Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Uteområde med lekeplass

Fasade

Hybel

Hybel med stuedel

Hybelkjøkken

Bad/Wc hybeldel

Uteområde

Felles uteplass

Plantegning leilighet E304 - Lillo Nydalen

Nydalen - Nyere Hybelleilighet beliggende i 3.etg - LEDIG fra 01.11.2018!

Fernanda Nissens gt 3 E - Hybel

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 900,-

Nydalen - Nyere Hybelleilighet beliggende i 3.etg - LEDIG fra 01.11.2018! : Nydalen - Nyere Hybelleilighet beliggende i 3.etg - LEDIG fra 01.11.2018!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 8 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
20 / 20 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nydalen i Oslo har de siste 20 årene vært gjennom store forandringer. Fra å være et industriområde er det nå en levende bydel langs Akerselva.

Gjennom de siste årene har en rekke bedrifter etablert seg i dalen og nye boligprosjekter bringer liv til området. I 2005 flyttet Handelshøyskolen BI hit, og Nydalen ble tilholdssted for flere tusen studenter og for et voksende utdannings- og forskningsmiljø. Blandingen av boliger, hotell, Riksteatret, butikker, restauranter og caféer skaper en unik atmosfære. Nå bor, jobber og studerer rundt 20 000 mennesker i Nydalen. Det har blitt til et bydelssenter hvor både studenter, par og familier kan fnne seg godt til rette.

NOE FOR DE FLESTE

Tidligere lå fabrikkene tett langs Akerseleven i Nydalen. Nå har området endret totalt karakter og fremstår som et moderne bo- og handelsmiljø

der elven, små fossefall og gamle fabrikkbygninger inngår som naturlige elementer. Nydalen byr på mange muligheter, og både sommer og vinter

er det mange friluftsglade familier som legger ut på tur langs Akerseleven. Man kan følge naturstier helt fra Grünerløkka, langs elva og helt opp til

Maridalen. Og hvorfor ikke legge søndagsturen innom Teknisk museum, bare en kort spasertur unna Nydalen?

Barnehager og skoler

Barnehage og skoler rett over gaten for leiligheten

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2017

Primærrom

20m2

Bruksareal

20m2

KR-kode

8818189

Eiendomsopplysninger

Tomten

Utomhusarealer har beplantning og tilsådd plen. Det blir opparbeidet en større lekeplass med sandlek, huske og ballplass samt felles uteoppholdsplass

Parkering

Ellers parkering i området etter gjeldende parkeringsbestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Hybelen deler gang med hovedleiligheten, men har egen inngang. Hybelen holder god standard og inneholder stor romslig gang med bod, bad/wc, stue med åpen hybel/-kjøkkenløsning.

Hovedleilighten leies ut separat for kroner 17.500,-

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

KJØKKEN

Leveres med hybelkjøkken. Komfyr og liten kjøleskap

BAD

Baderomsinnredning med overskap har speildør / hvit dør over servant og vegghengt toalett.

Alle gulv har hvittet og lakkert eiekparkett.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med fjernvarme (radiatorer).

Ferdigattest

Foreligger ved overtakelse

Overtagelse

Hybelen er ledig og klar for innflytting etter avtale - LEDIG fra 01.11.2018

Diverse

Visning etter avtale

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Fyring og varmt kroner 200,- , samt strøm kroner 250,- per mnd. Totalt kroner 450,- i tillegg til husleie (Leiligheten har ikke egen måler)

Grunnpakke Kabel-Tv medfølger i leien - leverandør er Canal Digital fra Viken Fiber. Strøm settes på leietaker.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 28.500,- Leieboliggaranti kroner 3420,- som utløper etter 3 år.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Ledig fra 01.11.2018

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?