Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Meget atttraktivt beliggende leilighet i Sandvika - Kjørbo vest

Romslig stue med åpen kjøkkenløsning

Stue med kjøkken inkl alle hvitevarer

Pent og moderne kjøkken med god skap og benkeplass

Stort soverom med godt med garderobeskap

Pent flislagt baderom med varme i gulv. Vaskemaskin medfølger.

Entre med garderobeplass

Stor overbygd og solrik balkong med noe utsikt

Fasade

SANDVIKA

Jongsåsveien 2 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 800,-

SANDVIKA: Ny og meget pen 2-roms i 4.etg. Inkl varme, v-vann, kabel-tv/bredbånd - Heis - Stor vestvendt balkong

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 12 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 48 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kjørbo vest er et nyere og spennende boligprosjekt sentralt i Sandvika. Prosjektet består av lekre selverleiligheter med flott og luftig grøntområde som ligger tilbaketrukket mellom Kjørbokollen og Jongsåsen.

Leilightene ligger meget sentralt. Rett ved siden ligger dagligvarer, og det er gangavstand til sentrum og Sandvika storsenter- som byr på et rikt handels - og servicetilbud. En liten spasertur unna finner du buss, tog og togstasjon.

Sandvika kulturhus og Sandvika kino ligger bare en liten spasertur unna Kjørbo Vest. Kunstopplevelser finner du på Høvikodden. Ønsker du å kombinere kulturopplevelser med god mat og drikke er det rikelig med koselige restauranter og kafeer i Sandvika.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 800,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

4

Byggeår

2012

Soverom

1

Primærrom

48m2

Bruksareal

48m2

KR-kode

861772

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 48 kvm

Totalt primærrom: 48 kvm

Lys og tiltalende 2-roms leilighet i 4. etg.

Leiligheten inneholder:

Gang/ entré, bad/wc, 1 stort soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor usjenert balkong på ca 15 kvm.

Egen bod i kjeller.

Leiligheten er beliggende i HUS 3.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Nylig oppført og meget pen 2-roms leilighet med god planløsning. Leiligheten er lys og har godt med vinduer mot vest.

Innvendig har leilighet eikeparkett på alle gulv. Innervegger og himlinger er malt i lyse og tidsriktige farger. Nytt flott Norema kjøkken med alle integrerte hvitevarer (komfyr m/topp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Godt med skap og benkeplass. Flott flislagt baderom med varme i gulv. Flott baderomsinnredning med heldekkene servant. Vegghengt wc og dusjhjørne med glassdører. Glassdørene kan foldes inn etter bruk. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel. Romslig entre med garderobeskap. Stort soverom med godt med skapplass. Stor solrik balkong vendt mot vest.

Luftbehandlingssystem og fjernvarme: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen oppvarmes med fjernvarme gjennom radiatorer.

Kabel-tv, bredbånd, varmtvann, fjernvarme og hvitevarer som forevist er inkl i leien. 3 mnd depositum.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.38.400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter nærmere avtale.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 15 mnd.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?