Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Fasade med juletre

Fasade

Stue

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stue med utgang til 2 balkonger

Hovedsoverom

Soveorm 3

Soverom 2

Soverom inn fra stue

Hovedbad

Bad hovedsoverom

Hovedbalkong

Plantegning

Balkong 2

Fasade høst

Fasde vinter

T-bane net

Egen sykkelparkering i kjeller

Løren/Lørenporten - Ny 4 roms Hjørneleilighet - 7.etg - 2 balkonger - Garasje med el-lader- BØR SEES! - Ledig!

Lørenveien 59 B - 4 Roms 7. etg / Leilighet 114

Vis på kart

Prisantydning

Kr 22 000,-

Løren/Lørenporten - Ny 4 roms Hjørneleilighet - 7.etg - 2 balkonger - Garasje med el-lader- BØR SEES! - Ledig!: Løren/Lørenporten - Ny 4 roms Hjørneleilighet - 7.etg - 2 balkonger - Garasje med el-lader- BØR SEES! - Ledig!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 22 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
87 / 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 22 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

7

Byggeår

2018

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

87m2

Bruksareal

92m2

KR-kode

88.18279

Eiendomsopplysninger

Tomten

Tomten er opparbeidet med planter og bed.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass i kjeller med El-lader

Direkte heisadkomst til leiligheten.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Særdeles flott hjørneleilighet i 7. etg med utsikt over Økern og Ensjø

Leiligheten er meget lys og trivelig med entré, 2 bad/Wc, innvendig bod, kjøkken med hvitevarer, 3 soverom (Hovedsoverom med eget bad) og lys stue med utgang til 2l romslige balkonger.

Bod i kjeller.

Egen garasjeplass med El- lader.

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Leiligheten er helt ny og holder meget god standard

Det leveres balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner.

2 Bad/Wc:

Har flis på vegger og gulv. Nedsenket dusjsone. Downlights i himling. Lys over vasken og speilet. Hvit innredning. Vaskesøyle for vaskemaskin og tørketrommel.

Veggehengt toalett. Dusjevegger i herdet klart glass.

Det er varme i baderomsgulvet.

Kjøkken:

Hvit innredning med glatte fronter. Det medfølger komfyr, plateetopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin.

Åpen løsning mot stue.

Alle rom har malte vegger i lyse farger.

Utgang til 2 balkonger fra stue.

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes hovedsakelig med vannbåren varme til radiatorer.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

I husleien medfølger:

- Grunnpakke kabel-TV og Internett

- varmt vann og fyring

Medfølger ikke:

- Strøm

- NRK avgiften

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 66,000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7920,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Etter avtale (Desember 2018) og utløper: 2021/2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?