Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

fasade

stue

stue

stue

kjøkken

gang

gang

bad

bad

FROGNER/BAK SLOTTET - Stor 1-roms leilighet - svært sentral og attraktiv beliggenhet - Møblert - VV og fyring inkl.

Inkognitogata 30 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 900,-

FROGNER/BAK SLOTTET - Stor 1-roms leilighet - svært sentral og attraktiv beliggenhet - Møblert - VV og fyring inkl.: FROGNER/BAK SLOTTET - Stor 1-roms leilighet - svært sentral og attraktiv beliggenhet - Møblert - VV og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 11 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 36 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært attraktiv og sentral beliggenhet, som kombinerer kort vei til "alt" av fasiliteter med Frogners fasjonable og rolige atmosfære. Leiligheten ligger rett bak Slottet hvor Slottsparkens store grøntarealer er til felles glede og benyttelse, og er i tillegg omkranset av Hydroparken, Uranienborgparken og Frognerparken. Flotte fellesarealer i bakgård gir sameiet en grønn ramme, samtidig som den umiddelbare tilgangen til offentlig kommunikasjon, butikker og spisesteder gjør leiligheten super-urban. For øvrig er det fine turmuligheter ved blant annet Frognerkilen og ut mot Bygdøy.

Frogners spennende og eksklusive butikker, restauranter og kafeer ligger i umiddelbar nærhet, samtidig som Bogstadveien og Karl Johans gate tilbyr et bredt spekter av forretninger, kafeer og restauranter. Det ligger også en søndagsåpen nærbutikk kun noen hundre meter fra leiligheten. Få minutters gange til Aker Brygge og Tjuvholmen som består av ca. 70 butikker og et bredt utvalg av kafeer, restauranter, barer og nattklubber.

Kort vei til Vestkantbadet og flere treningssentre som bl.a. SATS på Solli plass, Barry's Bootcamp i Parkveien, FitnessXpress i Bogstadveien og EVO i Oscars gate. Stort utvalg av offentlig kommunikasjon rett rundt hjørnet. I Inkognitogata stopper 19-trikken som går fra Majorstuen til Ljabru. Kort gangvei til Solli Plass (ca. 2 min) hvor både trikkelinje 12 og 13 stopper, samt bussforbindelser. Ved Nationaltheatret finner man både T-bane, tog og Flytoget.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

Kjeller

Byggeår

1880

Primærrom

35m2

Bruksareal

36m2

KR-kode

86.18275

Eiendomsopplysninger

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 36 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Pen leilighet beliggende i under etasje uten direkte innsyn med gode lysforhold. Leiligheten har en svært effektiv og godt utnyttet planløsning. Primærrom utgjør 35 m² som omfattes av entré/gang, sovealkove uten støy fra vei, bad/wc med vaskemaskin, samt stue med åpen kjøkkenløsning i tilknytning.

Inkludert i leien:

- Full møblering

- Varmtvann

- Fjernvarme

- Sameiets grunnpakke med kabel-tv

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Sikkerhet:

3 måneders depositum eller leiegaranti fra Hicox.

Standard

Lys og pen 1 roms leilighet. Leiligheten og bygning rehabilitert 2002. Leiligheten er fullt møblert, slik at en kan flytte rett inn uten behov for å kjøpe noe i tillegg. I forhold til leilighetens beliggenhet, størrelse og inventar så egnes den helt utmerket som pendlerbolig. Leiligheten har store skap med gode oppbevaringsmuligheter.

Entre:

Romslig og praktisk låst gang med godt med skapplass og oppbevaring, deles mellom to leiligheter.

Bad:

Stort og pent bad. Bad med dusjnisje med dør. Servant og underskap. Speil og downlights over servant. Toalett. Innfelt downlight i himling. Kran og strømuttak for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Mekanisk avtrekk. Moderne blandebatteri til servant og dusj.

Stue:

Praktisk stue med gode løsninger. Parkett på gulv og malte vegger. Stuen oppleves romslig og lys, med naturlig plass for spise og sitte/tv-gruppe. Gjennomgående standard på møbler og invetar som passer veldig fint inn i leiligheten.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med bjørke fronter. Benkeplate med nedfelt vaskekum og keramisk platetopp. Integrert komfyr. Avtrekksvifte. Kjøkknet har full inventar uten behov for å kjøpe noe i tillegg.

Sovealkove:

Alkove med gode løsninger, med mulighet for avskjerming fra stue. Plass til en 180 seng.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med fjernvarme og elektrisk oppvamring på gulv i bad. Fjernvarme og varmtvann er inkludert i leien.

Overtagelse

01.01.2018. Ta kontakt med megler for nærmere avtale.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Jutta Fedder
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?