Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Utsikt

Balkong med fantastisk utsikt

Stue

Stue

Kjøkken

Spisestue

Fasade

Uteområde

Hovedsoverom

Soverom 2

Gang

Wc

Baderom

Vålerenga - Pent 4-roms leil. beliggende i 6.tg med fjordutsikt!* Balkong* Alt inkludert.Mulighet for å leie P-plass

Biskop Jens Nilssøns gate 19 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 20 700,-

Vålerenga - Pent 4-roms leil. beliggende i 6.tg med fjordutsikt!* Balkong* Alt inkludert.Mulighet for å leie P-plass: Vålerenga - Pent 4-roms leil. beliggende i 6.tg med fjordutsikt!* Balkong* Alt inkludert.Mulighet for å leie P-plass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 20 700,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 100 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert borettslag på Etterstad. Området er preget av opparbeidede, grønne fellesarealer med sittegrupper, lekeplasser og turterreng i umiddelbar nærhet. Skjermet og barnevennlig omgivelse, med store, parkmessige fellesarealer og gode muligheter for uteaktivitet. Flotte turstier i umiddelbar nærhet langs Alnaelva og vartdalsparken, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I nærheten er det også store friluftsområder, slik som Østensjøvannet og hele Østmarka. Friarealene på Valle Hovin og badeplassen ved Middelalderparken i Gamlebyen er også i relativt kort avstand fra leiligheten. Nærhet til Etterstad kolonihage. Området er sentralt, samtidig som det ligger godt tilbaketrukket i idylliske omgivelser.

Servicetilbud:

I nærheten ligger idylliske Vålerenga og Kampen med sjarmerende trehusbebyggelse, og godt tilbud av kaféer og restauranter, så som Smia kunstgalleri og Kampen Bistro. Nærbutikk ved rundkjøringen/avkjøringen på Etterstad, samt REMA 1000 like ved. Nærmeste handlesenter er Fyrstikktorget og Bryn Senter, hvor det er en rekke forretninger og servicetilbud. Kort vei til Brynseng skole, samt ulike barnehager.Bydelen har store idrettsanlegg, Valle Hovin og Jordal amfi som skal være ferdig i 2019, som har aktiviteter som ishockey, håndball og fotball. Vålerenga stadion på Valle Hovin. Sandvolleyballbane i umiddelbar nærhet(bak Etterstad skole). Sats treningssenter på Kampen. Svømmehall på Tøyenbadet.

Offentlig kommunikasjon:

Helsfyr er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og ligger kun få minutter unna. Her finner du Helsfyr T-bane (linje 1-4) som bruker ca. 7 min. til sentrum. 21-bussen til blant annet Carl Berner, Grünerløkka og Aker Brygge, samt 37-bussen som tar deg til sentrum på 11.min med hyppige avganger døgnet rundt stopper rett utenfor. Flybussen til Gardemoen stopper også ved Helsfyr.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 20 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

6

Byggeår

2003

Soverom

3

Primærrom

84m2

Bruksareal

100m2

KR-kode

88.18246

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Biskop Jens Nilssønnsgate 19 A, 0658 Oslo

Gnr. 237, bnr. 50, fnr. i Oslo kommune.

Dndelsnr. 174,

Borettslag Vålen, org.nr. 985 225 389

Parkering

Om ønskelig kan man leie 2 parkeringsplasser i garasje i tillegg til kr:

- Parkeringsplass m/ladestasjon for El-bil. kr 1.200/mnd pluss forbruk.

- Ordinær parkeirngsplass kr. 800/mnd.

Det gjøres opperksom på at kun beboerne har mulighet til å leie parkeringsplass. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 100 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Innhold:

Entré/gang, bad, wc, stue/kjøkken, 3 soverom og innvendig bod/Walk-in-closet.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Leiligheten har en god planløsning og fremstår som lys og moderne. Beliggende ligger i 6.etg med en fantastisk beliggenhet og utsikt!

Entre/ gang:

Stor, praktisk gang med skyvedørsgarderobe og downlights. Godt av plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Kjøkken:

Kjøkkenet har en praktisk delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning i hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Felt med fliser over kjøkkenbenk. Følgende hvitevarer medfølger; Komfyr, oppvaskmaskin, ventilator med mekanisk avtrekk og kjøl/frys med vann og isbit dispenser.

Stue:

Boligens stue er romslig og har en meget fin form, som gjør rommet enkelt å møblere. Det er store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Du får også et godt inntrykk av den flotte utsikten hvor enn du er i rommet. Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong med fantastiske sol og utsiktsforhold. Denne er innglasset og flislagt, og det er utelampe og stikkontakt.

Soverom:

Boligen har 3 soverom, alle med medfølgende garderobeskap. Hovedsoverommet er vesentlig større enn de to barnerommene og har i tillegg skyvedørsgarderobe. Inngang til innvendig bod på ca. 4 kvm.

Bad:

Lyst og delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv. Videre er bader innredet med servant, innredning, dusjhjørne med dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.

WC:

Leiligheten har også et separat wc med vegghengt klosett og servant.

Oppvarming

Radiatorer, tilknyttet felles fjernvarmeanlegg. Elektriske gulvvarmekabler på bad.

Overtagelse

02.01.2019

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkuderer:

- Grunnpakke internett

- Grunnpakke kabel-tv

- Hvitevarer: Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fyrs.

- 700/mnd a-konto for fyring og strøm. Avregningen vil skje en gang årlig.

Husleien inkluderer ikke_

- Parkeirng (kan leies i tillegg om ønskelig)

- Nrk-Lisens

- Møbler

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 60.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7.200,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 02.01.2019 og utløper: 31.07.2020.

Kortidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?