Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Stue

Stue

Hyggelig entré

Stue

Lyst og delikat kjøkken

Stue

Bad

Soverom

Terrasse

Fasade

Ensjø - UTLEID. Delikat og ny (2017) 2-roms. Inkl. Kabel-TV / internett. Ledig 01.12.2018 - 01.09.2019.

Grenseveien 61 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 900,-

Ensjø - UTLEID. Delikat og ny (2017) 2-roms. Inkl. Kabel-TV / internett. Ledig 01.12.2018 - 01.09.2019.: Ensjø - UTLEID. Delikat og ny (2017) 2-roms. Inkl. Kabel-TV / internett. Ledig 01.12.2018 - 01.09.2019.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 12 900,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Keyserløkka, Frydenberg, Hovin og Ensjø. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21 og 28) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hovedtur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Nyåpnede Rema 1000 og Kiwi butikker i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idrett/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m. I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2017

Soverom

1

Bruksareal

41m2

KR-kode

88.18268

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 61 C, 0663 Oslo

Gnr. 122, bnr. 183, snr. 37 i Oslo kommune.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 41 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod like ved inngangsdøren til leiligheten.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Ny (2017) 2-roms på Ensjø med høy standard og god planløsning.

Boligen inneholder følgende:

Entré:

Hyggelig entré med god plass til å sette fra seg yttertøy og sko.

Stue:

Hyggelig og lys stue med god plass til sofakrok og spisebord med tilhørende møblement. Utgang til markterrasse.

Kjøkken:

Delikat kjøkken med lyse fronter, gode arbeidsflater, godt med skapplass og moderne og interegrerte hvitevarer.

Bad:

Pent og flislagt bad utstyrt med varmekabler i gulv, dusj, wc, servant med underskap og overspeil. Opplegg for vaskemaskin.

Bod:

I boligen er det en praktisk, innvendig bod for oppbevaring.

Gulv: Lys og pen 3-stavs eikeparkett, forutenom flislagt bad.

Vegger: Lysmalte vegger.

* Ønsker du å komme på visning? Send meg gjerne en e-post med kortfattet informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Kabel-TV og internett er inkludert. Strømabonnement overføres til leietaker(e). Boligen leies ut delvis møblert eller umøblert etter avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Boligen vil bli leid ut i underkant av et år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 6 måneder, slik at minimum botid er 9 måneder. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?