Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Gunnar Schjelderupsvei 11 G!

Lys og pent møblert leilighet.

Utgang til egen balkong.

Solrik og romslig balkong.

Kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Gjennomgående kjøkken med hvitevarer.

Pent hovedsoverom med walk-in closet/ bod.

Walk-in closet / bod.

Utgang til balkong fra soverommet.

Flislagt og delikat bad.

Soverom 2 med enkeltseng og skap.

Entré.

Utvendig korridor med plass til lette utemøbler.

Tilgang til felles takterrasse.

Hyggelig takterrasse på kveldstid.

Nærområde.

Nærområde.

Nærområde.

NYDALEN- Attraktiv og pent møblert 3-roms leilighet! Felles takterrasse- varmtvann, kabel-tv og internett inkl.

Gunnar Schjelderupsvei 11 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 16 300,-

NYDALEN- Attraktiv og pent møblert 3-roms leilighet! Felles takterrasse- varmtvann, kabel-tv og internett inkl.: NYDALEN- Attraktiv og pent møblert 3-roms leilighet! Felles takterrasse- varmtvann, kabel-tv og internett inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 16 300,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en skjermet, men sentral beliggenhet midt i Nydalen. Området ligger mellom marka og byen med en velutviklet infrastruktur. I nærområdet finnes turmuligheter, badeplasser og rekreasjonsområder.

Nydalen har vært under en enorm utvikling de senere årene. I dag er det gangavstand til alle fasiliteter, BI/NMH, Storo Storsenter, flere treningssentre og meget godt tilbud på offentlig transport. Rikt og voksende utvalg av populære kaféer/restauranter og Norges største kino Odeon i nærområdet. Bunnpris som holder søndagsåpent ligger under 1 minutt fra leiligheten. Området kan ellers friste med treningssentre SATS/Elixia, Fitness 24/7, Oslo Crossfit og Evo.

Det er kort vei til Akerselva med fine turmuligheter langs elvebredden og badeplass i Nydalen. I både Lillo- og Nordmarka er det flotte turstier/sykkelveier på sommeren og skiløyper (lysløype) vinterstid. Storo er et knutepunkt for offentlig transport, med trikk, buss, T-bane og tog. Det er også flere bussholdeplasser og T-bane i Nydalen, blant annet busslinje 37 med avganger hele døgnet. Nydalen er sentralt med kort vei til både bysentrum og de flotte turmulighetene i marka.

Egen barnehage i sameiet (Eventyrstua barnehage). Beboere har fortrinnsrett til barnehageplass her. Sokner til Fernanda Nissen barneskole som åpnet i høst.

Det er forøvrig et godt utdanningstilbud i nærområdet. Se vedlagt nabolagsprofil.

Området er et av byens beste knutepunkter for offentlig kommunikasjon med T-bane fra Nydalen (500m), trikk fra Storo (400m), jernbane fra Nydalen (400m) og buss fra Storo Storsenter (200m).

Adkomst

Fra Storokrysset, følg Vitaminveien forbi Storo Storsenter og ta høyre inn rundkjøringen til Gunnar Schjelderups vei. Nydalen Kvarter ligger så på høyre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 16 300,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2007

Soverom

2

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

KR-kode

86.18252

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gunnar Schjelderupsvei 11 G, 0485 Oslo

Gnr. 77, bnr. 57, snr. 374 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i felleskjeller.

Leiligheten inneholder:

Entre, stue, kjøkken med åpen løsning mot stuen, balkong, 1 bad, 2 soverom og bod.

Leien inkluderer:

- Full møblering.

- Hvitevarer på kjøkken og bad.

- Varmtvann.

- Grunnpakke med kabel-tv.

- Internett (fiber) fra Lynet.

- Bod i kjeller, samt mulighet for sykkelparkering i fellesområdet.

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Garasjeplass i oppvarmet anlegg kan leies for kr. 1.200,- pr. mnd / el-bil kr. 2.000,- pr. mnd.

Radon

I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Velkommen til Gunnar Schjelderupsvei 11 G- en pen og arealeffektiv 3-roms leilighet i Nydalen. Boligen kan blant annet by på to romslige soverom, kjøkken med unik løsning mot stuen og egen solrik balkong.

Standard:

Leiligheten har gjennomgående god standard med arealeffektiv rominndeling. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på gulv. Utgang til balkong fra stue. Flott og luftig leilighet med god og rolig beliggenhet.

Rom:

Entré

Hyggelig plass til lette utemøbler ved inngangsdøren. Innbydende entré med plass til oppbevaring.

Stue

Lys stue med tidsriktig kontrastvegg og pene møbler. Hyggelig og stor spisegruppe i stuen. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en trivelig romfølelse. Utgang til solrik balkong med flotte utemøbler.

Kjøkken

Godt vedlikeholdt kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkenet har god standard og er godt utstyrt med komfyr, platetopp og ventilator. I tillegg oppvaskmaskin og stort Samsung kjøleskap på kjøkkenet. Generelt godt med benkeplass. Hvite og gjennomgående fronter på skap.

Bad

Flislagt bad med vegghengt WC, dusj og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Romslig bad med god skapplass. Varmekabler i gulv.

Hovedsoverom

Stort hovedsoverom med god skapplass, samt tilgang til walk-in closet/ bod. Direkte utgang til balkong.

Soverom 2

Soverom med skap og enkeltseng.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 50.100,-

evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.012,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?