Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

stue.

soverom 1

IMG_1869

stue

.kjøkken

.bad

IMG_1871

Inngangen til nr. 19

7

1

Frogner/Bygdøy Allè

Bygdøy Alle 19 A, leil 13

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 200,-

Frogner/Bygdøy Allè: Pen 3-roms leilighet - ledig nå!

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 13 200,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt og sentralt beliggende på Frogner. Nærmiljøet har en hyggelig atmosfære med populære serveringssteder, restauranter, kaféer, vinbarer og utesteder. Servicetilbud som kino, gallerier, vinmonopol og postkontor i umiddelbar nærhet. Her finnes også et godt utvalg av spesialforretninger for enhver smak.

Gangavstand til Frognerparken, Aker Brygge, sentrum og ned til maritime omgivelser ved Frognerkilen, med fine turveier ut mot Bygdøy.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 200,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Soverom

2

Primærrom

53m2

KR-kode

861717

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Leiligheten er ledig etter nærmere avtale.

Leiligheten inneholder:

Stue med åpen kjøkkenløsning.

2 soverom

Kjøkken med hvitevarer

Dusjbad

Ombygd/renovert

2012

Standard

Dert er fin standard på leiligheten. Parkettgulv, hvitevarer på kjøkkenet, flislagt bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Leietager overtar strømutgiftene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 41.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.03.17

Langtidsleie. Minimum botid 1,5 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 15 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Granit Zumberi
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?