Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Hyggelig uteplass med god plass til utemøbler

Åpen løsning mellom kjøkken og stue

Praktisk kjøkkenløsning for mer benkeplass

Kjøkkeninnreding i hvite glatte fronter

Lys og praktisk kjøkkeninnredning

Stue med utgang til balkong

Romslig soverom

Godt av skapplass på soverom

Pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Entr'e med skyvedørsgarderobe

Hyggelig og pent opparbeidet fellesområde i sameiet

Fasade

Lørenskog - Pen 2-roms leilighet til leie fra 04.01. Markterrasse - Hvitevarer - Tv/internett og fyring inkl!

Elisabeth Grannemans vei 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 700,-

Lørenskog - Pen 2-roms leilighet til leie fra 04.01. Markterrasse - Hvitevarer - Tv/internett og fyring inkl! : Lørenskog - Pen 2-roms leilighet til leie fra 04.01. Markterrasse - Hvitevarer - Tv/internett og fyring inkl!

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 11 700,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og flott beliggenhet i Thurmannskogen i Lørenskog kommune. Her er det kort vei til Lørenskog sentrum, Metrosenteret og Triaden kjøpesenteret som samlet har de fleste fasiliteter å tilby. Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ca. 5 min. med bil. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega.

Eiendommen har gangavstand til Solheim barneskole og Kjenn ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Lørenskog sentrum har bla. bussterminal, treningssenter og et bredt og variert forretnings- og servicetilbud. Akershus universitetssykehus ligger kun 3 km unna. Kort vei til Strømsveien/E6, som gir gode kommunikasjonsmuligheter både sørover og nordover. Det tar ca. 7 minutter til Lillestrøm sentrum, 12 - 15 minutter med bil til Oslo sentrum, og 25 minutter til Oslo lufthavn Gardermoen.

Området har kort vei til lekeplass, Rolvsrud idrettsbane, flere ballplasser, ishall på Solheim, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2015

Soverom

1

Primærrom

42m2

Bruksareal

47m2

KR-kode

88.18294

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Elisabeth Grannemans vei 12, 1473 Lørenskog

Gnr. 102, bnr. 450, snr. 46 i Lørenskog kommune.

Parkering

Gjesteparkering. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Innhold: Entré, bad, kjøkken, innvendig bod, stue og soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

2-roms leilighet beliggende i høy 1.etg med markterrasse vendt ut mot hyggelig fellesområde.

Entré:

Entreen er lys og tiltalende. Det er parkett på gulv, hvite vegger og skyvedørsgarderobe. Entreen er også utstyrt med dørcalling med kamera.

Bad/wc/vaskerom:

Romslig flislagt bad med behagelig vannbåren gulvvarme og downlights i himling. Rommet er utstyrt med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og et veggmontert toalett. Videre er badet innredet med servant, servantskap med skuffer, speil med belysning på vegg, samt opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning i hvite glatte fronter med godt av skap- og benkeplass . Praktisk kjøkkenløsning hvorav et av benkeskapene rommer en ganske stor ekstra benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med følgende hvitevarer: Integrert ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Samt frittstående kjøl/frys. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen, men tilbaketrukket noe som gir en god romfølelse og fin atmosfære.

Stue:

Lys stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Plass til sofa med tilhørende tv-møblement. Utgang fra stue til markterrasse på 15 kvm.

Soverom:

Leiligheten inneholder et romslig soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Skap medfølger.

Innvendig bod/Walkin-closet

Leiligheten har en innvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg med radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad/wc.

Balansert ventilasjonssystem.

Overtagelse

04.01.2019

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:

- Grunnpakke kabel-tv

- Grunnpakke internett

- Fyring

- Varmtvann

- Følgende hvitevarer: Ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

- Skap på soverom

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

- Nrk lisens

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr 35100,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 04.01.2019 og utløper: 04.01.2022.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?