Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Fasade

Balkong

Stue med utgang til stor balkong

Stue og åpen kjøkkenløsning

Stue

Kjøkken med plass til spisebord

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Åpen stue og kjøkken

Bad og Wc

Bad med opplegg for vaskemaskin

Hovedsoverom

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Minste soverommet

Soverom 2

Entré

Plantegning

Uteområde

Ved inngangen

Område

Romslig balkong mot Akerselven

Nydalen

Fernanda Nissens gate 5B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 900,-

Nydalen: Nydalen/Lillo - Meget pen og tiltalende 3 roms med utsikt til Akerselven - Garasjeplass!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 17 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende sentralt og rolig til i attraktive Nydalen, hvor man har kort vei til alt av fasiliteter. Med Akerselva som nærmeste nabo får man her i pose og sekk, både supersentral beliggenhet og naturskjønne omgivelser. Innenfor 5 minutters gange har man t-bane, buss, Handelshøyskolen BI, badeplass og Storo storsenter for å nevne noe. Her bor man praktisk, parker bilen i garasjen og tar heisen opp til 5.etasje.

Leiligheten ligger i et idyllisk og rolig boligområde i Nydalen i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall og treningssenter, samt til Voldsløkka idrettspark. Maridalen, med alle de flotte områdene i Nordmarka, ligger kun en kort sykkeltur unna. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere, og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker.

Akerselva renner like utenfor døra og er med på å forsterke den idylliske opplevelsen av området. Elven er renset og kan benyttes til både bading og fisking. Bydelen har blitt en fin blanding av næringsliv, offentlige kontorer, studentboliger og privatboliger. En rekke IT-bedrifter og mediebedrifter er plassert her, i tillegg til Handelshøyskolen BI og flere kulturinstitusjoner.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Sandaker, Coop Prix Nydalen og Meny Bjølsen. Torshov og Sandaker Senter et rikt og variert utvalg. Storo Storsenter, Oslos største kjøpesenter, byr også på en spennende miks. St. Hanshaugen, Grünerløkka, Grønland og Oslo sentrum ligger i tillegg godt innen rekkevidde med alt det innebærer av fasiliteter og servicetilbud. Nydalen er i stor utvikling på kulturfronten. IMAX-kino med 11 saler og Norges første digitale IMAX-kino i umiddelbar nærhet.

Nydalen Bryggeri er kjent for sitt gode mattilbud og ølutvalg. I tillegg har man Pepe Nero, Peppes Pizza, samt sushi og bakerier. Grünerløkka ligger en kort spasertur unna med utallige barer og spisesteder. Området kan også friste med flere populære spisesteder og kaféer som Nydalen Bryggeri og spiseri, Jewel of India, Mat og Mer og Bjølsen bakeri. I tillegg har Kolonihagen åpnet restaurant med både middag og uteservering på Lilleborg, også langs Akerselva. For den aktive er det utallige muligheter: SATS Nydalen, EVO Nydalen og SATS Storo ligger rett i nærheten, det samme gjør Myrens Treningssenter med squash og klatrevegg. Inne på BI ligger også Nydalen Athletica

Det er flotte tur/løpe/sykkel muligheter langs Akerselva som går opp til Maridalsvannet og rett inn i Nordmarka. Flotte turmuligheter finnes også opp til Grefsenkollen hvor du finner alpinanlegg. På vinterstid er det kun en liten t-bane- eller busstur til flotte skiløyper i marka. Voldsløkka ligger også like ved med 8 sandvolleyballbaner, 2 kunstgressbaner og stor åpen gresslette, hvor det er skøyteis om vinteren. Det er også kort vei til bademuligheter i Nydalen i badekulpen i Akerselva og Frysja.

Området gir meget gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, t-bane, tog og trikk. Nydalen Tbanestasjon ligger ca. 5 min gange fra leiligheten og bruker 8 minutter til Oslo sentrum. 37- bussen stopper like ved boligen. Her slipper man å planlegge når man må ut døra, da det alltid kommer en buss eller t-bane som tar deg dit du skal. Det er også kun få minutters gange til trikk nr. 11,12 og 13 som tar deg ned til sentrum på ca. 10 minutter. Ellers går det tog fra Nydalen stasjon og flybuss til Gardemoen fra Storokrysset døgnet rundt. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til Marka, går trikk nr. 11 til Kjelsås og buss nr. 56 til Solemskogen

Barnehager og skoler

Kort vei til barnehager og skoler. Det er 2 barnehager i umiddelbar nærhet i sameiet.

Adkomst

Leiligheten ligger innerst i blindevei i Fernanda Nissensgate.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2014

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

KR-kode

88.18264

Eiendomsopplysninger

Tomten

Leiligheten ligger fint til med Akerselva som nærmeste nabo og har en pent opparbeidet fellestomt med flere sittegrupper og en hyggelig lekeplass. Fellesarealet har asfalterte internveier, samt gressplener, blomster, busker og trær. Det er for øvrig også etablert sykkelparkering.

Parkering

Garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg med kameraovervåkning. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende regler.

Arealer og innholdsbeskrivelse

5 etasje: Entré, bad, 2 soverom, stue, kjøkken og balkong.

Bod og parkering i lukket garasjeanlegg.

Inventar

Leilighten leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Fernanda Nissens gate 5B er en stilfull leilighet i et flott bygg fra 2014. Leiligheten har en sydvendt balkong på ca. 11 m² med flott utsikt og meget gode solforhold. Beliggende sentralt og ligger rolig til i attraktive Nydalen, hvor man har kort vei til alt av fasiliteter. Fernanda Nissens gate 5b hører til sameiet Elvelunden som består av 115 boligseksjoner. Med Akerselva som nærmeste nabo får man her i pose og sekk, både supersentral beliggenhet og naturskjønne omgivelser. Sameiet har en egen nettside, bruk følgende link: http://elvelunden.no/

Leiligheten inneholder entré, flislagt bad, 2 soverom og åpen stue kjøkkenløsning med direkte utgang til balkong.

Kort fortalt

- Stilfull og romslig leilighet i bygg fra 2014.

- Balansert ventilasjon.

- Easy living, heis og garasje, samt høy teknisk standard.

- Solrik sydvendt balkong på ca. 11 m².

- Boligen holder en gjennomgående høy standard.

- Pen og tidsriktig 1-stavs parkett i alle rom unntatt bad.

- Beliggende sentralt og i et rolig attraktivt boområde.

- Akerselva er nærmeste nabo.

- Flotte fellesarealer og naturskjønne omgivelser.

- T-bane og buss innenfor 5 minutters gange. - Boligen disponerer en kjellerbod på ca. 7 m².

- Boligen sogner til Fernanda Nissen Skole, som åpnet høsten 2016.

- Sameiet har to gjesteparkeringsplasser.

- Ingen forkjøpsrett.

Entre

Meget romslig og luftig entré med god pass til oppbevaring av sko, yttertøy og dørtelefon. Stor skyvedørsgarderobe med glass- og speilfronter fra garderobemannen. Senket himling i entré med strategisk downlights.

Stue

Lys og lekker stue med god plass til sofaavdeling og stort spisebord. De store vinduene fra to sider sikrer godt lysinnfall og gir en god romfølelse. På gulvet er det 1- stavs eikeparkett, noe som gjenspeiler seg i øvrige rom i leiligheten. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 11 m². På balkongen er det rekkverk i stål og glass.

Kjøkken

Lekkert og påkostet kjøkken fra Marbodal med takhøy kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Heltre benkeplate med underlimt oppvaskum. Flisfelt på vegg over benk. Kjøkkenventilator med med mekanisk avtrekk over induksjontopp. Videre er det integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr i arbeidshøyde.

Bad

Pent, flislagt bad med varmekabler. Avtrekksventil montert på baderom. På badet er det dusjhjørne med veggmonterte dusjdører og innredning med heldekkende servant, speil, og veggmontert wc. Det er opplegg for vaskemaskin med benkeplate og hyller i eik. Downlightsbelysning i tak.

Soverom I & II

Leiligheten har to romslige soverom med god plass til dobbeltseng samt tilhørende møblement. Begge soverommene har vindusflater som sørger for riklig med naturlig lys. Videre er det montert skyvedørsgarderobe på begge rommene. Veggene er malt i tidsriktige farger og har 1 stavs eikeparkett.

Bod

Det følger med en bod i kjelleren på 7 m².

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og radiatorer koblet på byggets anlegg/fjernvarme.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest dater 02.06.2015.

Overtagelse

Etter avtale. Leiligheten overtas fra utleier den 15.01.2019

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Medfølger i leien:

Fjernvarme, varmtvann, Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. (Dekoder av nyeste PVR-boks).

Strøm settes på leietaker

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 53.700,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: etter avtale. Leiligheten er ledig fra 15.01.2019 og utløper: etter avtale 2022 (3 års leiekontrakt)

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?