Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen inn til hyggelige Dælenenggata 27 B på Rodeløkka!

Leiligheten har et stilig og praktisk kjøkken med hyggelig spisegruppe

Pene hvitmalte fronter med god skapplass

Komfyr med topp,kombinert kjøleskap og fryser, kombinert vaskemaskin og tørketrommel og oppvaskmaskin medfølger

God benkeplass

Adkomst til kjøkkenet fra gangen

Hyggelig entre med innebygd garderobeskap og skohylle

Leiligheten har et lyst og pent soverom, som vender ut mot bakgården. Praktiske lystette persienner.

Seng, kommode og stort garderobeskap medfølger

Disponibelt rom mellom gangen, stuen og soverommet

Rommet kan benyttes som blant annet alkove, kontor eller garderobe

Behagelig og lun stue

Stuen er romslig, med god plass til besøk

Moderne og effektiv peis

Kontor i stuen

Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Varmtvann er inkludert i husleien.

Godt utvalg av servicetilbud ved Ringnes park

Grünerløkka kun en liten gåtur unna

Kort vei til blant annet Akerselva, Sofienbergparken, Tøyenparken, Ola Narr og Botanisk hage.

GRÜNERLØKKA/RODELØKKA - Pen og sjarmerende 2-roms. Sentral og attraktiv beliggenhet. Ledig 01.01.2019

Dælenenggata 27 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 000,-

GRÜNERLØKKA/RODELØKKA - Pen og sjarmerende 2-roms. Sentral og attraktiv beliggenhet. Ledig 01.01.2019 : GRÜNERLØKKA/RODELØKKA - Pen og sjarmerende 2-roms. Sentral og attraktiv beliggenhet. Ledig 01.01.2019

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 13 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dælenenggata 27 finner man sentralt, men stille og tilbaketrukket på koselige og populære Rodeløkka/Dælenenga.

Nærområdet byr også på godt utvalg innen matforretninger med blant annet Kiwi, Rimi og Meny. Ringnes Park med butikker og kino ligger få kvartal unna. Fresh fitness, Elixia treningssenter, SATS og en rekke andre treningssenter er innen kort avstand.

Dette er Grünerløkkas urbane bydel med spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker er rett i nærheten. Dette er en svært levende del av byen med et yrende byliv. Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt flotte grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget innen tur og rekreasjon. Torshov er bare noen minutters gange i andre retning med store grøntarealer, spennende kulturliv og en mer rolig atmosfære.

Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. T-bane forbindelser på Carl Berner, kun 5 minutter unna. 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov. Trikk stopper på oversiden av Birkelunden Park og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig.

Adkomst

Inngang fra Dælenenggata.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1931

Soverom

1

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

1259m2

KR-kode

8818218

Eiendomsopplysninger

Tomten

Eiet tomt på 1259 kvm. Beboerne har tilgang på flotte fellesarealer og sittegrupper fordelt på 3 bakgårder.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 59 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Leiligheten består av Entré, kjøkken, disponibelt rom, soverom, stue og bad.

I tillegg disponerer boligen bod i kjeller og tilgang til fellesvaskeri i kjeller.

Inventar

Leiligheten leies ut fullt møblert og med hvitevarer.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Standard

Velkommen inn til hyggelige Dælenenggata 27 B på Rodeløkka. Her kan du bo i rolige omgivelser, men samtidig meget sentralt. Her er det kort vei til et bredt utvalg av servicetilbud, kollektivtransport og rekreasjonsmuligheter. Dette er en pen og romslig 2-roms leilighet, som leies ut fullt møblert fra 01.01.19. Leiligheten byr på god standard, der mesteparten ble pusset opp i 2012. De originale tregulvene er allikevel beholdt, som gir leiligheten en god gjennomgående sjarm. Ta kontakt med megler dersom du ønsker dette skal bli ditt neste hjem. Velkommen inn til en hyggelig visning!

Inngang/entré:

Enkel adkomst til leiligheten fra Dælenenggata, som befinner seg i høy første etasje. Pen entré med innebygd garderobeskap og skohylle.

Kjøkken:

Stilig og praktisk kjøkken, med et råflott gulv som sammen med spisegruppen gir en hyggelig "diner" følelse. Her kan måltidet nytes ved vinduet, som vender ut mot bakgården. Kjøkkenet byr på pene hvitmalte fronter, med særdeles god skapplass. Flotte benkeplater på begge sider av kjøkkenet, som gjør det lettvint og praktisk å lage mat. Komfyr med topp, kombinert kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin medfølger. Det er også egen kombinert vaskemaskin og tørketrommel på kjøkkenet.

Disponibelt rom:

Et "ekstra" rom mellom gangen, soverommet og stuen. Dette brukes i dag som kontor. Andre muligheter her kan være å benytte det som alkove eller garderobe i tilknytning til soverommet.

Soverom:

Lyst og pent soverom med god plass. Soverommet vender ut mot rolig bakgård. Seng, nattbord og stort garderobeskap medfølger. Alle vinduene i leiligheten er nye fra 2013, som isolerer godt. I tillegg har soverommet i lystette persienner.

Stue:

Romslig og behagelig stue, med god plass til besøk til venner og familie. Flott sofa og stilig møblement medfølger, i tillegg til kabel-tv fra Canal Digital og bredbånd. Pen og effektiv peis i stuen.

Bad:

Pent flislagt bad som ble pusset opp i 2006 i regi av aksjelaget. Varmekabler i gulv, Wc, servant og dusjhjørne med glassdører. Varmtvann er inkludert i husleien.

Ekstern:

Det er et eget felles vaskeri i kjelleren som er gratis for beboerne, eller så kan man også benytte vaskemaskinen på kjøkkenet. Leiligheten disponerer bod i kjeller. Det er også parkering for sykkel i kjeller. Ellers så ligger leiligheten i en rolig og skjermet bakgård, med pene fellesarealer. Beboerne har også tilgang på 2 andre bakgårder, der den ene disponerer en felles hobbybod.

Leiligheten leies ut fullt møblert eller etter avtale. Leietaker tegner eget strømabbonement.

Oppvarming

Ovn i stue. Varmekabler i baderomsgulv. Ellers elektrisk oppvarming.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten tilhører aksjeselskapet Dæhlenengen Byggselskap AS. Les mer på hjemmeside: http://selskapet.com/

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.000. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr.4680,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 01.01.2019 eller etter nærmere avtale.

Partene har ikke adgang til å si opp leiefoholdet før det har gått 9 måneder, med 3 måneder gjensidig oppsigelsestid.

Leiligheten leies ut hovedsakelig for 12 måneder, men med mulighet for forlengelse etter utløpet av leieforholdet. Kontakt megler for mer informasjon.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?