Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Lys og fin stue med lekre detaljer.

Jacob Aalls gate 53

Entré

Stue

Kjøkken med hvitevarer; kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr

Plass til liten spiseplass ved vinduet. Legg merke til takhøyden!

Inngang fra kjøkken til soverom

Soveværelse

Soveværelse

Toalett

Bad

Bad

Plantegning

Majorstua

Jacob Aallsgate 53A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 15 000,-

Majorstua: Stor, lys og pen to-roms med originale detaljer - god standard - 3 meter takhøyde - kabel-tv/internett inkl. - UMØBLERT!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 15 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten befinner seg på Fagerborg, midt mellom Universitetsområdet Blindern og Majorstuen, i et grønt og frodig boligområde preget av forhager, velstelte plener og hengebjørk. Midt på Jessenløkken ligger parken Lille Jacob. Rehabilitert i 2018 ligger den som en liten grønn oase øverst i Jacob Aalls gate som nabolagets naturlige sentrum.

Rundt parken finner du både nabolagskafeen Oslo K, stedets egen interiørbutikk med galleri og matbutikken Minas marked. Det er flere matvarebutikker, skoler og barnehager i umiddelbar nærhet.

Noen minutters spasertur fra Jessenløkken ligger Majorstuen med alt du trenger av butikker og offentlige tilbud. Her finner du Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt andre tennis- og idrettsanlegg. Området har gode velvære- og treningstilbud innendørs med ELIXIA ved Colosseum Park, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og du har tilgang til alle T-banens linjer, trikk nr. 11, 12 og 19 samt busslinjer nr. 20, 22, 25, 28, 45, 46, 112 og 156. Dessuten tilgang til Flybussen fra Marienlyst og Flytoget fra Nationaltheatret. Med god offentlig kommunikasjon til alle døgnets tider, er verken sentrum eller marka langt unna - Her har du tilgang til alt!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 15 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Soverom

1

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

KR-kode

18.1913

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jacob Aallsgate 53A, 0364 Oslo

Gnr. 216, bnr. 61, snr. 13 i Oslo kommune.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Nærmeste el-bil ladestasjon er i Kirkeveien 87, 0361 Oslo.

Nærmeste bysykkel stativ er ved Marienlystparken langs Kirkeveien.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på hele 11 kvm.!

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Stue:

Romslig stue med klassiske detaljer som god takhøyde, store klassiske vinduer og originale tregulv. God plass til sofa, tv-hjørne og stort spisebord. Peiskamin i stuen som kommer godt med på kalde høst/vinter dager. Særdeles god romhøyde i stuen på 2,98 meter. Pipene ble rehabilitert i 2013.

Kjøkken:

Praktisk separat kjøkken med mye skap og benkplass. Plass til spisebord ved kjøkkenvindu. Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål og heltre benkeplate. Lys under overskap. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen og rund stålkum og ett-greps blandebatteri. Varmtvannsbereder fra 2001 på ca. 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.

Entré:

Lys og innbydende entré. Ny porttelefon blir installert i oktober 2018.

Bad:

Stort, flislagt bad med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet er utstyrt med dusjkabinett og servantskap. Hjelpesluk er plassert under dusjkabinett. Hovedsluk er plassert under servantskap.

Separat WC:

Separat WC-rom med flislagt gulv og malte, slette veggflater. Gulvmontert toalett og vegghengt servantskap.

Soverom:

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Vender mot rolig bakgård.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peiskamin i stuen og varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Overtagelse

Leiligheten er ledig omgående og overtas etter avtale.

Økonomi

Husleie

Husleien beløper seg til kr. 15 000,- og inkluderer

- Kabel-tv (grunnpakke)

- Internett (grunnpakke)

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45 000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 11.02.2019 og utløper: 10.02.2022.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?