Kontakt oss

Selge bolig til høsten? Start jakten på boligkjøperne allerede nå!

Publisert 30. juni 2016 kjøpe bolig selge bolig økonomi

Høsten er et høydepunkt i boligomsetning. Mange selgere venter til over sommeren, og det er derfor en tendens til at selgerne er i overtall og sesongmessig kan det da være et kjøpers marked. Skal du skille deg ut i mengden bør du være raskt ute over sommeren, før resten av markedet våkner.

Selge bolig - start jakten på boligkjøperne

Folk flest bruker lang tid på boligjakten

Det er flere gode grunner til at du bør komme deg raskt ut i markedet om du skal selge boligen din. Visste du at mange bruker opptil et år på boligjakten? Begynn salgsprosessen tidlig og la oss informere potensielle kjøpere om at din bolig kommer for salg! I vårt unike BoligsøkerRegister har vi oversikt over hvem som ønsker seg en bolig akkurat som din - vi kan allerede ha en kjøper til din bolig !

«Ved å starte salgsprosessen tidlig, kan vi informere potensielle kjøpere om din bolig. Det kan føre til flere på visning, flere budgivere og bedre pris for din bolig.»

Økt konkurranse om kjøperne jo lengre ut på høsten du venter

Utover høsten øker utvalget boliger, noe som innebærer økt konkurranse om kjøperne. Kommer du tidligere ut på markedet er konkurransen om kjøperne mindre og sannsynligheten for å oppnå en bedre salgssum større.

«Vi ser at det er mange som tenker likt og vil vente utover høsten. Det er ikke alltid det gir flere på visning. Best pris oppnår man om man skiller seg ut i et marked som ennå ikke er overfylt av boliger.» Karsten Onsrud Direktør Marked og Kommunikasjon, Krogsveen

Noen boliger bør tilbys på tidspunkter hvor det er relativt liten konkurranse. Derfor lønner det seg å ha boligen salgsklar like over sommeren, når kjøperne er klare.

Gode forberedelser er halve jobben

Mens du er på sommerferie kan vi forberede salget av din bolig. Boligen din er salgsklar før resten av markedet våkner!

Les også:

Tilgang på flere kjøpere

Interiørtips: hvilke farger selger?

Slik oppnår du høyere pris for boligen din

Relaterte boligtips

Totalt 91 relaterte blogginnlegg

Viktige flyttetips

Det lønner seg å være godt forberedt når du skal flytte. Begynn derfor planleggingen i god tid. Skal du...

Skift bolig mens du kan

Vi lever stadig lengre i dette landet og dagens eldre ønsker å leve et aktivt liv. Mange er tidlig ute med å...