Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Stue og kjøkken

Fasade illustrasjon

Stue med inngang til soverom 2

Kjøkken med utgang til gangen

Meget tiltalende kjøkken med hvitearer

Bad og Wc med vaskesøyle

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom

Soverom 2 med garderobeskap

Stor og romslig balkong

Plantegnng

Takterrasse illustrasjon

Rasta Lørenskog

Gamleveien 97

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 900,-

Rasta Lørenskog: Lørenskog/Triaden - Helt ny og tiltalende 3 roms leilighet i 6.etg m/p-plass og el-lader, Takterrasse - LEDIG!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 14 900,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Entrèen er et nytt og spennende prosjekt i Lørenskog, som ligger mellom Oslo og Lillestrøm. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet.

Bebyggelsen i Lørenskog er konsentrert i den nordlige delen av kommunen. Sørdelen utgjøres av utbyggingsvernede Østmarka. Mellom skog og bebyggelse ligger store åkrer. Fra å være en tradisjonell jordbrukskommune har Lørenskog utviklet seg til å bli en attraktiv forstad til Oslo.

Det er ikke ofte det er riktig å si at et sted eller område har alt man måtte ha behov for i en aktiv hverdag. På Lørenskog er dette mer enn riktig. Lørenskog har nemlig det aller meste. Lørenskog kan blant annet tilby et attraktivt og stadig voksende handelssentrum samt et rikelig utvalg av helsetilbud.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2018

Soverom

2

Garasje

Ja

Bruksareal

67m2

KR-kode

88.18256

Eiendomsopplysninger

Tomten

Fellesarealene er per i dag ikke ferdige. Men disse vil opparbeides og beplantes i henhold til endeligutomhusplan. Opparbeiding av utomhusarealet kommer

til å skje etappevis etter utbyggingstakt. Det gjøres oppmerksom på at tidspunkt for ferdigstillelse også er avhengig av årstid.

Parkering

Leiligheten har egen parkeringsplass i kjeller med el-billader med direkte heisadkomst

Arealer og innholdsbeskrivelse

Meget tiltalende, ny leilighet med stor entré, bod fra gangen, romslig bad, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsnining og utgang til egen balkong.

Det medfølger egen parkeringsplass i kjeller med El billader. Stor bod i 1.etg

Felles takterrasse

Det er avsatt plass til sykkellagring i garasjekjeller, samt en del plasser ute.

Inventar

Boligen leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Kjøkkenet har ren og stilfull innredning. grå dempet farge fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Badet er innredet med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen err fra Svedbergs. Gulvet har varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter.

Det er 3 stavs parkett i alle rom.

Hovedsoverom har skyvedrøsgarderobe med speildører. Det minste soverommet har garderobeskap

Stor balkong på hele 11 kvm

Bod i kjeller

Det er avsatt plass til sykkellagring i garasjekjeller, samt en del plasser ute.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiatorer. Det er en på stue iog en på hovedsoverom. Bad har vannbåren varme med termostat.

Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Ferdigattest

Det er midlertidig brukstilatelse fra 15.11.2018

Overtagelse

Etter avtale - Boligen er ledig

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 44.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5364,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Etter avtale - Boligen er ledig og utløper: Kontraken er på 3 år - 2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?