilføre selskapet ytterligere ressurser og tilby tjenesten gjennom sine kanaler.  Virksomheten vil bli utøvet gjennom eget selskap adskilt fra Krogsveens ordinære meglervirksomhet og med klare kjøreregler for å unngå interessekonflikter.

«I Krogsveen har vi stor tro på at det også i fremtiden er behov for profesjonelle aktører med meglerfaglig bakgrunn. Både på selger og kjøpersiden.» Leif J. Laugen Administrerende direktør i Krogsveen

Vi er stolte over vår nye satsing på boligkjøpsrådgivning!

Synes du dette høres spennende ut og ønsker å vite mer, gå inn på www.boligkjøpsmegling.no eller bloggen www.boligdama.no

Foto: offset.com/Nicole Mason

Relaterte boligtips

Totalt 92 relaterte blogginnlegg

Viktige flyttetips

Det lønner seg å være godt forberedt når du skal flytte. Begynn derfor planleggingen i god tid. Skal du...

Skift bolig mens du kan

Vi lever stadig lengre i dette landet og dagens eldre ønsker å leve et aktivt liv. Mange er tidlig ute med å...