Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Helt ny og meget pen 2-roms med stor terrasse. Ledig nå!

Stor terrasse med god plass til utemøbler (bilde fra tilsvarende terrasse i samme prosjekt)

Prosjektbilde av Kilenkollen m(fra venstre) hus C, D, og E, samt hus A i bakgrunnen

Moderne og meget delikat kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer

Hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning

Pen stue med plass til både sofa og spiseplass.

Kjøkken med meget god skap- og benkeplass

Delikat flislagt baderom med hvitevarer (medfølger).

Fra soverom mot bad

Soverom med plass til dobbeltseng og mot stue og terrasse

I tillegg til alle friluftsområdene er det også urban jungel som kjøpesentre på Fornebu

3D-tegning til illustrasjon

Fornebu

Kilenveien 10, leil. DU0105

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 950,-

Fornebu: Helt ny 2-roms med stor terrasse og kveldssol. Inkl fjernvarme, varmtvann, hvitevarer og kabel-tv.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 10 950,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget sentral og populær beliggenhet på Fornebu i kort avstand fra bl.a Holtekilen som har inspirert til navnet Kilenkollen. Det er kort vei til sjøen, grønne friluftsområder, arbeidsplasser både på Fornebu og Lysaker, og få minutter til bussholdeplass som bringer deg til byen på kort tid.

Det er flotte friluftsområder i nærmrådet herunder hyggelig strand på Storøyodden, Rolfsbukta, og Halden brygge, med volleyballbaner, kiosk og stupebrett, samt frodige Nansenparken med festplass, vannspeil, flere grønne lunger og gangstier som leder til sjøen. På hele Fornebu er det flere gang- og sykkelveier med både asfalt og grus. Her er det muligheter for trening, rolige spaserturer og turer med barnevogn. På Fornebu er det idrettsanlegg for bandy, fotball, håndball og tennis, samt curlinghall, treningssenter og ny svømmehall. Det legges også kunstisbane på Hundsund om vinteren. I gamle "Hangar 4" ligger et av verdens største innendørs golfsentre: www.figc.no

Telenor Arena som er Norges største og ledende innendørs ultifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familie mv. ligger i området. Rett over veien ligger Fornebuporten med treningssenter og ballbane. The Local, bestående av The Local Bar, The Local Kitchen, og The Local Oven, ligger her. I tillegg butikker som Kiwi-dagligvare, Mester Grønn, Vitus apotek, Studio Alf Frisører. Se mer på www.Fornebuporten.no. Nye Fornebu S kjøpesenter med to timers gratis parkering 950 parkeringsplasser og cirka 80 butikker og spisesteder ligger i kort avstand fra Kilenkollen: www.fornebu-s.no Det er også kort kjøreavstand til CC-vest og Sandvika Storsenter med et enda større utvalg av forretninger. Dagligvarehandelen kan gjøres unna på Kiwi eller Meny. Det er flere hyggelige restauranter og spisesteder i området, f.eks. kaféen i det gamle flytårnet, samt restauranter på Scandic Hotel, Quality Hotel, Radisson Blu Hotel, og Lysaker Brygge. Sjøflyhavna Kro er populært om sommeren.

Fra leiligheten er det kort vei til buss (par minutters gange) ved E-18 og Fornebuveien som har kontinuerlige avganger i retning knutepunktet Lysaker og Oslo sentrum, samt også vestover mot Asker med mer. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 15 min. Fra Sjøflyhavna går det hurtigbåt til Aker Brygge med reisetid på kun 12 min. Fra Lysaker kan en bl.a. ta flytoget, fjerntog og busser.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 950,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

2018

Soverom

1

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

KR-kode

8617256

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Ny pen leilighet i med stor terrasse.

Innvendig har leiligheten stue med åpen og meget pen kjøkkeninnredning, soverom og pent flislagt baderom.

I tillegg disponerer boligen bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Helt ny og meget pen leilighetet med fine detaljer. Her får du vannbåren gulvvarme, balansert vetilasjon, praktiske garderobeløsninger, pen 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett og moderne bad, samt kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet.

Stue: Pen stue med utgang til stor terrasse. Stuen har plass til både sittegruppe og spisebord. Uttak for tv og internett. Meget pen 1-stavs eikeparkett som er behandlet fra fabrikk med gråhvit pigmentering og deretter lakkert. Malte gulvlister. Vegger og himlinger malt i lyse og trivelige farger.

Terrasse: Meget stor og praktisk terrassse på ca 22 kvm med kveldssol. God plass til utemøbler. Betongheller på gulv.

Kjøkken: Nytt og meget pent kjøkken fra Drømmekjøkkenet, med integrerte hvitevarer (komfyr m/koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap). Meget god skap- og benkeplass

Soverom: Romslig soverom med garderobeskap.

Nytt delikat baderom med baderomsinnredning i hvit høyglans med to skuffer, heldekkende servant, og speil med integrerte sidelys. Det er LED downlights i metall i himling. Dusj med Innfellbare dusjvegger i herdet glass. Vegghengt wc og opplegg for vaske- og tørketrommel (medfølger).

Båreheis som gir enkel adkomst. Det er en sportsbod i kjeller. Det avsatt plass til felles sykkelparkering. Utvendig søppelbrønner.

Husleien inkluderer hvitevarer på kjøkken og bad, fjernvarme, varmtvann, kabel-tv (sameiets grunnpakke med leverandør. Internett med f.eks 50/50 mbit koster kr.299 pr mnd). Leiligheten kan møbleres etter nærmere avtale.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.32.850,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.3.942,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig, og overtagelse kan skje raskt om ønskelig.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?