Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Åpen stue og kjøkkenløsning

Kjøkken

Stue

Baderom

Baderom 1

Soverom 2

Soverom 1

Bad 2

Kjeller

Terasse

Fasade

Fasade

Baderom 2

Nedre stabekk - Hyggelig og innholdsrikt rekkehus med 2 soverom. Ledig fra 01.03.2019

Riiser-Larsen vei 20 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 900,-

Nedre stabekk - Hyggelig og innholdsrikt rekkehus med 2 soverom. Ledig fra 01.03.2019: Nedre stabekk - Hyggelig og innholdsrikt rekkehus med 2 soverom. Ledig fra 01.03.2019

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 11 900,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen liggertil i et meget barnevennlig og etablert boligområde på nedre Stabekk. Fra eiendommen er det gangavstand til Stabekk sentrum med alt av servicetilbud. Det er dagligvare (Kiwi) i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Barnehage, skole og bussholdeplass ligger i gangavstand fra eiendommen.Området er støybelastet fra E-18.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 900,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Soverom

2

Bruksareal

92m2

KR-kode

88.194

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Riiser-Larsens vei 20 A, 1368 Stabekk

Gnr. 14, bnr. 416, snr. 7 i Bærum kommune.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 92 kvm

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Standard

Hyggelig rekkehus som går over tre plan.

1. etg. Romslig og åpen stue med hyggelig peis som gjør stuen ekstra koselig. Utgang til terasse/uteplass. Kjøkken av nyere tid med integrerte hvitevarer.

2. etg. Gang/trapp, soverom, hovedsoverom med skap og luftebalkong. Pent bad med dusjhjørne med svingbare dører og baderoms innredning med skuffesystem.

Underetasjen er bestående av gang, kott, peisestue, toalett, bod.

Overtagelse

Ledig omgående.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 35.700,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leietiden er tidsubestemt. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Dokumenter
Energiattest
 
Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?