Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

6_fasade_2

9_stue_1

10_stue_2

11_stue_3

7_kjøkken_1

8_kjøkken_2

3_soverom_2

4_soverom_3

13_gang_1

1_bad_1

2_bad_2

12_ute_1

5_fasade_1

3_2_3Dplan_1

1_2_2Dplan_1

9_1_3Dplan_1

7_1_2Dplan_1

11_3_3Dplan_1

5_2Dplan_3_1

Korttidsleie / Bekkestua

Ekebergveien 12 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 40 000,-

Korttidsleie / Bekkestua: Vakker enebolig i etablert boligområde|Møblert|Hage|Garasje|Nærhet til internasjonal skole

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 40 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
225 / 228 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Åpent og fritt beliggende i et meget attraktivt område mellom Høvik og Bekkestua. Flott utsikt mot fjorden, Nesodden, nærområdet og innover mot Oslo. Det er svært gode solforhold, med nydelige soloppganger over Oslo, sol hele dagen og ettermiddagssol. Området fremstår som veletablert og består hovedsakelig av villabebyggelse og enkelte tomannsboliger. Et rolig, stille og tilbaketrukket nabolag, med gode oppvekstsvilkår for barn og et hyggelig bomiljø. Det finnes flere barnehager i nærområdet og det er gangavstand til både Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole. Få minutters gange til bussholdeplass og 5-6 minutter til nærmeste matforretning. Det er for øvrig kort avstand til Høvik senter, Bekkestua og Sandvika med stort utvalg av forretninger, samt flere spisesteder og kafeer.

I nærområdet finnes et bredt spekter av fritidstilbud for både store og små. Det er flere fine gressletter i nærområdet som brukes til lek og ballspill. For golfentusiaster ligger Ballerud golfbane med stort treningsanlegg like i nærheten. Er det derimot sol og sjø som frister, finner du flotte sandstrender og fine turmuligheter på Høvik eller Kalvøya. Det er for øvrig kort avstand til Nadderudhallen, tennisbaner, Høvik kunstisbane og Gjønneshallen med kunstgressbane og klatrevegg. En liten kjøretur unna er Bærumsmarka med flotte skiløyper om vinteren og utallige tur- og sykkelmuligheter om sommeren.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 40 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1936

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

225m2

Bruksareal

228m2

KR-kode

8617181

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Primærrom: 218 kvm

Bruksareal: 226 kvm

Bruttoareal: 253 kvm

En lys, stilfull og meget tiltalende oppusset enebolig med store vindusflater. Huset har klassisk funkisarkitektur og det er lagt vekt på å innrede med lyse, åpne og luftige rom, samtidig som boligen skal ha praktiske og arealeffektive løsninger som er tilpasset en aktiv familie. Det er inngang i 1. etasje til flislagt entre, toalett, hall med integrert garderobe, et stort, lyst oppholdsrom med flere soner og utgang til terrasse, og et lekkert kjøkken med utgang til terrasse. 2. etasje består av 3 soverom, ett med utgang til balkong, flislagt bad og en liten TV-krok. I kjelleren finnes et hyggelig innredet rom, brukt som kjellerstue, bod, praktisk vaskerom, bad, badstue og trimrom/bod. Kjellerstuen er i originale tegninger vist som bod, og det er ikke søkt om bruksendring ved innredning av denne.

Inkludert i leien:

- Full møblering

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Sikkerhet:

3 måneders depositum eller leiegaranti fra Gable.

Leieperiode:

01/11-2017 til 07/02-2018.

Overtagelse

01.11.2017

Standard

En gjennomført og moderne bolig, hvor alle overflater er pusset opp i senere tid. Det er bl.a. flott 1-stavs parkett med bred fotlist, nymalte vegger og tak. Rikelig med downlights i huset. Tiltalende oppusset bad i 2. etasje med flislagt boblekar, vegghengt toalett, stor dusj og baderomsinnredning med doble servanter og god oppbevaringsplass. Toalett i 1. etasje med vegghengt wc og servant i stein. Stilfullt flislagt bad i kjeller med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning med servant. Lekkert, åpent kjøkken med stor øy med sitteplasser. Tidsmessig innredning med meget god skap- og benkeplass. Delikat og praktisk benkeplate i stein. Integrerte hvitevarer, med koketopp, ovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og to stk. kjøleskap med fryser.

Oppvarming

Åpen peis i stuen. Elektrisk oppvarming med varmekabler i badene, vaskerom, entre, wc og kjellergang. For øvrig enkelte panelovner.

Parkering

Biloppstillingsplass for 2 biler i underjordisk garasjeanlegg. Elektrisk, fjernstyrt port. Parkeringsplasser på gårdsplass.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Granit Zumberi
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?