Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Meget pen stue med hyggelige downlights og utgang balkong

Fra stue mot kjøkkendel

Meget delikat kjøkken med integrerte hvitevarer

Fra kjøkken mot stue

Stor balkong med pen utsikt og fjordgløtt (på godværsdager)

Del av soverom

Del av soverom med skyvedørsgarderobe

Meget pent baderom

Del av entre og praktisk garderobe/bod

Fasade med innganspartiet (leiligheten ligger på motsatt side av bygget)

Grefsen Stasjon, Helt ny og meget pen 2-roms med balkong - Sol og utsikt - Inkl varme, varmtvann, kabel-tv/bredbånd

Hans Nordahls gate 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 500,-

Grefsen Stasjon, Helt ny og meget pen 2-roms med balkong - Sol og utsikt - Inkl varme, varmtvann, kabel-tv/bredbånd: Grefsen Stasjon, Helt ny og meget pen 2-roms med balkong - Sol og utsikt - Inkl varme, varmtvann, kabel-tv/bredbånd

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 13 500,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Grefsen Stasjons nye boligområde ligger i umiddelbar nærhet til et variert servicetilbud. Med sin beliggenhet mellom Sandaker, Sagene og Grefsen er det kort vei til shopping, restauranter, kultur og natur. Storo Storsenter huser i dag 130 butikker fordelt på mer enn 50 bransjer, blant dem en rekke klesbutikker, Vinmonopolet og Mega. Her finner også store sportsbutikker som Gmax og XXL. En av norges største kinosentre, Odeon åpnet våren 2018 med hele 12 saler. Rett ved finnes også flere restauranter bl.a Sumo, Pink fish og Johnny Rockets. Grefsen stasjon har egen nærbutikk i hus 3.

Her får du nærhet til marka, og bussen tar deg rett ut i Lillomarkas skiløyper dersom det skulle friste. Akerselva ligger også i gangavstand fra Grefsen

Stasjon. Blant de populære serveringstilbudene i nærområdet finner du både Åpent Bakeri og Jewel of India på Sandaker, samt Nydalen Bryggeri og Spiseri i Nydalen.Til tross for sine urbane kvaliteter tilbyr Grefsen Stasjon masse plass til et grønt og rikt bomiljø der du bor.Med Stasjonsparken som et naturlig midtpunkt kan du rusle på opparbeidede turveier i flotte omgivelser.

Stasjonsparken bindes naturlig sammen med Torshovdalen, som til sammen gir tilgang til et av byens flotteste parkområder. Svært godt transporttilbud i området med trikk, t-bane og buss og tog i umiddelbar nærhet som tar deg raskt til alle byens knutepunkt.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2019

Soverom

1

Garasje

Ja

Bruksareal

48m2

KR-kode

86.1920

Energimerke
Energikarakter: A / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 48 kvm

4.etg: Entre, garderobe, baderom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 stor kjellerbod.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Helt ny og meget pen 2-roms hjørneleilighet med stor balkong. Leiligheten er påkostet utifra opprinnelig standard fra utbygger. Boligen er en hjørneleilighet som gir litt ekstra lys i leiligheten. Meget pene tostavs parkettgulv. Innervegger og himlinger i lyse og moderne farger. Stor hall med plass til skap. Stor og meget praktisk garderobe/bod. Delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv. Vegghengt wc, dusj og pen baderomsinnredning med heldekket servant. Soverom med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Meget pent kjøkken med integrerte hvitevarer (medfølger) og meget god benk- og skapplass. Hyggelig stuedel med pen utsikt og gode solforhold. Stor privat balkong med pen utsikt. Solskjerming i form av lameller, persienner, og rullgardiner blir montert.

Inkl i leien er fjernvarme, varmtvann, hvitevarter på kjøkken, kabel-tv og bredbånd (sameiets avtale med leverandør).

Leietaker betaler for strøm.

I kjeller har sameiet eget smørerom for ski.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.860,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig og kan overtas raskt om ønskelig.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong, evnt takrenner, nedløpsrør. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå evnt egen snømåking av balkong.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Kim Veisten
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?