Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Astrids vei 17 på Lørenskog!

Meget pen og romslig 3-roms leilighet med høy standard

Åpen løsning mellom kjøkken og stue, med gode møbleringsmuligheter

Moderne kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Flott kjøkken med inkluderte hvitevarer

Hovedsoverom med garderobeskap

Delikat flislagt baderom. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger

balkong

Soverom med garderobeskap

Plantegning

Fasade (kun illustrasjon)

Solheimstunet/Lørenskog - Nyoppført 3-roms med balkong og garasje (EL). Fyring/TV/Bredbånd inkl. Ledig nå!

Astrids vei 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 750,-

Solheimstunet/Lørenskog - Nyoppført 3-roms med balkong og garasje (EL). Fyring/TV/Bredbånd inkl. Ledig nå!: Solheimstunet/Lørenskog - Nyoppført 3-roms med balkong og garasje (EL). Fyring/TV/Bredbånd inkl. Ledig nå!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 14 750,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et barnevennlig boligområde og med hyggelige uteområder som kan nytes av både store og små. Bebyggelsen i området består i det vesentligste av blokkbebyggelse. Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Det er godt med kollektivtilbud i Lørenskog. I Lørenskog sentrum er det gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen samt lokaltog som går fra Lørenskog stasjon og Hanaborg stasjon. Det er også flere bussholdeplasser i nærheten som har hyppige avganger i retning Oslo og Lillestrøm. For mer info om kollektivtilbud og rutetider se ruter.no. Hvis du kjører bil tar det ca. 14 min til Oslo, ca. 6 min til Lillestrøm og ca. 25 min til Gardemoen lufthavn fra leiligheten.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 750,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2018

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

73m2

KR-kode

88.18229

Eiendomsopplysninger

Tomten

Fellesområdene med opparbeidet med plen, noe beplantning, buskfelt og lekeplass med gangstier.

Parkering

Egen parkeringsplass med EL-lader i oppvarmet og lukket garasjeanlegg.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom består av 2 soverom, gang, baderom og kjøkken/stue.

Sekundærrom består av innvendig bod på cirka 4 kvm.

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller og en parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Stue:

Åpen og stor stue med vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Stuen er arealeffektiv med plass til både sofagruppe og spisegruppe i stuen. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien.

Balkong:

Sydvent balkong på 8,7 kvm. Plass til utemøbler.

Kjøkken:

Moderne kjøkken med åpen løsning mot stuen. Godt med benkeplass og skapplass. Nye hvitevarer på kjøkken medfølger.

Soverom 1:

Stort soverom med inngang fra stue på 12,4 kvm. med garderobeskap. God plass til seng og øvrige møbler.

Soverom 2:

Soverom på 8,2 kvm. med garderobeskap.

Bad

Moderne og flislagt bad med dusj, veggopphengt WC og pen servant. Bredt speil med lys. Varme på gulv. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Entré

Innbydende entré med plass til oppbevaring.

Bod:

Rom med oppbevaring i leiligheten. Sportsbod i kjeller.

Oppvarming

Leilighetenes oppholdsrom varmes opp med oppvarming fra fjernvarme i radiatorer. I baderom leveres det vannbåren gulvvarme med fjernvarme som varmekilde. Varmtvann oppvarmes med fjernvarme.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Husleien inkluderer oppvarming/varmtvann, samt grunnpakke kabel-tv og bredbånd. Leietaker betaler selv for eget strømforbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 44.250,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.310,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale. Boligen er ledig omgående.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?