Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Utsikten fra stuen med platting

Stue i 2.etg med fantastisk utsikt mot fjorden!

Stue i 1.etg med fantastisk utsikt mot fjorden!

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Bad 1

Bad 2

Fasade

Skiferlagt platting

Platting/hage

Utsikt

Badeplass med brygge

Nydelig utsikt vintertid

 

Fasade

ALVÆRN - En sjelden historisk perle ved sjøen med fantastisk utsikt og høy standard! 4 soverom.

Alværnbukta 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 23 500,-

ALVÆRN - En sjelden historisk perle ved sjøen med fantastisk utsikt og høy standard! 4 soverom. : ALVÆRN - En sjelden historisk perle ved sjøen med fantastisk utsikt og høy standard! 4 soverom.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 23 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
160 / 160 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vakker sveitservilla i en idyllisk hage med orkesterplass til Oslofjorden. Unik beliggenhet ved stranden med hvit skjellsand i idylliske Alvernbukta på Nesoddens vestside.

Eiendommen har fantastisk utsikt og gode solforhold. Solnedgangen kan nytes til den forsvinner i horisonten. Platting i naturskifer, lettstelte bed med lavendelbusker, bringebærbusker og morelltre. Her har du muligheten til en forfriskende dukkert, eller slenge ut fiskesnøret og fange en makrell når stimen kommer inn i bukta. Plukke blåskjell, markjordbær, morgenkaffe på svaberget, eller hva med en kajakktur? Mulighetene er mange.

Nesoddmarka er lett tilgjengelig for både ski-og sykkelturer i et godt

oppmerket løypenett, og mange legger turen innom idylliske To Gård midt inne i skogen for en kakao eller vaffel.

Eiendommen har sitt historiske opphav som arbeiderbolig tilhørende det tidligere oljeraffineriet som lå på Steilene. I dag er det Nesodden Seilforening som

holder til på øygruppen, som ble kåret til årets friluftsområde i Akershus i 1997. Med et hyggelig lokalmiljø som tilbyr ulike aktiviteter for både store og

små, ligger båten til Steilene lett tilgjengelig et par minutters gange fra eiendommen.

Det er mange muligheter for båtplass i ulike marinaer på Nesodden, i tillegg er det både aktive dykkerklubber og sykkelmiljø. Barnehager, skoler, legesenter,

flerbrukshall og flott treningssenter, gode dagligvarebutikker og sushi takeaway i nærmiljøet. Tangen nærsenter har et godt utvalg av butikker.

Hellviktangen kafe er et yndet utfluktsted for befolkningen på Nesodden, og kan tilby god mat og drikke i strandkanten.

Kort vei til off. kommunikasjon som korresponderer til Oslo/ Aker brygge og Lysaker, og med hurtigbåten er du over fjorden på 10 minutter.

Nyttige linker

www.nesodden.kommune.no

www.hellvik.no

www.steilene.no

Adkomst

Avkjøring fra riksvei 157 mot Alværn brygge rett nord for Alværn ungdomsskole. Følg Alværnveien og ta siste avkjørsel til høyre før Alværn brygge.

Parkeringsplass ved kommunens pumpestasjon. Adkomst til eiendommen via kommunal sti. Det vil bli skiltet ved åpne visninger.

Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 23 500,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Soverom

4

Primærrom

160m2

Bruksareal

160m2

KR-kode

8618150

Eiendomsopplysninger

Parkering

Eiendommen har tinglyst rett til 1 1/2 oppstillingsplass på parkeringsplassen ved kommunens pumpestasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

1. etasje: Entré/trapperom, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 1 soverom + kontor.

2. etasje: Trapperom, stue, 3 soverom og bad.

Lagringsplass i krypkjeller og i 2 boder i anneks.

Primærrom : 160kvm

Bruttoareal : 178 kvm

Bruksareal : 160 kvm

Hvitevarer medfølger: Kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketromme.

Boligen leies ut umøblert/delvis møblert. Leietaker kan komme med ønsker om møbler som skal medfølge. Avtales før overtagelse.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Sjarmerende enebolig med praktisk planløsning og gjennomgående god standard. Skiferstenplatting og overbygget inngangsparti leder inn til flislagt entré med gulvvarme. Stuen innenfor har store vindusflater mot fjorden og takhøyde på 2,53 m. Dette ivaretar de gode lysforholdende og gir luftig romfølelse. Peisen danner det naturlige midtpunkt i oppholdsrommet som er holdt i lyse farger. Utgang fra stuen via dobbelfløyet glassdør til skiferlagt terrasse.

Delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har hvite fronter fra HTH. Rikelig med skap og benker. «T-banefliser» over benk, laminat benkeplate. Downlights under overskap og god plass til spisebord.

Original trapp er restaurert og fører opp til stue i 2. etasje med fantastisk skue over fjorden. Rommet er idag benyttet som Tv-stue med integrerte høytalere i vegg.

4 soverom med plassbygde skap og hyller som gir gode lagringsmuligheter. 2 flislagte bad med varmekabler. Moderne bad i 2. etasje med delikate, lyse fliser. Inneholder servant, plassbyd flislagt innredning, vegghengt wc og dusj med glassdør.

Moderne kombinert bad/vaskerom i 1.etg med veggehengt wc.

Badekar med rainshower dusj. Downlights under skap. Badet nede er totalrenovert i 2017!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via Toshiba varmepumpe og panelovner. Gulvvarme i entré, stue og i begge bad. Klebersteinsovn i stue. Vedovn i stue i 2. etasje.

Overtagelse

Ledig fra 02.01.2019.

Overtagelse etter avtale.

Økonomi

Husleie

Husleien inkluderer:

- Kabel -tv

- Internett

Nyhet: Telenor skal føre fiber helt ned til bukta. Dette vil medføre dramatisk bedre internett og TV-tilbud. Installasjonen vil skje i mai 2019.

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 25.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 02.01.2019/ Etter avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler
Catrine Einhaug
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?