Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til flotte Vollenlia! En tiltalende 2-roms leilighet.

Lyst og trivelig kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Moderne kjøkken med hyggelig spisegruppe. Kjøkkenet er godt utstyrt med hvitevarer.

Utgang til egen uteplass.

Solrik uteplass og terrasse.

Pent soverom.

Godt med oppbevaringsplass.

Lekkert flislagt bad.

Oppsett for vaskemaskin/tørketrommel.

Entré.

Fasade.

Boligens fasade. Leiligheten ligger i en horisontaldelt kjedet tomannsbolig.

Vollen Marina med mulighet for båtplass.

Hurtigbåt fra Vollen til Oslo. Fantastisk måte å pendle på.

Den umiddelbare nærheten til fjorden er noe av det beste med å bo i Vollen.

Sjøstrand.

Fasade.

VOLLEN/ASKER- Tiltalende 2-roms leilighet med nydelig uteplass! Garasje- nær sjøen og hurtigbåt- sentralt!

Vollenlia 112 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 800,-

VOLLEN/ASKER- Tiltalende 2-roms leilighet med nydelig uteplass! Garasje- nær sjøen og hurtigbåt- sentralt!: VOLLEN/ASKER- Tiltalende 2-roms leilighet med nydelig uteplass! Garasje- nær sjøen og hurtigbåt- sentralt!

Boligtype:
Tomannsbolig
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

- 5 minutters gangavstand til Vollen sentrum.

- Nærhet til offentlig kommunikasjon.

- Buss samt hurtigbåt til Aker brygge.

- Naturskjønne omgivelser med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter.

Leiligheten ligger sentralt til i et idyllisk og etablert boligområde i Vollen i Asker kommune. Her bor man urbant i Vollen sentrum og nær Asker sentrum (10 min med bil) og Oslo (30 min med bil), men likevel i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren! Her kan vi spesielt nevne kyststien som går rundt hele Oslofjorden, blant annet fra Holmen til Slemmestad. Supert som en tur på sykkel eller en løpetur. Dessuten kan området kan by på en rekke nydelige badestrender; Vollen stranden med gangavstand fra boligen og Sjøstrand med et godt servicetilbud. For skientusiasten byr området på flotte skiløyper både for klassisk og skøyteteknikk. Også kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren.

Boligen ligger 5 minutter unna Vollen sentrum som både kan by på effektiv offentlig kommunikasjon og en rekke gode servicetilbud. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo på. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15. min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog. Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Nærmeste matbutikk er Rema 1000. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ball binge, to store gressmatter og en kunstgressbane som holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 800,-

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

2007

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

45m2

Bruksareal

55m2

KR-kode

86.18282

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vollenlia 112 A, 1390 Vollen

Gnr. 74, bnr. 13, snr. 15 i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder.

Leiligheten inneholder:

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 1 soverom, bad, bod og terrasse/markterrasse.

Standard

Velkommen til Vollenlia 112 A- en delikat og smakfull 2- roms leilighet fra 2007. Leiligheten ligger i en horisontaldelt kjedet tomannsbolig med trappefri adkomst. Innvendig preges hele leiligheten av lyse, nøytrale flater og har rikelig med dagslys. Nydelig privat terrasse og uteplass med utgang fra stuen. Gjennomgående god standard og smart planløsning. Meget god intern beliggenhet i blindvei.

- Boligen leies ut fullt møblert med hvitevarer på kjøkken og bad.

- Strømabonnement og andre abonnementer tegnes selv av leietaker.

- Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Felles gjesteparkering.

Entré

Entréen har flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Romslig bod rett utenfor inngangsdøren.

Stuen

Stor og hyggelig stue med plass til både spise- og sittegruppe. Store vindusflater som gjør leiligheten lys og luftig. Åpen kjøkkenløsning. Fra stuen har man utgang til terrasse på ca. 7 kvm med gode solforhold.

Kjøkkenet

Pent og lyst kjøkken fra 2007 med moderne åpen løsning mot stuen. Hyggelig spisegruppe. God kombinasjon av skap- og benkeplass, hvilket gir gode lagringsmuligheter og rikelig med arbeidsplass. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse fronter. Hvitevarer medfølger leieforholdet.

Soverom

Praktisk soverom med 2 skyvedører mot stuen. Dobbeltseng plassert i midten av rommet. God oppbevaringsplass.

Bad

Delikat bad med lyse fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Elektrisk gulvvarme.

Bod

Praktisk bod i leiligheten med gode lagringsmuligheter. I boden finnes også sikringsskap og stoppekran for leiligheten.

Gulv

Parkett i stue, soverom og bod. Fliser i entré og bad.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i entré og bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38.400,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.608,-.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på egen uteplass.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?