Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Lørenveien 62 B!

Lys og stor stue med utgang til balkong.

Lekkert kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Store vindusflater i stuen som slipper rikelig inn med naturlig lys.

Stor balkong med plass til utemøbler.

Romslig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe.

Delikat og flislagt bad.

Ny vaskemaskin og tørketrommel følger med.

Entré.

Fra entréen til stuen.

Bod i leiligheten.

Fasade.

Hyggelig lekeplass rett utenfor leiligheten.

Løren torg.

Peer Gynt-parken.

LØREN- Flott og nyoppført 2-roms leilighet i Gartnerkvartalet til leie! Varme, varmtvann, kabel-tv og internett inkl.

Lørenveien 62 B - leil. 2-220

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 000,-

LØREN- Flott og nyoppført 2-roms leilighet i Gartnerkvartalet til leie! Varme, varmtvann, kabel-tv og internett inkl.: LØREN- Flott og nyoppført 2-roms leilighet i Gartnerkvartalet til leie! Varme, varmtvann, kabel-tv og internett inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 13 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt til i nye og attraktive Gartnerkvartalet på Løren. Fra Oslo S er avstanden like kort til Løren som til Majorstuen med bil. Det er også godt tilbud på offentlig transport med kort gangavstand til t-banestasjonene på Økern, Løren og Sinsen.

På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Wayne’s Coffee, sportspuben Silver, Peppes Pizza Domino's Pizza, og den indiske restauranten Sanjay's Indian Restaurant and Bar er hyggelige populære blant beboerne på Løren. Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi.

I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, solstudio, renseri, Boots apotek, Sinsenklinikken legesenter, STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Det er kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Nærmeste bank ligger på Økern senter. Vinmonopolet og meglerkontor finner du på Hasle Torg. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 350 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 700 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm. Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen.

Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/. For mer info om Gartnerkvartalet: https://gartnerkvartalet.no/.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Soverom

1

Bruksareal

44m2

KR-kode

86.18255

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 62 B - leil. 2220, 0580 Oslo

Gnr. 124, bnr. 282, snr. 19 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 44 kvm

Totalt primærrom: 40 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Leiligheten inneholder:

Entre, stue, kjøkken med åpen løsning mot stuen, balkong, 1 bad, 1 soverom og bod.

Leien inkluderer:

- Nye hvitevarer på kjøkken og bad.

- Varme og varmtvann.

- Grunnpakke med kabel-tv og internett

- Bod i kjeller.

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Lørenveien 62 B- en ny og arealeffektiv 2-roms leilighet på Løren. Boligen kan blant annet by på romslig stue med utgang til balkong, lekkert kjøkken med hvitevarer og et delikat bad.

Standard:

Leiligheten har gjennomgående høy standard. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på gulv. Det er store vindusflater i alle rom som slipper godt inn med naturlig lys. Utgang til balkong fra stue. Smart og arealeffektiv rominndeling, samt godt med oppbevaringsplass. Rett og slett en flott og luftig leilighet!

Rom:

Entré

Innbydende entré med plass til smart garderobeløsning. Bod/teknisk rom i entréen.

Stue

Meget stilren og åpen stue med utgang til stor balkong. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en trivelig romfølelse.

Kjøkken

Lekkert nytt kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkenet har meget god standard og er godt utstyrt med nye hvitevarer. Integrert komfyr med induksjonsplate, i tillegg oppvaskmaskin og stort kjøleskap på kjøkkenet. Generelt godt med benkeplass. Hvite og moderne fronter på skap og benkeplater i laminat.

Bad

Flislagt bad med vegghengt WC, dusj og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Romslig bad med god skapplass. Varmekabler i gulv.

Soverom

Lyst og romslig soverom med to dører mot stue.

Utsyn mot grøntareal på Marienlyst og vinduer som slipper inn mye med lys.

Oppvarming

Fjernvarme.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.4680,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?