Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Lybekkveien 15 a!

Leiligheten ligger i underetasjen i en bolig, belligende i rilige omgivelser på Holmen

Uteplass og inngangsparti

Lys og fin stue med store vindusflater

Enkelt hybelkjøkken med vask, platetopp og kjøleskap

Gang med noe garderobeskap

Soverom med lune farger

Soverom

Pent flislagt baderom med servant, dushjjørne, toalett og vaskemaskin

Badet ble renovert i 2017

Holmen - Nyoppusset 2-roms leilighet med uteplass. Hyggelig boligområde. Strøm inkludert. Ledig omgående.

Lybekkveien 15 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 500,-

Holmen - Nyoppusset 2-roms leilighet med uteplass. Hyggelig boligområde. Strøm inkludert. Ledig omgående. : Holmen - Nyoppusset 2-roms leilighet med uteplass. Hyggelig boligområde. Strøm inkludert. Ledig omgående.

Visning
Trykk "send melding" for å avtale visning
Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 11 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
36 / 38 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Holmen i Oslo. Eiendommen har nærhet til offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. I nabolaget ligger Hovseter idrettshall og flere barnehager. Området har også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane og Holmenkollen tennisanlegg m.m. Gressbanen ligger ca. 7-8 min gange fra boligen. Det er ca. 3 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski. Tryvann skisenter og klatrepark ligger også i nærheten, og har blitt betydelig oppgradert de senere år. Ellers fører hyggelige turstier og preparerte skiløyper på vinterstid innover i marka. Nordmarka byr på god løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Det er ca. 3 km til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, kunstutstillinger og gårdsopplevelser. Bogstad golfklubb tilbyr nydelige omgivelser, og er en av de mest kompakte mesterskapsbanene i Norge med 18 hull, driving range og et landområde på ca. 480 mål.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Coop Extra og en stor Meny-butikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud i nærliggende områder har Slemdal, Vinderen og Røa et godt og variert utvalg. CC Vest på Lilleaker har en miks av kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger som fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære.

Området gir meget gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Hovseterhjemmet og ligger ca. 250 meter fra boligen. Holmen T-banestasjon og Hovseter

T-banestasjon ligger 5-6 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Slemdal, 3 min til Røa, 13 min til Oslo S og 39 min til Oslo Lufthavn.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1970

Soverom

1

Primærrom

36m2

Bruksareal

38m2

KR-kode

88.196

Eiendomsopplysninger

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 41 kvm

Totalt bruksareal: 38 kvm

Totalt primærrom: 36 kvm

Leiligheten består av stue, soverom, baderom og kjøkken med tilhørende bod.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Stue:

Lys og fin stue med gode møbleringsmuligheter. Stuen har store vindusflater og gode lysforhold. Opplegg for kabel-tv og bredbånd.

Uteplass:

Hyggelig uteplass med utgang fra stuen.

Soverom:

Soverom med plass til seng og noe oppbevaringsmøbler.

Baderom:

Pent flislagt baderom fra 2017. Servant med underskap, dusjhjørne, toalett og toppmatet vaskemaskin.

Gang:

Mellomgang mellom soverom, stue og kjøkken med garderobeskap og noe plass til oppbevaring.

Kjøkken:

Enkelt hybelkjøkken med vask, platetopp og integrert kjøleskap. Det er også en bod på cirka 2 kvm. ved kjøkkenet, som egner seg til feks lagring av mat og utstyr.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepumpe, samt varmekabler på stue og baderomsgulvet. Strøm med vanlig forbruk er inkludert i husleien.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.02.2019 eller etter nærmerer avtale og utløper: 01.02.2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?