Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til denne delikate leiligheten i Sletteløkka 42 C

God plass til sofa med tilhørende møblement. Stuen har en meget fin innebygd bokhylle

Stuen er holdt i moderne fargevalg

Fronter i høyglans og finert utførelse

Kjøkken

Hovedsoverommet er av meget sjenerøs størrelse

Soverom nr.2 er av god størrelse med plass til dobbeltseng og skap

Soverom nr.3 med plass til dobbeltseng og garderobeskap

Romslig og meget innbydende entré

Fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse

Romslig balkong med god plass til utemøbler

21_Sletteløkka_42C_0067

Plantegning

Vesletjern

Alunsjøen

Kiwi

Fine turområder i nærheten

xRødvedt (2)

xRødvedt (3)

xVeitvet (2)

T-bane på Veitvet

Fine uteområder med lekeplass og sittebenker

T-bane på Rødtvet

Fotballbane i umiddelbar nærhet

Linderud/Rødtvet- Lys og lekker 4-roms med balkong. Utsyn mot store grøntarealer. Kort vei til "alt". Ledig 01.07.19

Sletteløkka 42 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 500,-

Linderud/Rødtvet- Lys og lekker 4-roms med balkong. Utsyn mot store grøntarealer. Kort vei til "alt". Ledig 01.07.19: Linderud/Rødtvet- Lys og lekker 4-roms med balkong. Utsyn mot store grøntarealer. Kort vei til "alt". Ledig 01.07.19

Visning
Avtal visningstid Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 17 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et barnevennlig og lite trafikkert boligområde på Sletteløkka helt inntil marka i Bjerke bydel. Boligsameiet ligger på toppen av Sletteløkka og fremstår som et rent og ryddig sameie med hyggelige naboer. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området har kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m.

Rett utenfor døren er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i Lillomarka, og det er gangavstand til flere badevann, som Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann. Sommer som vinter når du markastuene Linderudkollen (4,7km) og Lilloseter (7km) hvor det serveres ferske vafler og boller. Linderudkollen arena har preparerte skiløyper langt utover vanlig skisesong. I tillegg ligger Grefsenkleiva alpinanlegg en kort kjøretur unna, som er meget godt egnet for familier.

Idylliske Linderud Gård ligger i nærheten med flott hageanlegg. Gården er åpen for besøk store deler av året, og det arrangeres årlig både utstillinger og konserter. Bjerkedalen park ligger også i nærheten med fine promenader, paviljong, sandstrand og badedam. Veitvetparken er også verdt flere besøk. Parken er et flott møtepunkt tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennis, lekeareal m.m.

Shopping:

Sletteløkka 42C har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema og Joker.

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Linderud senter med 60 butikker i gangavstand, samtidig som både Kalbakken og Veitvet senter et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, mote, interiør, vinmonopol, kafeer/restauranter.

Oslo sentrum når du med bil på ti minutter og kollektivmulighetene er mange. T-bane og bussholdeplass ligger 5-8 minutters gange unna og 31-bussen går hele døgnet. Flybussen stopper i gangavstand til boligen.

Tidsavstander med bil:

ca.6 min til Storo/ BI.

ca.6 min til Alna Senter.

ca.10 min Oslo S.

ca.10 min til Lørenskog.

ca.30 min til Oslo Lufthavn.

Dette er en bolig for deg som vil bo i trygge omgivelser med marka som nærmeste nabo, men likevel ha kort vei til sentrum og alt man trenger i hverdagen. En flott familiebolig som vil tiltale de fleste!

Barnehager og skoler

Barnehager:

Rødtvedt barnehage (0-6 år) 0.6 km

Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.7 km

Nemo familiebhg -Rødtvet (1-3 år) 0.8 km

Kanhutten barnehage (1-6 år)

Skoler:

1-7 kl. Rødtvet skole 0.7 km

1-7 kl. Nordtvet skole 1.5 km

1-10 kl. Veitvet skole 1.7 km

1-7 kl. Tonsenhagen skole 2.3 km

8-10 kl. Apalløkka skole 2.6 km

8-10 kl. Groruddalen skole 2.9 km

Bjerke videregående skole 2.6 km

Stovner videregående skole 5.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1959

Soverom

3

Primærrom

78m2

Bruksareal

90m2

KR-kode

88.1915

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sletteløkka 42 C, 0597 Oslo

Gnr. 89, bnr. 19, snr. 82, i Oslo kommune.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm.

Totalt bruksareal: 90 kvm.

Totalt primærrom: 78 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, 3 soverom.

Sekundærrom:

Innglasset balkong: 12 kvm.

I tillegg disponerer boligen to boder på henholdsvis 3 kvm og 1,8 kvm.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Sletteløkka 42 C , en romslig, lys og svært attraktiv 4-roms selveier med god standard. Leiligheten ligger flott og skjermet til innerst i blindvei grensende mot marka. Hele leiligheten holder en meget god standard og er pusset opp i 2016 med moderne fargevalg.Beliggenheten er tilbaketrukket, men samtidig svært sentral med gangavstand til offentlig kommunikasjon. En moderne og arealeffektiv leilighet som må ses - velkommen!

Entré:

Flott og romslig entré med god plass til å sette fra seg sko- og henge fra seg yttertøy. Plass til et praktisk garderobeskap dersom dette er ønskelig. Fra entreen er det inngang til boligens øvrige rom. Vegghengt calling-anlegg.

Stue:

Særdeles pen og romslig stue med svært gode lysforhold fra store vindusflater.

Gode møbleringsmuligheter og dagens eier har møblert med en stor og romslig sofagruppe i tilknytning til tv-seksjon. God plass til et spisebord. Stuen er holdt i moderne fargevalg og fremstår som svært attraktiv og innbydende. Ny innebygd hylle setter et ekstra særpreg på stuen sammen med nye og delikate gulv. Fra stuen har du direkte utgang til en svært romslig, privat og innglasset balkong på ca. 11 kvm med god plass til utemøbler. Fra balkongen er det koselig utsyn over sameiets grøntområder.

Kjøkken:

Lekker og moderne kjøkkeninnredning fra 2016 med mye skap og benkplass. Sittegruppen er smart innredet med en lun sittebenk og gir god plass til å nyte både frokost og middag. Laminert benkeplate med innfelt servant. Det er montert delikate kjøkkenplater over kjøkkenbenk.

Soverommene:

Det er totalt 3 soverom i boligen hvor det i alle rom er god plass til seng, garderobeskap og tilhørende nattbord.

Hovedsoverommet er av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng. Rommet har en meget praktisk skyvedørsgarderobe med heldekkende speil som ble spesiallaget og bestilt for leiligheten i 2016. Øvrige soverom passer ypperlig som barnerom og gjesterom - alt etter behov. Rommene har store vinduer som slipper inn godt med lys.

Baderom:

Flislagt og romslig bad med tidsriktig utrykk og med varme i gulv. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Servant på gulvstående servantskap.

Hvitevarer på kjøkkenet, garderobeskap og lamper medfølger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med paneloverner samt elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Overtagelse

01.07.19

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:

- Digital kabel-tv fra Get og bredbånd (grunnpakke)

- Trappevask

- Kommunale avgifter

- Følgende hvitevarer:

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

- Møbler

- Parkering

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 52.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.300,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.07.19 og utløper: 30.06.22.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?