Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Tangenveien 108- unik enebolig på hele 280 kvm!

Stue 2 med store vindusflater som slipper rikelig inn med naturlig lys.

Peis i stue

Lekkert og modernisert kjøkken. Godt utstyrt.

Hyggelig spisegruppe på kjøkkenet.

Romslig hovedsoverom.

Delikat bad med badekar.

Soverom 2.

Bad 2.

Soverom 3.

Soverom 4.

Gang i 2. etg.

Fasade

Bilde fra engen opp mot tunet - boligen sees i midten av bildet.

Bogstadvannet rett nedenfor eiendommen.

Felles gjesterom i stabbur.

Fasade med felles gjesterom i stabbur.

Flott utgangspunkt for turer i marka

Oversiktsbilde

Idyll ved Bogstadvannet.

SØRKEDALEN/BOGSTAD- Meget attraktiv og sjelden enebolig i tun v/Bogstadvannet. 4 soverom- 2 bad- biloppstillingsplass!

Tangenveien 108

Vis på kart

Prisantydning

Kr 32 500,-

SØRKEDALEN/BOGSTAD- Meget attraktiv og sjelden enebolig i tun v/Bogstadvannet. 4 soverom- 2 bad- biloppstillingsplass!: SØRKEDALEN/BOGSTAD- Meget attraktiv og sjelden enebolig i tun v/Bogstadvannet. 4 soverom- 2 bad- biloppstillingsplass!

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 32 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 280 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende enebolig i nordenden av idylliske Bogstadvannet. Den flottte boligen ligger i et meget sjarmerende tun, på en høyde i Sørkedalen. Tunet består av to andre boliger, i tillegg til et unikt stabbur som benyttes som gjestehus for de 3 enhetene.

Fra boligen har man pen utsikt utover deler av Bogstadvannet, Nordmarka og Bærumsmarka. Boligen ligger meget solrikt, samt i rolige og i landlige omgivelser. Tangenveien er en rolig blindvei som går til noen få hustander, og meget godt tilbaketrukket fra øvrige veier. Særdeles barnevennlig.

Kun få minutters gange til Bogstadvannet med flotte muligheter for skøyter og ski på vinteren, og bading, padling og fisking på sommeren. Ved vannet har man adgang til badeplass/ brygge og grill. Her er det også plass til robåt/kano/kajakk.

Rett utenfor døren har ett omfattende løypenett for turer til fots, på sykkel og på ski i både Bærumsmarka og Nordmarka. Flotte forhold for alpint i Oslo vinterpark for både små og store. Sommerstid er detbl.a en spennende klartepark på samme sted. Nær krysset Tangenveien / Sørkedalsveien er det også en fotballbane.

Kort kjørevei til Røa sentrum, hvor man har alt man trenger av butikker, treningssenter, vinmonopol mm. Her er det også T-bane og bussruter i alle retninger.

Nærhet til skoler og barnehager.

Dette er en perfekt bolig for dere som ønsker å bo landlig, men samtidig sentralt. Her er det godt tilrettelagt for en aktiv hverdag, med umiddelbar nærhet til naturen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 32 500,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1998

Soverom

4

Garasje

Ja

Bruksareal

280m2

KR-kode

8618116

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tangenveien 108, 0758 Oslo

Gnr. 14, bnr. 8 i Oslo kommune.

Parkering

2 biloppstillingsplasser med el-uttak medfølger.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: ca.280 kvm

Særdeles pent oppusset og unik familiebolig.

1.etg: Hall, vaskerom, wc, kjøkken med hyggelig spiseplass, 2 store stue rog bibliotek.

2.etg: Gang, 2 bad og 4 soverom.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Tangenveien 108- idyllisk og pent oppusset enebolig som bør sees.

Boligen har gjennomgående høy standard og godt vedlikeholdt. Flotte enstavs tregulv i de fleste rom. Innervegger og himlinger malt i lyse om moderne farger. Flere steder i boligen kommer tømmervegger frem og detaljer som bjelker o.l. Dette gir boligen ett ekstra særpreg og er både spennende og sjarmerende. Boligen har vært gjennom en omfattende ombygging og oppussing, og man ser resultater under meget godt planlagte valg vedr belysning (bl.a utstrakt bruk av downlights) og tilpassede plasser for pyntegjenstander på vegger o.l.

Hovedstuen har peis og god plass til både spisestue og sofagruppe. Utgang hage fra stue. Neste stue har innebygd lydsystem fra B&O. God plass til sofadel med mer. Pent moderne kjøkken fra kvalitetesleverandøren Bulthaup med hvitevarer fra Miele og Gaggenau. Hyggelig spiesplass ved kjøkken med utgang hage. 4 soverom i 2 etg med god garerobeplass. 2 moderne og pent flislagte baderom, hvorav ett med badekar. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Varme i de fleste gulv i boligen. Boligen har også sentralstøvsuger og har utvendig skibod. Elektrisk oppvarming og vedfyring. Strøm betales av leietaker. Vedlikehold av fellesarealer ved å bidra/dugnad eller kr.1000,- pr mnd (snø/gress/hekk osv.)

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 97.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 11.700,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Boligen er ledig etter nærmere avtale.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hage, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?