Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Kjørbo vest - nyere pent prosjekt sentralt i Sandvika

Del av stor og lys stue med utsikt

Del av stue med utgang hyggelig balkong

Fra stue mot gang og kjøkken

Hyggelig og lys spiseplass på kjøkken

Moderne og meget pent kjøkken med hvitevarer

1 av totalt 3 soverom

Soverom 2

Entre med garderobe plass

Overbygd balkong med sol og utsikt

Plantegning

Sandvika, Lekker nyere 4 roms med balkong. Inkl varme, v-vann, kabel-tv/bredbånd. Garasje kan leies for kr.600.

Jongsåsveien 2 J

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 900,-

Sandvika, Lekker nyere 4 roms med balkong. Inkl varme, v-vann, kabel-tv/bredbånd. Garasje kan leies for kr.600.: Sandvika, Lekker nyere 4 roms med balkong. Inkl varme, v-vann, kabel-tv/bredbånd. Garasje kan leies for kr.600.

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 17 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 91 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende på Kjørbo vest. Nyere og pent boligprosjekt med både Sandvika storsenter, Kjørbokollen og sentrum i Sandvika som nærmeste naboer. Prosjektet har ett flott grøntområde og ligger rolig og usjenert. Dagligvare butikk rett ved siden av og det meste av butikker innen få minutters gange.

Kort avstand til fjorden og kalvøya med fine strender og friluftsaktiviteter.

God kommunikasjon mot Oslo sentrum med tog, flytog og buss.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2012

Soverom

3

Garasje

Ja

Bruksareal

91m2

KR-kode

86.18286

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 91 kvm

Nyere og meget pen leilighet i 3. etasje med entrè, innvendig bod, gang, 3 soverom, bad, kjøkken med god spiseplass og stue med utgang til stor balkong.

Kjøkkenet inneholder alle hvitevarer.

Det er vaskemaskin på badet.

Forøvrig umøblert leilighet.

Bod i kjeller.

Garasjeplass i anlegget rett under leiligheten til kr.600 pr mnd.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Leiligheten ble ferdigstilt i 2012. Meget god standard med eiekeparkett på gulv, innervegger og himlinger malt i lyse og moderne farger. Store vindusflater gir en meget lys og trivelig leilighet med pen utsikt fra både stue og kjøkken. pent flislagt baderom med varme i gulv. Lyst moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og koketopp medfølger. God skapplass.

Inkl i husleien er fjernvarme via radiatorer i de fleste rom, varmtvann samt kabel tv og bredbånd fra canal digital (sameiets grunnpakke). Det er heis ned til boden og garasjen. Garasje kan leies for kr.600 pr mnd.

Strøm betales av leieaker.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.53.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.444,-. Ved leie av garasjeplass tilkommer kr.1800 i depositum i tillegg.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra starten av Januar 2019 eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong med evnt nedløpsrør.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?