Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Bygdøy alle 20! Sentral og flott 2-roms leilighet til leie.

Egen plass til spisegruppe i stuen.

Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.

Flotte gjennomgående fronter på kjøkken.

God oppbevaringsplass på soverommet.

Koselig balkong vendt mot Bygdøy allé.

Moderne og stilrent bad.

Entré.

FROGNER/BYGDØY ALLÉ- Meget sentral og arealeffektiv 2-roms leilighet inkl. fyring, varmtvann og kabel-tv! Ledig nå.

Bygdøy allé 20 leil. H0403

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 500,-

FROGNER/BYGDØY ALLÉ- Meget sentral og arealeffektiv 2-roms leilighet inkl. fyring, varmtvann og kabel-tv! Ledig nå.: FROGNER/BYGDØY ALLÉ- Meget sentral og arealeffektiv 2-roms leilighet inkl. fyring, varmtvann og kabel-tv! Ledig nå.

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 14 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bygdøy allé 20 har en meget sentral og populær beliggenhet på Frogner. I umiddelbar nærhet ligger Bygdøy Allé og Frognerveien med tilhørende caféer, populære restauranter, shoppingtilbud og spesialforretninger.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet sørger for at det er lett å komme seg rundt i byen. Nærmeste trikkestopp er Lille Frogner allé, mens nærmeste busstopp er Frogner kirke. Det er ca. 10 minutters gange ned til tog og T-banestasjonen på Nationalteateret hvor eksempelvis t-banen tar deg i alle retninger av byen og flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Dagligvareforretninger, treningstilbud og "alt" en kan trenge finner man innen gangavstand. Det finnes flere gode og hyggelige restauranter i området, bl.a Alex Sushi ved Solli Plass, Bokbacka i Skovveien, Restaurant Sawan, Champagneria og Villa Paradiso Frogner, samt flere trivelige utesteder i Niels Juels gate/ Frognerveien. Kort vei til Gimle kino, som er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939.

I Frognerparken og Slottsparken finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Frognerparken er åpen året rundt og med Vigelands skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Når snøen daler preparerer Bymiljøetaten skiløyper i parken. Dette gjør kanskje Frognerparken til verdens eneste park hvor man kan nyte en skitur i et skulpturlandskap! Det er kort vei til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Fra leiligheten er det en fin tur til fots eller på sykkel til Bygdøy med flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad, samt Bygdøys fine museer.

Området har med andre ord det meste av det Oslo kan by på like i nærheten!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1936

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

KR-kode

86.1914

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bygdøy Alle 20 leil. H0403, 0260 Oslo

Gnr. 212, bnr. 24, snr. 41 i Oslo kommune.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er dessuten beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom: 4. etasje: Entré, bad/wc, stue, kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Velkommen til Bygdøy allé 20- en flott og gjennomgående leilighet i 4.etasje på Frogner. Leiligheten ligger meget sentralt til og i et område som har det meste av det Oslo kan tilby rett utenfor døren!

Standard:

Leiligheten har gjennomgående god standard og er godt vedlikeholdt. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og original tregulv. Både kjøkken og bad ble pusset opp i 2014. Det er store vindusflater i boligen som slipper godt inn med naturlig lys, samt god takhøyde. Utgang til luftebalkong. Smart og arealeffektiv rominndeling.

Husleien inkluderer:

- Fyring.

- Varmtvann.

- Kabel-tv (sameiets grunnpakke).

- Leietaker tegner eget strømabonnement.

- Tilgang til bruk av fellesvaskeri.

Rom:

Entré

Innbydende entré med oppbevaringsplass. Entréen har inngang til bad, kjøkken og stue.

Stue/spisestue

Romslig og åpen stue med fin planløsning. Plass til stor sittegruppe. Hyggelig hjørne ideelt til spisegruppe.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra 2014 med moderne innredning. Gjennomgående fronter og benkeplater i laminat. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap på kjøkkenet.

Bad

Delikat flislagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc og praktisk baderomsinnredning.Varmekabler på gulv.

Hovedsoverom

Lyst og pent soverom med god oppbevaringsplass. Utgang til flott luftebalkong med plass til utemøbler.

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer. Varmekabler i baderomsgulv.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 43.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.220,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?