Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Romslig stue med plass til soffagruppe og spiseplass

Stue med ildsted

Stue

Hyggelig og lys stue

Kjøkken

16_kjøkken_4

14_kjøkken_2

Soverom med stor skyvedørsgarderobe

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Baderom

Pent flislagt bad

Balkong

Innganspart med romslig skyvedørsgarderobe

Inngang

Fasade

Plantegning

Plantegning 2

Fjerdingby/Rælingen

Aamodtterassen 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 000,-

Fjerdingby/Rælingen: Lys og tiltalende 3-roms leilighet med parkeringsplass og balkong! Kabel-tv/internett inkl

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 13 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Fjerdingby i Rælingen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Beliggende i barnevennlige omgivelser med kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall og svømmehall med mer. Kun ca. 6 minutters kjøretur til Lillestrøm og ca. 20 min til Oslo.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Rælingsåsen, med lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Marikollen idrettspark ligger like i nærheten, og her er det hopp- og alpinbakke, skøytebane og en romslig kafeteria/varmestue. En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Sykler du den andre veien kommer du til Myrdammen, Rælingens flotteste badevann. Her er det toalett, flytebrygge, flere benker og bålplasser, samt store plenområder for lek og moro.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog Storsenter/Triaden og Metro. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Aamodt og ligger i kort avstand fra boligen. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 19 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.

Eiendommen har gangavstand til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1960

Soverom

2

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

KR-kode

881825

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Aamodtterassen 21, 2008 Fjerdingby

Gnr. 102, bnr. 54, snr. 48 i Rælingen kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Boligen inneholder: Entrè, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller, samt en parkeringsplass på gårds tomt.

Det er fellesvaskeri, med opplegg for vaskemaskin i kjeller.

Overtagelse

01.02.2018

Standard

Entre:

Romslig og innbydende endre med stor skyvedørsgarderobe med godt av plass til oppbevaring av yttertøy .Laminatflis på gulv og himling med downlightsbelysning.

Kjøkken:

Lyst og pent kjøkken med godt av skap og benkeplass. Kjøkkeninnredning i hvite profilerte fronter, vitrineskap, laminat benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, mikro, steketopp og oppvaskmaskin.

Stue:

Åpen og romslig stue med godt av plass til spisebord og sofagruppe med mer. Peis for kalde dager. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til en solrik overbygd terrasse med downlights belysning i tak.

Bad: Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Videre er badet utstyrt med servant, belysning over speil, toalett og dusjhjørne med glassdører.

Felles vaskerom i kjeller med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Begge soverommene er av god størrelse og med godt av skapplass. Hoved soverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass på gårdsplass.

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:

- Grunnpakke kabel-tv/internett fra Get

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.680,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.02.2018 og utløper: 31.01.021.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?