Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Løvenskiolds gate 8! Nydelig leilighet med klassiske detaljer.

Hyggelig spisestue med unik kakkelovn.

Hovedsoverom med god oppbevaringsplass.

Lekkert kjøkken fra 2016.

7_kjøkken_1

1_balkong_1

2_bad_2

3_soverom_1

5_entr__1

Fasade bakgård.

FROGNER- Nydelig 4-roms leilighet med klassisk særpreg til korttidsleie. Fullt møblert- ledig fra januar 2019!

Løvenskiolds gate 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 25 000,-

FROGNER- Nydelig 4-roms leilighet med klassisk særpreg til korttidsleie. Fullt møblert- ledig fra januar 2019!: FROGNER- Nydelig 4-roms leilighet med klassisk særpreg til korttidsleie. Fullt møblert- ledig fra januar 2019!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 25 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
118 / 133 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, fasjonabelt og samtidig urbant boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene her.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Frognerveien og Bygdøy Allé, kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. Det er også kort vei til en av Norges flotteste handlegater, Bogstadveien med gode shoppingmuligheter og utvidet tilbud av både forretninger og servicetilbud. Dagligvarehandeleni nærområdet kan gjøres ved bl.a. Frogner Mat, Kiwi og Coop. I umiddelbar nærhet finner du også fisk og viltbutikken Fjeldberg, osteforretningen Frogner Special, samt grønsakshandleren Skafferiet. Videre har man restaurantene Enoteca vinbar, Village Tandoori samt klassikeren Restaurant Feinschmecker rett "rundt hjørnet". Vinmonopolet i Elisenbergveien er kjent for god produktkjennskap. Kort vei til Gimle kino, en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man god service og komfort med øl-/ og vinservering i foajeen. Knutepunktet Majorstuen, Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Meget godt kollektivtilbud med både trikk- og bussforbindelser like i nærheten.

Av rekreasjonsområder i nærheten finnes Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.

Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen samt til spennende Tjuvholmen med gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner du også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading samt en flott skulpturpark. Fra boligen kan du dessuten gå tur til flotte Bygdøy hvor det også er badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad.

Eiendommen har gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Bjørknes Private Gymnas, Oslo Handelsgymnas og Majorstuen Skole ligger også i nærheten, samt flere internasjonale skoler.

Området har med andre ord det meste av det beste Oslo kan by på like i nærheten!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 25 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1906

Soverom

2

Primærrom

118m2

Bruksareal

133m2

KR-kode

86.18257

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Løvenskiolds gate 8, 0263 Oslo

Gnr. 212, bnr. 581, snr. 4 i Oslo kommune.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 133 kvm

Totalt primærrom: 118 kvm

Leiligheten inneholder:

Entré, kjøkken, stue, spisestue, 2 soverom, bad, vaskerom og balkong.

Leien inkluderer:

- Full møblering med hvitevarer på kjøkken og vaskerom.

- Grunnpakke med kabel-tv og internett fra Canal Digital.

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Standard

Velkommen til Løvenskiolds gate 8- en meget pen og sjelden leilighet på Frogner til korttidsleie.

Leiligheten er innholdsrik og har en perfekt blanding av klassiske og moderne elementer, noe som gir boligen et unikt særpreg. Boligen ligger i 2.etasje og kan blant annet by på to gode soverom, separat spisestue og lekkert kjøkken med balkong. Leiligheten er gjennomgående og har en karakteristikk karnapp på fremsiden, mens baksiden vender ut mot stille og trivelig felles bakgård. Bakgården fremstår som en flott og frodig uteplass.

Standard:

Boligen ble totalrenovert i 2008 og har gjennomgående god standard. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på alle gulv. Samtidig klassisk preg med rosetter, stukkaturer og originale doble dører i hele leiligheten. Det er svært høyt under taket og store vindusflater i alle rom som slipper godt inn med naturlig lys. Utgang til balkong fra kjøkken. Pene møbler og godt utstyrt bolig. Rett og slett en fantastisk og luftig leilighet

Rom:

Entré

Innbydende og lang entré som gir en god velkomstfølelse. Entréen viser umiddelbart leilighetens klassiske stil. Varmekabler i gulv.

Bad

Flislagt og svært delikat bad med unik inndeling. Servant, rainshower dusj og moderne veggopphengt WC. Romslig bad med varmekabler i gulv. God skapplass.

Hovedsoverom

Pent og lunt hovedsoverom. Flott dobbeltseng og tre store garderobeskap. Stor vindusflate som slipper inn mye lys og skaper trivelig romfølelse.

Stue

Meget pen og lys stue med stor og særegen karnapp som slipper inn meget med lys. Rommet er svært høyt under taket med lys himling og klassisk stukkatur. Helhetlig er rommet smakfullt innredet og oppleves som et åpent og stort oppholdsrom.

Spisestue

Separat og romslig spisestue med stor spisegruppe. Nydelig og unik kakkelovn som gir ekstra varme.

Kjøkken

Lekkert og gjennomgående kjøkken oppgradert i 2016 med hvite og moderne flater. Meget god oppbevaringsplass. Kjøkkenet er godt utstyrt med hvitevarer, samt vinskap.

Utgang til solrik balkong vendt mot bakgården. Downlights i tak.

Soverom 2

Lyst soverom med plass til enkeltseng eller dobbeltseng. Er i dag møblert med barneseng, mulighet for å sette inn enkeltseng om ønskelig. Rommet kan også brukes som kontor. Innervegger er malt i lyse og delikate farger.

Himling:

God takhøyde i alle rom. Hvitmalt og lys himling i leiligheten. Klassisk stukkatur og rosett i alle rom.

Innervegger:

Delikat gjennomgående lys farge i alle rom.

Gulv:

Parkettgulv i hele leiligheten; fliser med varmekabler på bad og i entré.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og i entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

Januar 2019 etter nærmere avtale. Kontakt megler for hyggelig boligprat!

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 75.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 9.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieperiode: januar 2019-juli 2019. Overtakelse etter nærmere avtale. Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?