Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Fasade

Kjøkken

Stue mot balkongen

Stue

Stue og kjøkken

Kjøkken med hvitevarer

Spiseplass

Soverom

Balkong

Utsikt fra leiligheten

Områdebilde

Per Gynt Parken

Løren

Kanonhallveien 34H

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 900,-

Løren: Løren, Meget pen 2 roms med balkong og Heis - Solrikt - Rolig - 3.etg - Ledig fra 01.12.18

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 12 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Løren tilhører bydel Grünerløkka og ligger mellom Hasle og Refstad, Økern og Sinsen, innenfor Ring 3 på et platå hevet over byen. Løren ligger sentralt i tilknytning sentrum og byens fasiliteter. Grünerløkka når du enkelt med sykkel og det er kort vei til marka via egne sykkelstier.

Leiligheten ligger sentralt på Lørenrett ved skulpturparken. Løren er utviklet til en ny og revitalisert bydel med fine og moderne boliger i samspill med attraktive uterom og et godt kollektivtilbud. Det er lagt vekt på et godt bomiljø med bl.a. flotte parker, klatrenett og skulpturer. Løren er i vekst og stadig flere får blikket opp for denne flotte og moderne bydelen, som virkelig blir satt på kartet med egen T-banestasjon som etter planen åpner våren 2016.

Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og ishallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Avancia treningsstudio ligger også i nærområdet og har god kapasitet, slik at en slipper å vente tur. Det er også aktivitetsskole på Løren som har mange spennende aktiviteter.

Kanonhallen, ved Lørenparken, som tidligere var offisersmesse brukes nå til kulturarrangementer med bl.a julemesse og Lørendagen som arrengeres av Løren Velforening. Velforeningen er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

Det er et flott servicetilbud på Løren. Dagligvarehandelen gjøres på Meny, Rema 1000, eller Coop. Bank og Vinmonopol finner du på Økern som også er i utvikling.

Det er også kort vei til frisør, solarium, fysioterapeut, kiropraktor, renseri, blomsterbutikk, apotek og Sinsenklinikken legesenter, samt Legevakt Aker som er ny og som behandler lettere sykdom.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2004

Soverom

1

Primærrom

47m2

Bruksareal

47m2

KR-kode

8818222

Eiendomsopplysninger

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Leiligheten er beliggende i 3.etg:

Entre med skyvedørsgarderobe, soverom med god skapplass, delikat flislagt baderom, åpen kjøkken- og stueløsning med utgang romslig balkong. Bod i kjeller.

Inventar

Disse møblene medfølger:

Stue/kjøkken: Sofabord, spisebord m/4 stoler, skjenk, bokhylle, stålampe, rullgardin på begge vindu, tv, tv-bord, teppe, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/fryseskap.

Entre: Teppe.

Soverom: Gardinoppheng.

Bad: Vaskemaskin kan kjøpes inn ved behov.

Terrasse: Bord m/4 stoler.

Alle taklamper medfølger.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

NB! Bldene er fra en tilsvarende leilighet. Møblene medfølger ikke!

Meget velholdt, lys og pen leilighet med meget god planløsning. Eikeparkett på alle gulv. Innervegger og himling malt i lyse og tidsriktige farger. Godt med skapplass på soverom. Stor skyvedørsgarderobe i entre. Stort flislagt baderom med dusjhjørne, baderomsinnredning med heldekkende servant, vegghengt wc og opplegg vaskemaskin.

Oppvarming

Boligen er tilknyttet fjernvarme som kommer i tillegg til husleien etter forbruk.

Overtagelse

Leiligheten er ledig fra 01.12.2018

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Inkludert i leien:

Varmtvann og fjernvarme, grunnpakke kabel-TV og Internett.

Kabel-tv og bredbånd fra altibox (viken fibernett), hvitevarer på kjøkken og bad, trappevask og møbler jfr inventarliste er ink i leien.

Ikke inkludert i leien:

- Kringkastingsavgiften

- Strøm kroner 350,- per måned kommer i tillegg til leien

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.750-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.12.2018 og utløper: 30.11.2021

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?