Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Lørenveien 62 B!

Meget fin og romslig stue

Lys og romslig planløsning

Stuen er av romslig størrelse med åpen planløsning mot kjøkkenet

Åpen stue og kjøkkenløsning

Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask

Delikat og pent soverom

God plass til garderobeløsning

Delikat og pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Romslig entré med inngang til boligens øvrige rom

God plass til etablering av garderobe

Stor og romslig balkong

Balkongen er meget romslig og god plass til utemøbler og elektrisk grill

Plantegning

Nabolagsprofil

Fasade

Koselig gårdsrom

Fine uteområder for store og små

Fine sittebenker i hyggelig gårdsrom

Kaffebrenneriet

Lørenparken

Løren Sushi

Kort gangavstand til Løren T-bane

Løren Torg med Meny, post i butikk, apotek, renseri og bokhandel

Populære Sanjay`s

Baker Hansen er i umiddelbar nærhet til boligen

Løren - Rålekker og ny 2-roms i 5. etasje med balkong. Fyring/TV/bredbånd inkl. Ledig nå!

Lørenveien 62 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 000,-

Løren - Rålekker og ny 2-roms i 5. etasje med balkong. Fyring/TV/bredbånd inkl. Ledig nå!: Løren - Rålekker og ny 2-roms i 5. etasje med balkong. Fyring/TV/bredbånd inkl. Ledig nå!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 12 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Løren, tilbaketrukket med fin utsikt mot et rolig gårdstun. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. I september åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 350 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 700 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm. Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km

Kanonen barnehage 0.4 km

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.7 km

1-7 kl. Sinsen skole 1 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.2 km

1-7 kl. Hasle skole 1.4 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.7 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 2.9 km

Kuben videregående skole 1.4 km

Valle Hovin videregående skole 1.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2018

Soverom

1

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

1160m2

KR-kode

88.18259

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 62 B, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 282, snr. 50, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.160 kvm. Området vil by på store åpne felles uteområder, parseller til dyrking av grønnsaker, lekeplasser, vannskulpturer, en aktiv midtpark med bl.a balløkke, utendørs amfi og mer intime uterom mellom byggene. Det vil være en plantevegg i alle inngangspartiene med levende planter. Stell og vedlikehold av veggen blir ivaretatt gjennom en serviceavtale tegnet på vegne sameiet.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm.

Totalt bruksareal: 42 kvm.

Totalt primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom: 42 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod og en utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.09.18 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Entré:

Romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy å sette fra seg sko. Callinganlegg med porttelefon.

Stue:

Lys og arealeffektiv stue med god plass til sofa med tilhørende møblement. Tre stavs eikeparkett. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong på hele 8,2 kvm. Leiligheten har en fin åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkken med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk . Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Soverom:

Soverommet er av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng, nattbord og etablering av garderobeskap.

Bad:

Delikat og flislagt bad. Det er montert vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje, servant og benkeplate i kompositt materiale. Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Innfelte downlights i himling bad. Opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer og vannbåren varme i baderomsgulv.

Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 24 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning (elektriske kraftlinjer, bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter), bestemmelse om vei (bestemmelse om bebyggelse, gjerde, kloakkledning), erklæring/avtale (bestemmelse om benyttelse, vedtakt av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, ang lagerstruktur, vedtakt av visse vilkår vedr.utskillelse/bebyggelse av denne eiendom, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, bestemmelse ang. bruksrett, innløsning.rett for OK på visse vilkår, vegetasjon, vedlikehold, gjerdehold, plikt til å avstå veiformål og til trafokiosk, midlertidig disp fra Bygningsloven ved.paviljong, gjensidig rett til å bruk av grunn for reperasjon og vedlikehold.), bestemmelse om garasje/parkering, jordskifte og bestemmelse om vannledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4320,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Dokumenter
Energiattest
 
Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?