Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Michelets vei 8 på Fornebu!

Dette er en meget pen og moderne del av tomannsbolig over 3 plan

Lys og fin stue. Store vindusflater og enstavs eikeparkett

Utgang til hyggelig hage fra stuen

Stuen byr på mange møbleringsmuligheter

Flott og moderne kjøkken fra 2017 levert av Kvik

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer

Boligen har 4 soverom i tillegg til kjellerstuen

Hovedsoverom med utgang til terrasse på cirka 20 kvm

Romslig terrasse med gode solforhold

Soverom med egen bakong på cirka 1,5 kvm

Baderom i 2. etg.

Trappeoppgang. Hele undertasjen er flislagt

Romslig kjellerstue

Delikat flislagt baderom i underetasjen

Soverom/disponibelt rom i underetasjen (ikke godkjent som soverom pga.areal)

Velkommen til Michelets vei 8 på Fornebu!

Fornebu/Lysaker - Meget pen og romslig bolig over 3 plan. Høy standard. Hage, terrasse og garasje. Ledig 01.04.19

Michelets vei 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 23 000,-

Fornebu/Lysaker - Meget pen og romslig bolig over 3 plan. Høy standard. Hage, terrasse og garasje. Ledig 01.04.19: Fornebu/Lysaker - Meget pen og romslig bolig over 3 plan. Høy standard. Hage, terrasse og garasje. Ledig 01.04.19

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 23 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
171 / 187 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nydelig og sjønær beliggenhet ved foten av Holtekilen i veletablert og populært område på Oksenøya. Området er stille og fredelig, og meget barnevennlig. Gangavstand til skoler, butikker og offentlig kommunikasjon (buss og tog/flytog). Stor Kiwi dagligvarebutikk ved Fornebuporten, hvor det også finnes apotek, mestergrønn og The Local restauranthus med egen bar. Kort vei til Fornebu S kjøpesenter med mange spennende forretninger og de fleste servicetilbud.

Området er attraktivt med et bredt spekter av fritidstilbud for både store og små, og gode rekreasjonsmuligheter. Fine turmuligheter langs sjøen mot Høvik eller Snarøya. Kyststien starter utenfor døren. Går man kyststien langs Høvik, ender man opp på Henie Onstad senter hvor man kan se en spennende utstilling eller nyte en god lunsj på Bølgen & Moi. Ellers er Strand restaurant, et populært spisested med idyllisk beliggenhet og utsikt mot sjøen, like i nærheten. Nye Fornebuparken har store grøntområder, tur- og sykkelstier, strandpromenade, kafe og flotte badestrender. Flere båthavner finnes i området.

På Snarøya finnes ny flerbrukshall, svømmehall, kunstgressbane, bordtennisanlegg og kunstfrossen bandybane. I tillegg er det tennisklubb, curlingklubb og innendørs golfsenter i nærområdet. Fin gåtur til Storøyodden med flott badestrand. Området er generelt i meget positiv vekst. Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet. Flere barnehager og skoler i nærområdet. Offentlig kommunikasjon med buss, og gangvei til Lysaker trafikk-knutepunkt med tog og flytog.

Adkomst

Ta av fra E18 mot fornebu, deretter til høyere inn på Oksenøyveien. Ta 2 avkjøring i rundkjøringen og til høyere inn på Michelets vei.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 23 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

171m2

Bruksareal

187m2

KR-kode

88.18297

Eiendomsopplysninger

Parkering

Parkering i garasje. Det er også plass til 1-2 biler foran garasjen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 212 kvm

Totalt bruksareal: 187 kvm

Totalt primærrom: 171 kvm

Primærrom består av gang, baderom, soverom, stue og kjøkken

Inventar

Boligen leies ut uten møbler. Hvitevarer til kjøkken medfølger.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Stue:

Meget romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Stuen er delvis adskilt fra kjøkkenet. Lyse fine vegger og store vindusflater. Flott enstavs eikeparkett. Utgang til hage fra stuen.

Kjøkken:

Innredning fra KVIK med hvite fronter. God skapplass og benkeplass. Granitt benkeplate. Integrert induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vinkjøler kjøl og frys. Ventilator i stål. Integrert vinkjøler. Ny innredning fra 2017.

Baderom:

Boligen har 2 flislagte baderom med servant, Wc og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Baderommet i underetasjen er fra 2017. Varmekabler i gulvet på begge bad. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Boligen har 3 soverom i overetasjen. Det er i tillegg et ekstra rom i underetasjen, men dette er ikke godkjent som soverom.

Kjellerstue:

Romslig flislagt kjellerstue med meget god plass. Varmekabler i gulv.

Uteplass:

Boligen disponerer en romslig hagedel med utgang fra stuen. I tillegg er det en terrasse på cirka 20 kvm. og en på 1,5 kvm. med utgang fra soverom i overetasjen.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Varmekabler i hele underetasje.

Regulering

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne noe sporadisk støy. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Økonomi

Husleie

Leietaker betaler selv for eget strømforbruk og må tegne egen innboforsikring.

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 69.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8280,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 01.04.2019. Det et mulighet for tidligere innflytting, men ikke tidligere enn 01.03.2019. Kontakt megler for mer informasjon og eventuelle spørsmål.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?