Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Trondheimsveien 2 G!

Leiligheten har en sentral beliggenhet neders på Grunerløkka

Lys og fin stue med store vindusflater

Utgang til balkong fra stuen

Stue med god plass til spisebord og sofagruppe

Kabel-tv og bredbånd inkludert i husleien

Stue mot kjøkken

Kjøkken med hvitevarer

Soverom med garderobeskap

Baderom

Gang

Nærområde

Grunerløkka med butikker, spisesteder, utesteder osv.

Flotte turmuligheter langs Akerselven

Mathallen

Sofienbergparken

GRÜNERLØKKA - Flott og moderne 2-roms med balkong. Fyring/bredbånd/TV inkl. Sentral beliggenhet. Ledig 02.01.19

Trondheimsveien 2 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 000,-

GRÜNERLØKKA - Flott og moderne 2-roms med balkong. Fyring/bredbånd/TV inkl. Sentral beliggenhet. Ledig 02.01.19: GRÜNERLØKKA - Flott og moderne 2-roms med balkong. Fyring/bredbånd/TV inkl. Sentral beliggenhet. Ledig 02.01.19

Visning
Visning Onsdag 2. Januar kl. 18.30-19.00
Til leiesøkeskjema
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 14 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på populære Grünerløkka med sitt yrende folkeliv. Grünerløkka er en av de mest populære bydelene sentralt i Oslo. Bydelen er mest kjent for sitt spennende utvalg av kaféer, vintagebutikker, nisjebutikker innen interiør og mote, barer, uteserveringer, hyggelige Birkelunden og populære restauranter som Süd-Øst, Villa Paradiso, Tijuana, Delicatessen, Munchies m.fl. Leiligheten ligger meget sentralt til på beste "Løkka" men likevel skjermet for trafikk og støy på innsiden av rolige Schouskvartalet. Boligen befinner seg i et attraktivt område for både førstegangskjøpere og par i etableringsfasen. Gangavstand til St. Hanshaugen, Bjørvika, Sørenga, Karl Johan, Aker Brygge, sentrum og Tøyen.

I umiddelbar nærhet finner du alt du trenger i hverdagen. Nærbutikker som Kiwi, Coop Ekstra og Rema 1000, apotek, bibliotek, skoler og barnehager, vinmonopol mm. Det er også kort vei til Ringnes Park som byr på matbutikk (Meny), treningssenter, barnehage, frisørsalong, jernvarehandel og kino. For den treningsglade er dette en drømmebeliggenhet da treningssenteret SATS/ELIXIA Schous Plass ligger i bygget. Det finnes også flere treningssentre i nærområdet som døgnåpent Fitness24Seven i Markveien 35, EVO Grünerløkka og Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp i området. Leiligheten har nærhet til Akerselva, flotte park- og grøntområder som Olaf Ryes plass, Kuba parken og Birkelunden med arrangementer og konserter om sommeren. For hyggelige søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, samt videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen.

Like i nærheten ligger også populære Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde medMathallen, utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole, hotell med mer (se www.vulkanoslo.no). Fra leiligheten er det kort vei til utdanningsinstitusjoner som AHO, Khio og Westerdals. En kort busstur unna finner du Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Adkomst

Trondheimsveien 2 ligger inne i Schouskvartalet, ovenfor SATS/ELIXIA. Schouskvartalet har adkomst fra Trondheimsveien, Thorvald Meyers gate og Schous plass.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2009

Soverom

1

Primærrom

49m2

Bruksareal

49m2

KR-kode

88.18295

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Tomten

Felles tomt opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Internveier med asfalt og betong, sittegrupper, lekeapparater og sykkelparkering. Felles takterrasse på ca 85 m2 med direkte adkomst fra oppgangen.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm.

Totalt bruksareal: 49 kvm.

Totalt primærrom: 49 kvm.

Boligen består av gang, baderom, kjøkken/stue og soverom.

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller.

Inventar

Boligen leies ut delvis møblert eller etter nærmere avtale.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Entré :

Romslig entré gir et godt førsteinntrykk. Her er det god plass for å henge av seg ytterklær og sko. Det står et garderobeskap i gangen og det er også god plass til et skoskap.

Stue :

Romslig stue med plass til både koselig sofahjørne med tilhørende møblement og stort spisebord. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong, som vender ut mot rolige fellesarealer. Stuen har god størrelse og er delvis avskilt mot kjøkkenet.

Kjøkken:

Pent og tidløst kjøkken med lyse fronter. God benke- og skapplass. Hvitevarer medfølger.

Soverom:

Stort soverom med plass for dobbeltseng og nattbord på hver side. Det er god oppbevaringsplass i stort garderobeskap og rommet har også plass for kommode.

Bad:

Pent bad av god størrelse med kombinasjon av mørke og lyse fliser på vegg og gulv. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Vaskemaskin medfølger. Badet inneholder vegghengt toalett, dusj rett på gulvet med praktiske innfellbare dusjdører i glass og servant med underskap.

Balkong:

Hyggelig balkong på 7kvm. Her kan du nyte solen på ettermiddagen. God plass til utemøbler. Felles takterrasse: Sameiet har en felles takterrasse med panoramautsikt og sol fra morgen til kveld.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilknyttet fjernvarmanlegg, som er inkludert i husleien. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligen datert 10.11.2011. Det foreligger også ferdigattest for utomhusarealet for hele det indre kvartalet på Schous datert 21.03.2014.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet Schouskvartalet består av 107 seksjoner (106 boligseksjoner og 1 næringsseksjon). SchouskvartaletSameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 993996599, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune. Sameiet har en egen hjemmeside: http://schouskvartalet.herborvi.no/

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.040,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 02.01.2019 eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?