Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Fasade

Hyggelig utsikt mot Frognerveien (nb gaten under er trafikkstille)

Stue med utgang solrik balkong

Del av hyggelig stue

Del av stue

Pen peis stue

Kjøkken med nyere innredning og hvitevarer

Kjøkken (ny benkeplate blir montert før overtakelse).

Hovedsoverom med garderobeskap

Del av hovedsoverom

Soverom nr .2

Pen entre med skap

Pen solrik balkong

Frogner, Attraktiv beliggende møblert 3-roms med solrik balkong. 4 etg med heis. Ledig 1.2.19

Gabels gate 47 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 16 750,-

Frogner, Attraktiv beliggende møblert 3-roms med solrik balkong. 4 etg med heis. Ledig 1.2.19 : Frogner, Attraktiv beliggende møblert 3-roms med solrik balkong. 4 etg med heis. Ledig 1.2.19

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 16 750,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktivt og svært sentralt på Frogner, men allikevel med en tilbaketrukket beliggenhet i en rolig enveiskjørt gate. Alle servicetilbud og fasiliteter i umiddelbar nærhet, kort vei til Gimle kino, treningssentre, en rekke kafeer, restauranter, butikker og spesialforretninger i populære handlegater rundt Frognerveien og Bygdøy alle. Offentlig kommunikasjon med buss og trikkestopp rett i nærheten. T-bane, tog/flytog fra Nationaltheateret stasjon. Gangavstand til Oslo Sentrum, Aker Brygge/Tjuvholmen og Majorstuen samt flere flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter som Frognerparken, Slottsparken og Bygdøy. Pent opparbeidet fellesareal/bakhave med gressplen, prydbusker, hekker, trær m.m.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 16 750,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1940

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

KR-kode

86.18301

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

4.etg: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang solrik balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 bod og adgang felles vaskeri.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Pent beliggende møblert leilighet med meget god planløsning. Leiligheten har hovedsakelig tregul. Innervegger og himling malt i lyse farger. Kjøkken med nyere kjøkkeninnredning. Det monteres ny benkeplate før overtakelse. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap medfølger. Baderom med wc, badekar m/dusj og servant. Noen falter på bad males opp før overtagelse. Romslig og lys stue med hyggelig peis og utgang solrik balkong. Plass til sofadel og spisedel i stue. Hovedsoverom med dobbeltseng og 2 garderobeskap. Soverom nr.2 med enkeltseng. Hyggelig entre med skap. Bod i kjeller. Leiligheten ligger mot stille gate med begrenset trafikk. Inkl i leien er møbler, hvitevarer og kabel-tv. (Møbler som medfølger er som bildene viser).

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 50.250,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra 1.2.2019, eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?