Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Fasade mot bakgården

Fasade

Kjøkken med hvitevarer

Åpen kjøkkenløsning

Sigdal innredning

Hovedsoverom

Soveorm 2

Fasade

Bjørvika/Eufemias Hage - Lekker 3-roms - sørvestvendt, Kabel - tv og internett inkl - Takterrasse - Ledig!

Dronning Eufemias gate 47 - Leilighet H0201

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 500,-

Bjørvika/Eufemias Hage - Lekker 3-roms - sørvestvendt, Kabel - tv og internett inkl - Takterrasse - Ledig!: Bjørvika/Eufemias Hage - Lekker 3-roms - sørvestvendt, Kabel - tv og internett inkl - Takterrasse - Ledig!

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 17 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bjørvika - byliv på sitt beste!

I Eufemias Hage kan du velge mellom bypuls og hvilepuls. Bygget ligger i hjertet av Bjørvika, mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk.

Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo.

Veien er kort, enten du vil ut med kajakk og sykkel, eller inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur i Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, avkobling i landets fremste kulturbygg – alt er i nærheten.

Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.

Adkomst

Se kartskisse.

Enkel adkomst fra Eufemias gate. Lett å komme til med flyttebil.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2018

Soverom

2

Bruksareal

70m2

KR-kode

8818207

Eiendomsopplysninger

Tomten

Eufemias Hage!

En grønn, urban oase. Boligkvartalet bygges som en hestesko rundt en skjermet og frodig byhage, og får en fantastisk felles takteasse med 360 graders utsikt mot Barcode, byen og fjorden.

Boligene omfavner en leken byhage mot syd, med varierte vekster, gode sitteplasser og spennende lekelandskap. Løvtrær demper solen og gjør hagen til et godt sted å være og et godt sted å se på fra leilighetene.

Særdeles stor Takterassen for alle i huset, men får soner som vil føles som din helt private luksus. Med et mangfold av vekster skapes intime uterom. Her blir det lekesone for de minste, soldekk med bryggefølelse, små utestuer for familier med vennegjenger og kjøkkenhage med utekjøkken. Panoramautsikt og sol fra morgen til kveld gir førsteklasse vekstforhold for ekteskap, vennskap og naboskap.

Parkering

Parkering etter gjeldende bestemmelser.

Man kan leie parkeringsplass.

Ellers gjesteparkering i kjeller.

Arealer og innholdsbeskrivelse

2.. etg

BTA: 78 kvm

BRA: 69 kvm

P-ROM: 64 kvm

Leiligheten har en høy standard, en arealeffektiv planløsning, og inneholder:

- Entré

- To Soverom

- Stue med utgang til balkong

- Kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer

- Bad/Wc

- Stor, romslig bod i leiligheten

Bod i kjeller medfølger ikke.

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Krogsveen har gleden av å presentere en lekker 3-roms leilighet i attraktive Bjørvika. Leiligheten ligger i 2 etasje. Noen etasjer opp ligger en meget solrik takterrasse med utsikt over Bjørvika og Oslofjorden.

Leiligheten har en svært god standard, fin størrelse på rommene, og inneholder entré med plass til yttertøy og sko, stue med plass til sofagruppe og spisebord, kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer, 2 soverom, bad og innvendig bod.

Leiligheten ligger i Oslos nye bydel Bjørvika, og regnes som fjordbyens beste beliggenhet.

Her kan du flytte rett inn!

Kort fortalt:

- Alt nytt i 2018

- Balkong

- Fantastisk felles takterrasse

- Heis

- Varmtvann og fyring inkl

- NextGentel Internett medfølger

- Mulighet for garasjeplass(leie)

- Effektiv planløsning

- Rema 1000 butikk et steinkast unna

- Felles grøntarealer

- Sentral beliggenhet

- Automatsikringer og video-callinganlegg

- Flere serveringssteder i området

- Solblendig på vinduene

- Sentralventilasjon for hele bygget

- Hagelag som står for driften av tekterrassen

- Sykkeloppstilling i garasje og ute

Leilighetene har førsteklasses interiør og det er interiørarkitektene i Metropolis som har funnet farger og materialer for Eufemias Hage.

Baderom:

Prefabrikkert baderom. Flislagt gulv og vegger. Himling med downlights/spotter. Baderommet inneholder veggmontert klosett/wc, servant, speil, belysning og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkeninnredning:

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med laminert kjøkkenbenk. Nedsenket kum i rustfritt stål. Integrert komfyr med platetopp og ventilator over kokesone. Integrert kjøleskap/frys og oppvaskmaskin.

Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning.

Stue:

Stor åpen stueløsning med god plass til møbler. Rommet oppleves som luftig, sosialt og sollyst. Stuen har utgang til hele 7,9 kvadratmeter med sydvestvendt balkong.

Soverom:

Leiligheten har 1 soverom som i naturlig tilknytning til stuen. God størrelse på soverom.

Oppvarming

Leilighten varmes opp med balansert ventilasjon og strøm

Overtagelse

Overtagelse i September 2018 - Leiligheten er klar for innflytting

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

- Kringkastingsavgiften

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 58.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7020,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Etter avrtale - leiligheten er ledig. Avtralen utløper:september 2021

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?