Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Soleglad 26!

Lys og koselig hybel på hele 33 kvm.

Flott kjøkken med integrerte hvitevarer

Lys, fin stue

Stort, delikat baderom

Lekkert bad

Disponibelt rom/bod

Inngang

U. etasje

Velkommen til Soleglad 26!

GAMLE FURUSET - Delikat og ny hybel med høy standard -Strøm -Internett - Hvitevarer. Ledig omgående

Soleglad 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 000,-

GAMLE FURUSET - Delikat og ny hybel med høy standard -Strøm -Internett - Hvitevarer. Ledig omgående: GAMLE FURUSET - Delikat og ny hybel med høy standard -Strøm -Internett - Hvitevarer. Ledig omgående

Boligtype:
Hybel, Eierseksjon
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
33 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen

Meget flott beliggende bolig i et fredlig nabolag. Huset ligger sydvestvendt, høyt, fredelig og trafikkstille til i lett skrånede terreng. Fra huset er det flott utsikt i sydlig og vestlig retning. Gode solforhold på dag-/kveldstid. Videre ligger boligen godt skjermet fra Micheletveien.

Området:

Gamle Furuset er en virkelig flott del av Groruddalen, bare 15 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Området er svært barnevennlig, bestående av for det vesentligste villabebyggelse og frodige, grønne omgivelser. Det er gangavstand til både barnehager og skoler. Nærmeste kjøpesenter er Furuset senter med de fleste tilbud, inkludert svømmehall og treningssenter. I nærområdet finnes også tennis - og skøytebane, samt fotballbaner på Stubberudmyra. Av aktive idrettslag kan du velge mellom flere; både Grorud, Furuset og Høybråten har stort og variert tilbud i alle aldre. På Lindeberg finner du i tillegg Jerikobakken - et lokalt skitrekk og flott akebakke til glede for folk i nærområdet.

Det er et godt tilbud med offentlig kommunikasjon i området, med buss og T-bane fra Furuset senter, buss i Professor Birkelandsvei og tog fra Grorud stasjon (ca. 5 min. å gå). Gamle Furuset er et flott utgangspunkt for ski-, sykkel- og spaserturer. Rett i nærheten finner du f.eks inngangen til Østmarka. Andre spennende tilbud i område er f.eks et besøk i Verdensparken, Furuset Parkourpark og Furuset Kulturpark. Sistnevnte ble åpnet i 2010 og kan friste med utkikkspunkt, grillplass, andedam og beitende geiter på sommerstid. Geitene er forøvrig fra Nordre Lindeberg gård, som også er populært å besøke for barnefamilier.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 000,-

Boligtype

Hybel

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2018

Garasje

Ja

Primærrom

33m2

Tomt

1350m2

KR-kode

88.18232

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Soleglad 26, 1053 Oslo

Gnr. 105, bnr. 378, snr. 3 i Oslo kommune.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Ca. 33. kvm.

Innhold:

Entré, stue, kjøkken, innredet rom, bad/vaskerom.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Splitter ny hybel med delikat utførelse og god planløsning.

Entré

Flislagt entré med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy.

Stue

Stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen fremstår som lys og åpen med plass til sofa og spisebord. Store vindusflater som slipper inn naturlig lys.

Kjøkken

Pent kjøkken i hvite glatte fronter med godt av skap- og benkeplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn, koketopp, kullfiltervifte, vaskekum og lys under overskap.

Bad

Lekkert og delikat bad innredet med servant/m skuffer, speil, dusjhjørne og vegghengt klosett. Keramiske fliser på gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling.

Bod

Romslig bod/disponibelt rom

Lyddør for intern gjennomgang mellom hybel og resten av boligen. Dobbel gips i vegger og tak mellom hybel og resten av boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:

- Strøm

- Internett. Abo deles med utleier

- Kommunale avgifter

- Varmtvann

- Hvitevarer på kjøkken

Husleien inkluderer ikke:

- Kabel-tv

- Parkeringsplass

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 30.000,-,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 17.10.18 og utløper: 16.10.21.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?