Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Lørenveien 48 C!

Lyst og fint HTH-kjøkken med hvitevarer

Åpen og praktisk løsning mellom stue og kjøkken

Stue med utgang til balkong

Balkong på cirka 9,5 kvm.

Utsikt fra balkong

Pent flislagt baderom

Baderom

Soverom

Soverom

Gang med garderobeskap

Uteområde

Løren T-bane kun noen få meter unna

Løren Torg

Kaffebrenneriet

Lørenparken

Sanjays - Indisk restaurant

Løren - Lys og fin 3-roms leilighet med balkong. Oppvarming inkludert. Kort veg til T-bane. Ledig 01.04.

Lørenveien 48 c

Vis på kart

Prisantydning

Kr 15 700,-

Løren - Lys og fin 3-roms leilighet med balkong. Oppvarming inkludert. Kort veg til T-bane. Ledig 01.04.: Løren - Lys og fin 3-roms leilighet med balkong. Oppvarming inkludert. Kort veg til T-bane. Ledig 01.04.

Visning
Trykk "send melding" for å avtale visning
Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 15 700,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Løren, tilbaketrukket med fin utsikt mot et rolig gårdstun. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. I september åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 350 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 700 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm. Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 15 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2012

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

KR-kode

88.197

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Tomten

7.393 kvm. eiet tomt: Tomten er parkmessig opparbeidet med store gressplener, bed kantet med granitt og elvegrus, lekeplass og sittegruppe. Asfaltert gang-og kjørevei.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Boligen består av gang, baderom, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og balkong.

I tillegg disponerer boligen en sportsbod.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Gang:

Enkel adkomst fra felles trappeoppgang. Plass til å henge fra seg sko og yttertøy i fastmontert garderobeskap.

Stue:

Stue med utgang til balkong. Plass til spisegruppe og sittegruppe i stuen. Opplegg for kabel-tv og bredbånd.

Kjøkken:

HTH-kjøkken med platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryser.

Baderom:

Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Servant med underskap, vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskesøyle.

Soverom:

Boligen har to lyse og fine soverom.

I tillegg disponerer leietaker en sportsbod i kjeller.

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme fra Hafslund, via radiatorer. Fjernvarme er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. På dusjbad/wc leveres det elektrisk komfortvarme i gulv.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.100,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.652,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.04.2019 og utløper: 01.04.2020

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?