Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Riddervolds gate 3

Inngangsparti

Trappen til leiligheten

Entré

Stuen.

stuen

Stue m/ kjøkken

Stuen med peis

Haven

tårnvinduet

Balkongen

parkeringsplass

Masterbedrom

Masterbedrom m/ skap

Gjestewc

Bad

Masterbedrom.

Velkommen til Marmorgården

 

FROGNER - Slottsparken - stilfull leilighet -4 rom, 2 bad, parkering, heis, balkong

Riddervolds gate 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 25 000,-

FROGNER - Slottsparken - stilfull leilighet -4 rom, 2 bad, parkering, heis, balkong : FROGNER - Slottsparken - stilfull leilighet -4 rom, 2 bad, parkering, heis, balkong

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 25 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Riddervolds gate 3 ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde, bak slottet, på beste Frogner i Oslo .Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder

skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Det er få minutters gange til AkerBrygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup FearnleyMuseet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for

solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 25 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1898

Soverom

2

Primærrom

127m2

KR-kode

8618223

Eiendomsopplysninger

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass på eiendommen som kun beboere har adgang til. Det er to gjesteplasser for sameiet. Ellers gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Leiligheten består av:

Hall

2 stuer med kjøkken

2 soverom

2 bad

parkeringsplass på gårdsplassen

Bod

Entré/gang/hall: Boligen har heis fra trapperom med blyglassvinduer som gir et meget godt førsteinntrykk. Leilighetens entré har parkett på gulv, lysmalte

vegger, generøs takhøyde og åpen løsning mot kjøkken. Rommet er praktisk innredet med flere garderobeskap som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Kombinert kjøkken og stue: Elegant og holdt i en klassisk, tidløs stil som kler leiligheten godt. Innredningen har profilerte fronter, store høyskap ved entré og rikelig med benkeplass.Det er belysning over benk, i tillegg til innkledt ventilator over kokesonen. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøl/frys, 2 stekeovner, integrert kaffemaskin og oppvaskmaskin fra Miele.En sørvendt balkong gir utsikt mot Slottsparken.

2 Soverom: Oppleves som luftig, tiltalende og praktfull, ett inntrykk som forsterkes av generøs takhøyde på ca. 3,3 meter og gode vindusflater som gir rikelig med lys. En sørvendt balkong gir utsikt mot Slottsparken.

Leiligheten har 2 soverom, med rikelig skapplass.

Adgang til badet direkte fra soverommet.

Bad/wc/vaskerom: Boligen inneholder et stilfullt bad og WC. Badet har downlights i tak. Separat wc.

Parkering: Det disponeres 1 parkeringsplass på eiendommen. Einedommen har et omfattende sikkerhetssystem med låst port.

1 sportbod i underetasjen.

Dersom man skulle ønske å bruke den ene stuen som ekstra soverom, kan gjestetoalettet av utleier gjøres om til fullverdig baderom med dusj og toalett.

Standard

Riddervolds gate 3 er en meget tiltalende og velholdt 3-roms selveierleilighet i tredjeetasje, i en vakker bygård - Marmorgården fra 1898. Bygården er holdt i jugendstil, riktutsmykket og fremstår som meget flott. Leiligheten har en deilig balkong med rekkverk ismijern og utsyn mot beste Frogner. Felleseiendommen er nydelig opparbeidet medskjermet bakgård, vakre skulpturer og rik beplantning.

Med leiligheten følger en reservert parkeringsplass med motorvarmer/el-bil uttak.Parkeringsplassen er innelåst og har elektrisk portåpner. Innvendig oppleves boligen som lys, luftig og tiltalende. Med store flotte vindusflater, en takhøyde på opp til 3,30 meter og beliggenhet på hjørnet av bygget.

Økonomi

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Jutta Fedder
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?