Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

IMG_4445

Stue

Stue

Kjellerrom

Vaskerom

Wc

Stue med ildsted

Kjøkken

Soverom 2

Soverom 2

Fasade

Hage

Terrasse

Hovedsoverom

Soverom 3

Bad

Baderom

Stue

Stabekk - Hyggelig enderekkehus i barnevennlige omgivelser med 3 soverom* hage. Ledig omgående

Eilif dues vei 63

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 000,-

Stabekk - Hyggelig enderekkehus i barnevennlige omgivelser med 3 soverom* hage. Ledig omgående: Stabekk - Hyggelig enderekkehus i barnevennlige omgivelser med 3 soverom* hage. Ledig omgående

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 14 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hyggelig enderekkehus beliggende sentralt på Stabekk i Bærum. Kort vei til skoler og barnehager og til offentlig kommunikasjon som tog og buss. Kun 2-3 min. gange til nærbutikk. Nærhet til sjøen og Fornebu med rike tur-og rekreasjonsmuligheter.

Eilif Dues vei er er en lite trafikkert blindvei, noe som bidrar til et trygt bomiljø for barnefamilier. Kort vei til flere skoler som Stabekk skole, Ringstabekk ungdomsskole og Oslo International School på Bekkestua. Flere barnehager i gangavstand fra boligen - den nærmeste er Skogtunet barnehage som ligger rett ved. Tre min. gange til KIWI. To min. til "Ekeliveien" bussholdeplass, 8-10 min gange til alternative buss / tog forbindelser til Sandvika/ Oslo. Ekspressbuss i rushtiden. Kort vei til tog og Stabekk sentrum med mange servicetilbud. I nærområdet er det idrettsanlegg bl.a. fotball- / bandybane, nærhet til sjøen og Fornebulandet med fine tur og rekreasjonsområder, samt badeplasser.

Kun fem minutters kjøretur til Sandvika med alt av butikker og servicefunksjoner, samt Kalvøya / Kadettangen med bademuligheter, strender, grøntarealer og hyggelig brygge. Sandvika er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Uteområdet er noe støybelastet fra E-18. I tiden fremover vil komme til å være noe støy fra anleggsarbeider.

I løpet av april/mai 2018 starter Statens vegvesen arbeidet med å bygge tosidig sykkelfelt og fortau på sørsiden av Professor Kohts vei. I anleggsfasen vil Professor Kohts vei bli stengt for gjennomkjøring, men det vil være adkomst til eiendommene gjennom hele byggeperioden. Noe støy og støv må påregnes gjennom anleggsperioden. Det nye sykkelfeltet og fortauet skal etter planen være ferdig i løpet av 2020. Entreprenør Arne Olav Lund AS gjennomfører prosjektet på vegne av Statens vegvesen. Les mer om prosjektet: vegvesen.no/Fylkesveg/fv604profkohtsvei

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1950

Soverom

3

Primærrom

127m2

KR-kode

881884

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eilif dues vei 63, 1368 Stabekk

Gnr. 14, bnr. 436 i Bærum kommune.

Parkering

Biloppstillingsplass for 2 biler på egen eiendom. Forøvrig gateparkering etter gjeldende

forskrifter.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 148 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Boligen har følgende innhold:

Underetasje: Trapperom, kjellerrom, bod, wc, soverom, bad/vaskerom

1. etasje: Trapperom, stue/spisestue m/utg.

terrasse/terreng, kjøkken

2. etasje: Trapperom, soverom, soverom 2, soverom 3,

bad/wc

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen inn til Eilif Dues vei 63 på Stabekk! Dette er et romslig og innholdsrikt enderekkehus over 3 plan, i grønne og barnevennlige omgivelser. Boligen består av følgende:

Stue:

Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Stuen har store vindusflater, som sikrer godt lysinnslipp. Ildsted. Utgang til stor terrasse og egen hage på baksiden av boligen.

Kjøkken:

Separat kjøkken med plass til spiseplass. Kjøkkeninnredning med hvite fronter. Laminat benkeplate. Følgende hvitevarer medfølger: Stekeovn, oppvaskmaskin, fryseskap og kjøleskap.

Soverom:

Boligen har totalt 3 soverom. Hvorav to av soverommene er av god størrelse og har skyvedørsgarderobe.

Baderom:

Boligen har ett baderom i 2.etg med dusjnisje , servant i innredning og toalett. Wc og vaskerom med badekar m/dusjgarnityr i U.etg.Opplegg for vaskemaskin. Alle bad er kledd med fliser. Varmekabler.

Kjellerrom:

Pent innredet kjellerrom med fliser på gulv.

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem? Kontakt megler på kaja.zeiner@krogsveen.no eller trykk "send melding" for å avtale visning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmning.

Varmekabler på bad.

Overtagelse

Boligen er ledig omgående. Overtakelsestidspunkt etter nærmere avtale.

Økonomi

Husleie

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne noe sporadisk støy. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Husleien inkluderer:

- Kommunale avgifter

- Følgende hvitevarer på kjøkken: Stekeovn, oppvaskmaskin, fryseskap og kjøleskap. Hvitevarer medfølger så frem de fungerer.

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

- Nrk -lisens

- Kabel- tv og internett

- Alarm- og signalsystemer

Boligen leies ut som den fremstår på visning.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?