Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Stue med utgang til balkong

Balkong

Stue

Stue

Kjøkken og stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken med godt av benkeplass

Kjøkken

Spiseplass

Hovedsoverom

Soverom med stor skyvedørsgarderobe

Soverom 2

_561411959

Bad

Utsikt fra balkong

Utsikt fra balkong

Område

Plantgning

Fasade

Sagene/Bjølsen- Flott 3-roms hjørneleilighet i 9.Etg med panoramautsikt over by og fjord *Balkong

Brochmanns gate 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 15 900,-

Sagene/Bjølsen- Flott 3-roms hjørneleilighet i 9.Etg med panoramautsikt over by og fjord *Balkong: Sagene/Bjølsen- Flott 3-roms hjørneleilighet i 9.Etg med panoramautsikt over by og fjord *Balkong

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 15 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Brochmanns gate 7 har en meget attraktiv og trafikkstille beliggenhet i et veletablert område på Sagene/Bjølsen, rett ved Akerselva. Her kan urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter.

Bydelen har en meget god plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Kort avstand til naboområdene Torshov, Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo Storsenter samt Grünerløkka.

I området finnes et rikt utvalg av kafeer og spisesteder; blant annet Bjølsen Bakeri, Mat & Mer, Sagene Lunsjbar, Kaffebrenneriet og Kolonihagen Lilleborg for å nevne noen. På Bjølsen finner man også et svært godt utvalg av matbutikker, blant annet Rema 1000 som nærbutikk i nabogaten. Bydelens beste supermarked, Meny, ligger kun noen få steinkast fra boligen. Forøvrig kort avstand til Kiwi, Coop Prix, Joker samt Sandaker Senteret med bl.a. Vinmonopol. For ytterligere servicetilbud har du Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud

Rett utenfor boligen ligger grøntarealer og Akerselva med idyllisk tursti som går helt opp til idylliske Maridalen. Her kan du jogge helt opp til Maridalsvannet, ta et bad i elva om sommeren eller ake rett utenfor døren om vinteren.

Av andre grøntområder/parkområder i nærheten kan det nevnes Bjølsenparken og Myraløkka. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene og Bjølsen. Der finnes lekeplass, skatehall, idrettshaller, fotballbaner, ballbinge, volleyballbaner og tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper.

Av øvrige treningstilbud finner man bl.a. SATS/Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket. Enda tøffere trening kan evt. gjøres på Crossfit Oslo i Nydalen.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser. Buss nr. 54 (Aker brygge/Kjelsås) og 37 (fra Helsfyr/sentrum) som stopper ca. 2 minutters gange fra gården. Buss 20 (Galgeberg/Skøyen) stopper ca. 5 minutters gange fra gården. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet. Gåavstand til t-baneforbindelse i Nydalen og trikkeholdeplass på Sandaker. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate/Sandaker. Flybuss fra Vøyenbrua og Storolokket.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 15 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

9

Byggeår

1958

Soverom

2

Primærrom

54m2

Bruksareal

54m2

KR-kode

8818124

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brochmanns gate 7, 0470 Oslo

Gnr. 222, bnr. 62, snr. 63i Oslo kommune.

Parkering

Parkeringsplasser leies ut av sameiet etter venteliste. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Innhold: Entré, stue/kjøkken, to soverom og bad

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller og en loftsbod.

Videre er det fellesvaskeri og felles sykkelbod i kjeller.

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Entré

Innbydende og praktisk entre med skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Fliser på gulv. Dørcalling

Stue

Romslig og pen stue med plass til spiseplass og sofagruppe med tilhørende tv-møblement. Store vindusflater som sørger for en økt romfølelse og slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til solrik balkong på ca. 3m² med sydvendt balkong panoramautsikt over Oslo by!

Kjøkken

Pent kjøkken fra 2010 i hvite glatte fronter med praktisk bar-løsning. Godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate, fliser mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin. Frittstående komfyr fra Beha, ventilator med kullfilter

Bad

Flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er videre innredet med toalett, dusjnisje med innfellbare glassdører, servantskap pg speil over servant. Kombi tørketrommel/vaskemaskin medfølger.

Hovedsoverom

Romslig hjørnesoverom med god plass til dobbeltseng. Stor skyvedørsgarderobe med godt av lagringsplass.

Soverom 2

Soverom to har plass til seng og kommode for oppbevaring.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorer. Varmekabler i gulv på bad

Overtagelse

Leiligheten er ledig omgående. Etter avtale med megler.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:

- Grunnpakke kabel-tv

- Fyring

- Varmtvann

- Hvitevarer: Komfyr, komb kjøl/frys, oppvaskmaskin, ventilator og kombi tørketrommel/vaskemaskin.

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

- Internett

- Nrk-lisens

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.700,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 11.06.2018 og utløper: 10.06.2021.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?