Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Ormøybakken 7!

Sjarmerende del av enebolig over 2 plan, med fin uteplass og hage

Sjøutsikt fra hagen og kort vei til fjorden

Flott uteplass

Velkommen inn! - Romslig stue med fine detaljer

Boligen leies ut med møbler, hvitevarer og inventar

Kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap

Romslig soverom med egen innvendig bod

Kjellerstue/kontor/soverom

Flislagt baderom med dusjkabinett, Wc og servant med skap

Baderom med badekar, servant med skap og Wc. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger

Ormøya - Sjarmerende del av enebolig med sjøutsikt. Uteplass og hage. Ledig omgående!

Ormøybakken 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 16 500,-

Ormøya - Sjarmerende del av enebolig med sjøutsikt. Uteplass og hage. Ledig omgående!: Ormøya - Sjarmerende del av enebolig med sjøutsikt. Uteplass og hage. Ledig omgående!

Visning
Trykk "send melding" for å avtale visning
Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 16 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 110 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert, naturskjønt og meget barnevennlig villaområde på Ormøya i Oslo kommune. Opprinnelig var Ormøya en fritidsøy for hovedstadens bemidlede, men rundt 1900 ble det vanlig å bosette seg fast på den vakre øya rett utenfor hovedstaden. I dag fremstår Ormøya som et idyllisk "mini-samfunn" med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Eiendommen ligger tett på flotte tur- og friluftsområder som strender, båtplasser og parkanlegg, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Kock-haven er øysamfunnets yndede friområde, oppkalt etter Herr Kock. Hagen er et vakkert parkområde med andedam, epletrær, og lekeplass for barna. En rusletur rundt forbi på øyene er en opplevelse i seg selv, og lykken er optimal når man i tillegg kan avslutte mturen med et forfriskende bad på øyenes mange strender. Ormøya Tennisklubb er en populær møteplass for både store og små, her finnes to hard court baner og et klubbhus. Litt lenger ut, på Malmøya, ligger Bunnefjorden Seilforening og Ormsund Roklubb - to aktive foreninger med engasjerte medlemmer. Ellers er det flere idrettslag i nærområdet, som Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Ceres Brygge ligger også i nærheten, og med båt kan man oppsøke utallige perler i Oslofjordens vakre skjærgård.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved sjarmerende lokalbutikker som Malmøya Mat og Joker Ulvøya. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du stikke innom gourmetbutikken Jacob's på Holtet, eller ta turen til "nye" Sæter hvor du finner velkjente kjeder som Meny, Evo, Joe & The Juice, Kaffebrenneriet og Egon. Lokker storbylivets shoppingmuligheter og yrende uteliv, er det bare å sette seg på sykkelen eller ta kollektivtransport inn til Oslo sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kirkebakken ca. 200 m fra boligen. Med bil fra Ormøya tar det ca. 9 min til Oslo S, 11 min til Ekeberg, 13 min til Kolbotn og 37 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Nedre Bekkelaget barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Enkel adkomst fra Ormøybakken. Ta en titt på kartutsnittet til høyre i annonsen. Her kan du legge inn en

ruteplan fra din posisjon frem til Ormøybakken 7.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 16 500,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1933

Soverom

2

Primærrom

108m2

Bruksareal

110m2

KR-kode

88.18226

Eiendomsopplysninger

Tomten

Leietaker disponerer egen uteplass og egen romslig hagedel.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 110 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Arealene er kun estimerte, så fravik kan forekomme.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Inventar

Boligen leies ut fullt møblert, med møbler, hvitevarer og inventar.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Stue:

Romslig stue med tilhørende spisegruppe og sittegruppe med Tv. Vedovn i stuen.

Utvendig:

Boligen disponerer en flott uteplass med tilhørende hage. Sjøutsikt fra hagen.

Kjøkken:

Praktisk kjøkken med inkluderte hvitevarer. Kjøkkeninventar medfølger.

Soverom:

Romslig soverom med egen innvendig bod garderobe.

Soverom/kjellerstue:

Romslig rom i underetasjen med egen inngang.

Baderom:

Flislagt baderom med dusjkabinett, Wc og servant i hovedetasje. Baderom med badekar, Wc, servant, vaskemaskin og tørketrommel i underetasjen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stuen.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Husleien inkluderer ikke bredbånd/kabel-tv eller strøm.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 49.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5940-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?